Sağlam Bursaspor’dan korktu!

Olay Medya Spor Yazarı Beytullah Süat'ın bugünkü köşe yazısıdır.

Kayserispor karşısında iyi savunma yapan ve 21’de Bogdan Stancu, 55. dakikada ise Yusuf Erdoğan‘la müsait pozisyonlar yakalayan yeşil beyazlılar, galibiyeti kaçıran taraf oldu.

İşin olumlu tarafıyla başlayalım.

Hiç değilse artık sahada bir takım görüyoruz.

Belki üretkenlik anlamında sıkıntılar var fakat birlikte hareket etmeye çalışan, birbirinin dilinden anlayan bir oyuncu grubu var ortada.

Kim ne derse desin, Kayserispor’un oyuncu kalitesi Bursaspor‘dan çok daha iyi. Tıpkı geçen hafta Fenerbahçe‘nin olduğu gibi.

Bu gibi takımlara karşı bu anlayışta olmak, ilerisi için iyi ipuçları veriyor. Takıma katılacak yeni transferlerin ardından nasıl bir Bursaspor izleyeceğiz açıkçası merak ediyorum.

KALİTE BAŞKAN KALİTE…

Hakemlerle uğraşmaktan başka bir şey yapmayan Ertuğrul Sağlam‘ın 58’de sol bek çıkarıp, sol bek alması ve 84’de açık oyuncusu Varela‘yı kenara alıp Şamil‘i sahaya sürmesi aslında herşeyi anlatıyor.

Bu hamlelerin adı açık ve net Bursaspor‘dan korkmaktır.

Bursaspor’un olumsuz yanı ise kalite.

900 bin Euro kazanan oyuncular kusura bakmasın bunları kaçırmayacak, bencil davranmayacak.

Bu gibi karşılaşmalarda bunları harcarsan ortaya beraberlik çıkması normaldir.

Kaliteyi artıracaksınız ki, maç kazanalım sayın Başkan.

KİMİ İZLEMEK İYİ?

Şu anki fotoğraf net; Bursaspor‘un takım olma hüviyetinde sorun yok ama kalite anlamında sıkıntısı var.

Yoksa bütün maçlar 0-0, 1-0, 2-1 biter.

Burak Kapacak nasıl bir sağ bek anlamadım.

Bu kadar teknik bir sağ bek bulabilmek gerçekten çok zor. Öncelikle cesareti çok hoşuma gitti. Dün Mircea Lucescu gelmiş maça.

Ben onun yerinde olsam Bursaspor‘un bütün maçlarını canlı olarak izlerdim.

Karar sizin sayın Lucescu… Sahaya 8-9 yabancıyla çıkan Başakşehir‘i, Galatasaray‘ı mı izlemek iyi yoksa Bursaspor‘u mu?

8 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Ne saçma bir yazı bu ya? Adamı ağlatıp büyük bir vefasızlık örneği gösterilmesi yetmedi mi? Yazıya bak, korktu bilmem ne, adamın maç öncesindeki açıklamalarına bakın Bursa’nın bende yeri çok ayrı diyor, başlığa bak, kimse falan filan yapmasın bu adam bizim için simge bir isimdir.

    49
    5
  2. Yaa nekadar saçma bir yazi bu.. neyden korkacak adam mütavazi.. biz kendi çapımızı bilmiyormuyuz.. adamlar bizi kendi sahamizda deplasman gibi oynatti.. kayseri evinde gibiydi nokta.

    24
    21
  3. Yok korkmuş yok şunu çıkarmış bunu çıkarmış boslaflar bunlar adam deplasmandan 1 puanı aldı ve gitti ayrıca kimse söylemiyor ama ilk 20 dk Kayseri’nin pas oyunu güzeldi ilk 20 dk sizce gol yesek sizce bu maçı kazanan ekip Bursaspor olabilir miydi ayrıca 2 senedir forvetimiz yok diyoruz lig başlamış 3 hafta olmus yeni forvetin gelip gelmeyecegi konusu bile kesin değil planlama yok biraz iyi oynasak veriyonuz gazı ondan sonra lig sonunda kenetlenmeliyiz son 3 maçı alıp ligde kalmaliyiz falan filan bunlara karnımiz tok artık kendi evinde kayseriden 3 puan alamiyorsan bunun üzerine de yazar olarak Ertuğrul sağlam korktu gibi abuk sabuk bir yazı yaziyorsan seninde Bursaspora hizmet ettiğine ben inanmam zaten adam akıllı ve doğru yazanların yazıları bu sitede yayinlanmiyor hatta böyle şerefli yazarlar tesislere bile alınmıyor sanki Bursaspor bir şahsa aitmiş gibi.

    12
    2
  4. Vefasızlık bu camiaya hiç mi hiç yakışmıyor..
    Rahmetli Yazıcı’ya bile istifa diye bağırmıştı maalesef taraftarımız..
    Adam bi laf etti diye yerin dibine soktunuz, “sonsuza kadar” diye bas bas bağıran bu tribünler değil miydi..?!

  5. Ne korkmasi be ertuvrul saglami severim ama hep korkak oynatiyor takimkari gecen seneki kayseriye bak simdi ki kayseriye gerci gol atarak maci kazanirsin savunma yaparak kupaları kazanirsin demisti bir teknik adam ismini unuttum biz nasil sampiyon olduk saniyorsunuz ertugrullami hayir sehir olarak kenetlendik ve sampiyonluk geldi yine havaya girrlim aynisini yine yapalim her zaman sampiyon oluruz biz ölüyü diriltiriz taraftar olarak

    1
    2

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu