İşte Doumbia gerçekleri!

Bursaspor’da merakla beklenen Seydou Doumbia tramsferinde yeşil-beyazlı takım beklemeye geçti.

Alınan bilgiye göre Doumbia için Sportig Lizbon ile her konu anlaşan yönetim Fildişi Sahilli oyuncunun Portekiz ekibinden aldığı maaş farkını Bursaspor’dan isteyip + sözleşmeyi üç yıllık yapmak istemesiyle şimdilik beklemeye geçti.

36 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. ALAMAYACAĞINIZ OYUNCUNUN NİYE REKLAMINI YAPİYORSUNUZ
    BUGÜN KASIMPAŞA ANDERLECHTEN OYUNCU KİRALADI KİMSE DUYDUMU HAYIR
    Josué Sá (transfer böyle yapılır)
    DAHA FAZLA REZİL OLMAYALIM

    74
    5
    1. @Kaplan yorumuna yanıt olarak

      KASIMPAŞA KİRALAMIŞ, BİZ BADJİ Yİ ÇENGELKÖYDEN Mİ ALDIK? HEM ÇOK BİLİRSİNİZ HEM HİÇ BİR … BİLMEZSİNİZ, SADECE ÇENE SUYU .

      20
      53
  2. Yalancı ali ay hani anlaşmıştınız. Hani saĺı veya çarşamba geliyordu. Böyle bir rezilliği bir bursaspor taraftarı olarak ben artık kaldıramıyorum. Defolun gidin artık bu klüpten.

    31
    2
    1. @aziz yorumuna yanıt olarak

      EVET!!!! hemde şimdiye kadar bursaspora verdiğin her kuruşunu iade edecekler. böyle taraftarın varsa düşmana ne gerek var. sen git kayserisporu tut onlar maça gelene kek meyve suyu veriyor.

      18
      29
  3. Bu takımı küme düşürmek için her şeyi yapıyorsunuz geç kalmadan yapın şu transferleri bizim başka Bursasporumuz yok konya Beşiktaş maçlarında puan alamassak 4 haftayı boşa gitmiş olacak şimdiden iyi düşünün.

    14
    2
  4. Şaşırdık mı? Tabi ki hayır. Prensip anlaştığın futbolcu nasıl olurda son dakika fikir değiştirir. Senin 1 aydır alamadığın Topçuyu başka takım bak nasıl elinden alıyor gör. Kayseri maçında beceriksiz stancu yerine doumbia olsaydı 3 puan + 2 milyon tl cebinde olurdu takım nekadar iyi oynasada sonucu getircek oyuncun yoksa bi işe yaramaz galibiyet primi alamazsan takımda yine çatlaklar başlar. Bu sene tek umudum samet aybaba ama oda ıster istemez yönetimin hatalarının bedelini ödeyecek. Lige yenı çıkmış göztepe kadar olamadık yazık. Bu takımı bu hale getirenler utansın

    9
    1
  5. Twumasi haberlerinin yerini artık doumbia aldı. Twumaside yaptıklarının aynısını yapçaklar. Anlaştık geliyo yolda olmadı takımı arıza çıkardı menajer oyunu cart oldu curt oldu yan yattı çamura battı derken adam başka takıma gidicek. İnanmıyoruz artık. Yalancısınız beceriksizsiniz istifa edin yeter artık

    7
    1
  6. 31 yaşındaki adamla 3 yıllık yapmak riskli ama oyuncuyu 2+1e ikna edebilesek mantıklı olur. 35 yaşında fit kalan forvet de var 31 yaşında yürüyemeyen de. Bkz: adebayor, stancu

  7. Bu alı ay tam bir karakter yoksunu yalancı herifin TEK’i yazık bu takıma ve camiaya ama böyle devam edilirse bu klup yok olup gidicek haberiniz olsun

    4
    1
  8. Kesin karar verdim. Başkan yalancı değil, psikolojik olarak hasta. Başkanlığı en kısa zamanda bırakıp tedavi olmasını tavsiye ediyorum.
    Bu arada ben doktorum.

    4
    1
  9. Mehmet Sepil alsın şunu Göztepeye transfer etsin 1 milyon euroya transfer eder sözleşmeyi de 2 yıllık imzalatır bizim avanaklar da biz 1,5 verdik alamadık derler. Çünkü bu iş nasıl yapılır gerçekten bilmiyorlar. İyi niyet biryere kadar. Bu işi yapıyosan ya piyasayı çok iyi bileceksin ya da paraya kıyıp piyasayı çok iyi bilen bir yerli sportfi direktör tutacaksın. Yoksa böyle rezil olursun insan içine çıkacak yüzün kalmaz. İyi niyetin de malesef seni kurtarmaz.

    3
    1
  10. Ya siz bizim sabrimizi mi tartiyirsunuz ne iş bilmez ne karakter yoksunu insanlarsiniz ligler başlayalı 3 hafta oldu ve 2 senedir forvet yokluğundan.ne hallere düşmüştüK hala yok o yok bu fakir edebiyatı yapıyorsunuz. Şimdiye kadar beddua etmek istemiyordum ama bize yasattiklarinizi sizde yaşarsınız. defolup arkanızdan bile bakmadan s…….rın gidin yeter ya 60 yaşındaki adama beddua ettirdiniz.

  11. oldu bitti denen iyi transferlerin olmayışının altında yatan neden belli..taraftar herşeyin farkında( çorbacılar hariç). burda yazmayayım okuyan olur…

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu