Ertuğrul Sağlam “Bursaspor’u çok beğendim”

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bursaspor maçı sonrası şu açıklamayı yaptı:

“Belki birçok insan oyundan keyif almamış olabilir ama bugün sıcak nedeni ile toprak haline gelmiş zeminde futbol oynamak çok zordu. Bu olumsuzluğu maçın sonuna kadar yaşadık.

Bursaspor gibi zor bir deplasmanda 1 puan almak iyi. Kalemizde gol görmemiz de önemli. Koşu mesafemiz arttı. Ama topu fazla ayağımızda tutamadık.

Bursaspor gibi zor deplasmandan puanla ayrılmamız bizi üzmedi. Geleceğe umutla bakabiliyoruz.

Bursaspor’u çok beğendim. Taraftar, futbolcuları oyunda tuttu. Bunun dezavantajını da yaşadık.

Bu stadın temelini İbrahim Yazıcı ile birlikte atmıştık. Timsah Arena‘da ilk kez maça çıktım. Farklı bir heyecan vardı. Tekrar Bursaspor seyircisinin önüne çıkmak çok farklıydı. Ben Bursaspor’a başarılar diliyorum.

21 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bizim takımdaki futbolun her zaman aynı tadı vermese de bu taraftarın gönlünde senin yerin hep ayrı hocam. Bir şehrin kaderine yön verdin. Futbol bir yana, adın hep altın harflerle yazılı kalacak Bursa’nın yeşil beyaz duvarlarında.

    149
    5
  2. Bu şehir tabiki de Ertuğrul sağlam ı unutmaz emeği büyüktür.Ayrıca bu akşam beklerdimki bu şehirde unutulmaz bir teknikdörümüz vardı efsane imparator Nejat Biyediçin ölüm yıl dönümünde beklerdimki statda anılmasıydı bir pankart beklerdim veya ekranda görüntüsünü…Bu Bursasporun eksikliğidir.Bursaspor beceremiyor böyle şeyleri…

    105
    1. @musisi timsah yorumuna yanıt olarak

      Çok haklısın arkadaşım ligimizde öyle bir takım varki hala aktif olarak malzemeciligini yaptığı takım tarafından filmleri çekilip adına kitaplar basılıyor. Elde ettigin başarılar şampiyonluklar kadar vefa duygusu gelişmiş takımlar camialar efsane olup milyonları peşinden koşturabiliyor bu arenada.

      33
  3. Hocam hakkınıi helal et. Biz senin kıymetini bilemedik. Şampiyon hocayı ağlatarak gönderdik. Bu stada ilk seninle çıkmadıysak bu bizim ayıbımız.

    91
    10
  4. Begenirsin tabi, sampiyon olan takimi hazirlayan samet aybabadir mirasi ondan emanet aldin o acidan garip hikayesi olan bir macti, samet hoca resmen sahada sampiyon takimi ben yaptim dedi, kayseride basarilar hoca bizim altimizda bitirirsiniz insallah ligi

    24
    81
    1. @! yorumuna yanıt olarak

      Senin gibi boş yapmayı sevenler yüzünden bu haldeyiz zaten.surekli nankörlük.mirası ondan aldın dediğin takımda 4-5 kaliteli oyuncu vardı sadece ertuğrul hoca o takımı şampiyon yaptı.yigidi öldür hakkını ver demişler.sevmeyebilirsin kendisini sistemini ama bursaspor tarihinde en büyük saygıyı hakeden insanlardan bitanesi.eger ki sonsuza kadar diye tezahürat yapiyosak küme düşürse bile her zaman arkasında durmamız gerekirdi.ki takimin durumu o kadarda kötü değildi.son 2 sezondan iyiydi en azından

  5. Ertuğrul SAĞLAM’a şampiyon hocamız olarak bakmak ve o sezon ile bir sonraki sezonu ayrı tutmak lazım.Şahsiyetine asla laf söylenemez.Ancak ERTUĞRUL hocamız sistem ve futbolda ne yazık ki fazla gelişim gösteremedi.

    Bu durum ülke futbolu,futbol adamı ve yönetimleri içinde geçerlidir.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu