Herkese VAR, bize yine yok!

Süper Lig'de oynanan Konyaspor - Bursaspor maçında VAR tartışması yaşandı.

Spor Toto Süper Lig‘in 3. haftasında Bursaspor deplasmanda Atiker Konyaspor‘a konuk oldu. Mücadelenin 20. dakikasında Bursaspor atağında VAR tartışması yaşandı. Maçın hakemi Mustafa Öğretmenoğlu‘nun kararı sonrası VAR hakemleri devreye girdi.

Konya Stadı‘nda oynanan karşılaşma ev sahibi ekibin 1-0’lık üstünlüğüyle devam ederken Bursaspor‘un hücumunda VAR tartışması yaşandı. Bursaspor’un ağlara doğru giden topuna Konyasporlu oyuncu ceza sahası üzerinde müdahale etti. Konuk ekipte futbolcular maçın hakemine topun elle kesildiği yönünde itiraz etti. Bu sırada VAR hakemleri devreye girdi ve pozisyonu inceleyerek Mustafa Öğretmenoğlu’nun verdiği “devam” kararını teyit ederek oyunu devam ettirdi.

BURSASPOR’UN GOLÜ İPTAL EDİLDİ
Bursaspor‘un bir başka atağında da Konyaspor kalecisi Serkan Kırıntılı‘nın uzun vuruşunda top Bursasporlu Stancu‘nun eline çarparak ağlara gitti. Mustafa Öğretmenoğlu ağlara giden golü geçersiz saydı.

Kaynak
Futbol Arena

25 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. İsmi her takım için VAR ama bir tek Bursaspor için YOK ismi verildi ya da talimat yok diye verildi. Transfer yapın varla yokla uğraşmaya gerek kalmasın. Puanlar gidiyor forvet yok transfer şart yapamayacaksan o koltuğa neden oturdunuz? Sizin yaptığınızı lise öğrencisi yapar dicem ama daha iyi yönetir.

    44
      1. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

        Böyle yönetilmeye devam edersek herkese var bize yok. Transferde 3ün 1ini alırken ligteki durumumuz son3lünün 1i oluruz. Belki o zaman yönetim gider taraftar kendine gelir. Sorun sadece yönetimte de değil taraftar olarakta suçluyuz bunu kabul etmemiz gerekiyor

        6
        3
    1. @CanG yorumuna yanıt olarak

      Top çok hızlıydı. Yüzüne çarpıp kafası da kolunu ittirdi gibi görünüyor ama tekrar izlemek lazım. Ama şu an bizim izlememiz hiç bir şeyi değiştirmeyecek. O hakem denen kukla gidip izleyecekti onu ekrandan.

      12
      2
  2. Bu kadroyla deplasmanda 1 puan iyidir Ali ay bu seni yanıltmasın yanlız her zaman kedi kaymak yemez son şansların artık yaptın yaptın trasfer yoksa sende Bursamızda gider.

  3. vermezler ..konu bursasporsa hiç bir zaman vermezler…bu şimdide böyle eskidende böyleydi…kahpe bizans istanbul…

    5
    1
  4. Anlaşılan bu var sistemi ile Bizim hakkımızı çok yiyecekler.
    Sahada ki hakem üçlüsü ile ekrandaki hakemler ortaklaşa davranıp puanlarımızı çalıyorlar.
    Zihniyet degismedikce var sistemi bize her zaman problem olacaktır.
    Bu akşam da iki puanımızı çaldılar.Etti 4 puan.
    Burada yapılması gereken bellidir.
    Kadrodaki ihtiyaç olan mevkilere iyi oyuncular getirip hem rakipleri hem de hakemleri yeneceğiz.
    Buradan Samet hocaya da çok teşekkür ediyorum.
    Bu kadar eksik kadro ile üç haftadir takımı çok iyi oynatıyor.
    Bir de transferler gelse her şey çok güzel olacak.
    Bence bizim için lig bu hafta başlayacak.

  5. Adam resmen koluyla golu cikardi eller arkada degil ki adamin resmen gogsuyle mudahele edemedigi icin daha kolay mudahele edecek olan kolunu kullanmis..kolu kapali gibi gorunsede resmen avantaj saglamis acik penalti kirmizi kart nasil bir VAR bu ellere var da bize YOK…

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu