Saivet ve Tunay imzalayacak

Bursaspor'un iki yeni transferi için imza töreni düzenlenecek. Kulübün resmi internet sitesinden duyurulmayan Henri Saivet'in durumuna değinen Bursaspor Başkanı Ali Ay, ortada sıkıntılı bir durumun olmadığını söyledi.

Yeşil Beyazlı takımla idmanlara çıkan Henri Saivet‘in kiralandığına vurgu yapan Ali Ay, “Arkadaşlarımız hem Henri Saivet hem de Tunay Torun için birlikte imza töreni planlıyor. Bayram dönüşü toplu bir imza töreni olur” ifadelerini kullandı.

11 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Musa Celebi yorumuna yanıt olarak

      Aynen bana da öyle geliyor. 2. Yarı Tunay girdi 3. Bölgede çöktük zaten Samet hoca farkedip hemen Kemboyu 10 Numaraya çekti Tunayi kanada aldi. Kanatta da pek faydali olamadi. Bana da boş topçu gibi geliyor yedek olur ancak keşke kiralanmasaydı, onun yerine gençler oynardi.

      21
      4
      1. @batuhan yorumuna yanıt olarak

        Maşallah bizim futbolda ordinaryüs profesorlerimiz çıkmışlar yine piyasaya oyuncuyu daha ilk maçının 15 dakikasından şıp diye anlayan ultra süper uzmanlar sizi ..!

        2
        1
  1. İSLAM ALEMİNİN ,MİLLETİMİZİN VE BURSA-BURSASPOR SEVDALISI TÜM İNSANIMIZIN BAYRAMINI TEBRİK EDERİM.HAYIRLI BAYRAMLAR DİLİYORUM.
    Tüm takımların borçları gırtlaklarına kadar.Her takımda resmi yasağı yoksa transfer yapıyor.Dikkat edilecek husus takıma katkı verecek,faydası olacak,bu ekibin parçası olarak ahenkli çalışcak bir eleman olmasıdır.
    Yönetici koordinasyonu sağlayıp ekibin ahengini kurmalıdır.
    Bu hafta inşaallah arzu ettiğimiz sonucu alırız.

    11
    1
  2. koyun cebine 5-10 bin dolar teşekkür edin tunayla uğraşmayın….atağa çıkan arkadaşının önüne geçip el kol hareketleriyle oyunu durdurmaya çalışan ,koşmayan koşanıda engelleyen beraberliğe 10 takla atan gömü bulmuş gibi sevinen adamın ne işi var bu takımda…

  3. Geldiği gün söyledim boş adam diye iyi adam olsa kasımpaşada oynuyamıyordu ordan başakşehire geçti ordada oynayamadı kim aldırdı bu adamı oynadığı maçları gördük yaramaz adam imkan carsa hemen yollasınlar bizde oynayamaz ilk geldiğinde daha oynamadan dedim oynayamaz diye

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu