Santiago Vergini yola çıktı geliyor

Bursaspor, Arjantinli stoper Santiago Vergini'yi transfer etti! Tecrübeli oyuncu Bursa'ya gelmek için yola çıktı.

Bursaspor‘da Titi ve Ekong’un ayrılmasının ardından Kayserispor maçına sağ bek Barış Yardımcı‘yı stoper oynatarak çıkmıştı. Bursaspor defanstaki eksiğini 30 yaşındaki Arjantinli stoper Santiago Vergini ile doldurmaya çalışacak.

Bursaspor, Boca Juniors‘un 30 yaşındaki stoperi Vergini ile her konuda anlaştı. Futbolcu imzayı atmak için yola çıktı. Peki, Vergini kimdir?

Daha önce Serie A‘da Hellas Verona, Premier Lig‘de Sunderland ve La Liga‘da Getafe formaları giyen Vergini, Paraguay ve Arjantin‘de de oynadı. Kariyeri boyunca çok sayıda takımda oynayan Vergini uzun boyu ve güçlü fiziği ile dikkat çekiyor.

Kaynak
Futbol Arena

37 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Samet hoca sabrının mükafatını görecek gibi. kosicki ve santrfor ile baya bi takım olacağız sanki. En büyük endişem, taraftar ve medyanın bir yolunu bulup bu takımın formasını arkadan çekecek olması. Şampiyonluktan bu yana bunu çok güzel yaptılar çünkü.

    107
    19
    1. @Kaplan yorumuna yanıt olarak

      Güzel evet bı Arjantinli daha ama arkadaş bu adam tank gibi ağır… İlk hamlede aldı aldı sonra donemiyor bile çok agir… Allah hayır etsin ne diyelim…

      6
      1
  2. Adamın adı çıktığından beri araştırıyorum. Twitter’da bir tane olumlu tek kelime yazan Boca taraftarı görmedim. Premier lig kariyerinde takımının Sunderland’dan 8 yemişligi var. O maç kendi kalesine bir gol atıyor. Bizim stancu atamaz öyle gol 🙂 yaşı 30 satsan satılmaz bir yaş. Piyasa değeri son 3 yil sürekli düşmüş kariyer olarak düşüte. Normalde Boca ile sözleşmesi varmış. Boca serbest bırakmış ( iyi olsa bırakır mı ben anlamadım). Teknik bir stoper değil FM’den bakabilirsiniz. Genelde dan dun vuruyor toplara. Velhasıl kelam şimdi bu adam boşta ve muhtemelen 500-600k maaş isteyecek diye biz bu topçuyu alacağız. Hayırlı olsun diyeyim yine de. Bir kaç olumlu şey de yazayım 🙂 fiziği bayağı iyi. Boyu falan yerinde. Tip olarak da civelliyi andırıyor

    42
    18
    1. @Hikmet yorumuna yanıt olarak

      Bu incelemeyi bu kadar derin yapabiliyorsan çok iyi derece de güney Amerika dillerini biliyor olmalısın. Yok adamlar İngilizce yorum yazıyorlar ve senin de İngilizce n varsa sözüm yok kardeşim.
      Aksi halde insana atıyorsunuz derler.
      Ha Arjantinli ler Türkçe yazıyor olabilir o başka tabi.
      Sözün özü oyuncu gelecek uyum suresi geçecek en az sekiz on mac oynayacak ondan sonra hep beraber karar vericez.
      Bu arada haklı da olabilirsin.
      Zaman gösterecek.

    2. @Hikmet yorumuna yanıt olarak

      Bu taraftar beni hiç yanıltmadı !!!
      Zaten bu şehir de antrenöre falan hiç gerenk yok !!!
      Yüzünü Hangi yöne çevirsen, orada 10 tane Morinhou !!!

      23
      15
  3. Artık yapılan transfere iyi mi kötü mü, iş yapar mı yapmaz mı
    sormak yerine yeter ki gelsin imzayı atsın bir an önce demek geliyor içimden
    hayırlı olsun diyelim, sahaya çıkınca artık anlarız iyi mi kötü mü diye

    18
    1
  4. Takım Konya’ya otobüsle gitmiş. Bu da inşallah karayoluyla gelmez Bursa’ya. Malum kulüp karayoluyla giderek tasarruf yapıyor

    17
    3
  5. Grosicki mbokani ile ileriyi sağlama alırız ama vergini ertuğrul bence savunma için yetersiz kalır.Bakalım başka stoper transferi olacak mı?

    6
    3
  6. Kafayı yiyeceğim hem başkanin hem bu takımı yönetenlerde hem de teknik kadro da akıl tutulmasının son evrelerinde olduklarını düşünüyorum.
    Bu saate kadar bana sonra 30+ larda bursasporun transfer ettigi bir futbolcunun aldığı paradan fazla katkı gösterdiği bir iki örnek dışında örnek gosterebilirmisiniz hayır o zaman yıllardır neden hala bu kasarlarla uğraşıyor bu başkan.
    Tek açıklaması var scout ekibi öylesine var onlara inanıp risk almiyor yancılarin ve menajerlerin para yemek icin kendisine kurulan bir kumpaslara inanması söz konusudur.
    Aldigin genç oyuncuların hemen hemen hepsini bonservis ücreti ile satıyorsun yapma başkan futbola gelişimine ac 20-25 bandında adamlar bul ki bu takımın geleceği kurtulsun.Cogu insanın beğenmediği ekongu kaça sattın.Alacagin stoperin kendisini geliştirip transfer yapacağı yaşı çoktan geçmiş son transferi olduğunu biliyor kazma takımı ile kontratını iptal edip koşa koşa geliyor ne paralar vermişsiniz demekki yazik
    Bir düşünün sadece scout ekibinize güvenip bir iki tecrübeli haricinde transfer edeceğiniz sisteme geçmelisiniz sadece kurumsallık kurumsallık kurumsalllik

  7. Bu sezon stoperimiz Barış’tır, hayırlı olsun. Bu Vergini hakkında bir tane olumlu görüş yok, inşallh yanılırızda iyi çıkar ne diyelim

  8. Buda olmasa bu çöplerin oyuncu alacağı falan yok. Artık ben hiç yoktan iyidir gözüyle bakıyorum. En azından bölgesinin adamı ve avrupa tecrübesi var. İnşallah iyi çıkar.

    4
    1
  9. Evet yine 2 sezonda olduğu gibi kaos transfer sezonu açıldı mal mal bakarken 300 luk adamlara 1300 verip sonra gözünün içine bakarız gitsin diye.

  10. Bursa girişinde çevirme var. Bence orada takılacak. Böylece başarılı olamayan bir transfer girişimi daha görmüş olacağız.

  11. Boca taraftarı sallıyor arkadaşa ama bence çok kötü bir stoper değil. Civelli kalitesinde değil ama bir tık altı katkı verir. Titinin verdiğini verebileceğini düşünüyorum. Ayrıca boca kontratını fesh etti. Bedavaya geliyor.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu