Maç sonu olaylar çıktı!

Konyaspor-Bursaspor maçı sonrası soyunma odaları ve koridorların karıştığı öğrenildi.

KonyasporBursaspor maçı bitiminde soyunma odasına girilirken, tünelde Konyaspor‘dan Serkan Kırıntılı, Ömer Ali Şahiner ve Uğur Demirok, Bursaspor Teknik Ekibi ve oyunculara hakaret etti.

Bu hakareti gören Bursaspor Antrenörü Selçuk Erdoğan tepki gösterirken ve Konyaspor Kaleci Antrenörü Cengiz Birgen ile tartıştı. Ardından olayların büyümesi ile Samet Aybaba ile oyuncular olaylara dahil oldu.

Durum daha da büyüyecekken Samet Aybaba ve emniyet güçlerinin olayları yatıştırdığı öğrenildi.

19 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bu maçın bir de Bursa ayağı var. Akıllı ol Konya! Biz Anadolu birleşsin dedikçe siz yeni Bizans olmaya heves ediyorsunuz. Son birkaç yıldır bize karşı tavırlarınız normal değil!

    99
    5
  2. Çakma anadolubeyi ucuz yırttın 17 lik gençlerimizle bile size yeteriz kumda oynayın bizimkisi size büyük gelir..

    61
    3
  3. Son on dakikayi izleyem3dim ama biz isimize bakalim ilk yari ki oyunla 2. Golu atip. 3 puan alabilirdik neyse onumuzdeki maclara bakalim hala bi golcu eksigimiz var son 3 yildir oldugu gibi yonetim de farkedicek insallah bu yuz yol.icerisinde

    27
  4. Bir kendini bizden büyük gören Konya taraftarını sevmiyorum bir de kardeş mardeş ayağına yatıp her fırsatta bize kazık atmaya çalışan gö.tepe yi sevmiyorum.

    16
    7
  5. en sonunda bunlarada orhangazi sınırı olucak bunlar iyi uğraşmaya başladı bizimle taraftarı bi yandan teknik heyeti bi yandan sağlam bi sopa çekme zamanı geliyor bunlara

    11
    1
  6. Ah be Ali Ay
    Forvetsiz 3 Macımız
    UTANMIYORSUN HALA..
    9 PUAN GİTTİ BE VALLAHİ YAZIK, AYIP
    NELER NELER SÖYLEMEK İSTERİMDE İŞTE DİYORUM ALLAHINIZDAN BULUN EMİİ.

    6
    1
  7. Ulan bu saatte dünyadaki boşta nekadar santrafor var diye araştırma yapiyom ya kafayı mı yedin acaba bu kulüp bize kafayı da yedirtti ulan yatsana deli

  8. Hemen hakaretler dizerek hangi seviyede olduğunu afişe eden bir gurup çakma taraftara şunu söyleyeyim,göremediğimiz asıl konu TAKIM RUHU yine canlanıyor ve bu cuk hoş bir durum. ASİL olun aşağılık değil.

  9. YA KARDESIM TARAFTAR DEGILL FUTBOLCULAR TEKNIK HEYET KAVGA ETMIS :okumadan yorum yaziyorlar ya nekadar öküz taraftar var

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu