Saivet’in lisansı yok!

Bursaspor'un Newcastle United'dan transfer ettiği Henri Saivet bir süredir Yeşil Beyazlı takımla antrenmanlara çıkıyor.

İki kez sağlık kontrolünden geçirilen tecrübeli futbolcu yeni takım arkadaşlarına adaptasyon sürecini atlatmaya çalışırken ortaya da ilginç bir durum çıktı. Medya önünde imza töreni düzenlenmeyen, kulüp resmi internet sitesinden de transferiyle ilgili bir açıklama yapılmayan Saivet için sadece yönetim kurulu üyeleri sosyal medya hesaplarından “Saivet Bursaspor’a hayırlı olsun” paylaşımında bulunmuşlardı. Türkiye Futbol Federasyonu‘nun resmi internet sitesinde Bursaspor‘da lisansı çıkarılan yeni sezonun kadrosunda adı yer almayan Senegalli futbolcunun durumu kafaları karıştırdı. Ancak bu durumun Kurban Bayramı nedeniyle yaşandığı ortaya çıktı. Newcastle United‘ın resmi evrakları göndereceği Türkiye’deki kurumların tatilde olması nedeniyle bu iş pazartesiye kaldı. Yani Saivet‘in lisansı önümüzdeki hafta çıkacak.

19 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Sivas maçındada tirbündeydi,Konya maçındada ! Zaten kiralık alıyorsun,tonla para veriyorsun,etinden,sütünden,derisinden,kemiğinden,yağından suyundan herşeyinden biran önce yararlanman gereken adamı ilk 3 maç oynatamıyorsun ! Bayrammış bilmemneymiş hepsi hikaye ! Adam Bayramdan 5 gün önce geldi Bursaya ! BURSASPOR BÖYLE YÖNETİLMEMELİ !!!!!

    57
    1
  2. TFF ne iş yapar arkadaş.Bu işler için birkaç adam bırakılmaz mi, ne biçim bir iş bu hiç bir kulüp ses çıkarmamış mi bu duruma.Resmen kepazelik.

    19
  3. Diğer takımlar bu hafta transfer ettiği oyuncuları hafta sonu sahaya sürünce foyanız meydana çıkar nasılsa merak etmeyin.

    15
  4. Kiralık aldığın bir futbolcuyu iş bilmezlik yüzünden 2 maç tribünde bekletiyorsan kusura bakma da millet sana başka bir tarafıyla güler sayın yönetim (!)

  5. artık bir şey demiyorum, eğer bir oyuncunun lisansını çıkarırken bile bu kadar zaman kaybediyorsak , adam geldi ve bizimkilerin sayesinde 2 haftadır oynayamıyor

  6. İşin aslı Aziz’in alacakları olduğu için Saviet’e lisans çıkarılamadı. Alacakları yeni ödendi bu sefer de bayrama takıldı. Bu kadar amatör yönetiliyoruz işte.

  7. Adamlar bizim ekongu hafta içi aldı. Hafta sonu sahaya sürdü. 2 koyun otlatamıyacak adamlar kulüp başına yönetici olmuş. Bukadar amatör bi grup başka hiç bir takımda yok. Yaptığınız ayıplarla milleti bari keriz yerine koyup kandırdık sanmayın. Yazıklar olsun.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu