Badji “Yeter ki destekleyin”

Bursaspor'un sezon başında Anderlecth'ten kadrosuna kattığı ve 2 maçtır 90 dakika forma giyen Stephane Badji de Kayserispor karşılaşmasını değerlendirdi.

İyi bir oyun ortaya koyduklarını ifade eden Badji, “Maçın geneline baktığımızda iyi bir oyun ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Eksik bir takımla sahada olmamıza rağmen herkes elinden geleni yaptı. Bence bu noktadan sonra önemli olan aile olarak yaşamaya devam etmek ve eksik noktaları tamamlayarak güzel bir sezon geçirmek. Taraftarlarımız bize harika bir destek verdi. Böyle devam etmelerini istiyorum. Genç bir takımımız var. Ama taraftarlarımız böyle onları cesaretlendirir ve yüreklendirirse Bursa’ya gelen her takıma sahayı dar ederiz. Mesela Burak çok iyi bir maç çıkardı. Hatta süper bir maç çıkardı. Eğer onu desteklerlerse çok çok daha iyi bir oyuncu olur” şeklinde konuştu.

8 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. En iyi transferimiz bu adam çok sağlam ve oyunu çok iyi okuyabiliyor ah bir de yanlarında bellusci tarzı hücuma yönelik adamımız olsa tadından yenmez bu sene orta saha

    79
    2
  2. BURAK GİBİ ADAMLAR LAZIM BİZE YA TRANSFERLE YA DA ALTYAPIDAN Bİ BURAK ÇIKMASI LAZIM YOKSA İŞİMİZ ÇOK ZOR
    GÖRDÜNÜZ OLUYORMUYMUŞ STANCU İLE NECİD İLE FORVET YOK ABİ FORVET YOK! HE BU ARADA ALLAH RIZASI İÇİN ŞU YUSUF’A DA BİTİRİCİLİK ÖĞRETİN KALECİYİ NİYE ÇALIMLAMAYA ÇALIŞIYON LA SEN İNSAN Bİ AŞIRTMA ŞUT DENER O ANDAA ONU DÜŞÜNEBİLMESİ LAZIM YUSUF’UN.

    33
    2
    1. @BSSK yorumuna yanıt olarak

      Badji ortasaha da resmen 3 kişilik oynuyor çok iyi kesici, süpürücü topta kapıyor Allah bozmasın Maşaallah’ ı var…

      32
      2
  3. taraftr harika dstek verdi dio:) ne vardı tarftarda allah askına.hiçmi taraftar görmedin.bu tarafatarın nersi güzeldi. kuru gürültü

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu