Bursaspor 0-0 Kayserispor

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında sahasında Kayserispor'u ağırladı.

İlk yarısı golsüz biten karşılaşmanın 21. dakikasında gelişen Bursaspor atağında, Barış Yardımcı‘nın uzun pasıyla Kayserispor ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Stancu, kaleci Lung ile karşı karşıya kaldı. Stancu’nun vuruşunda meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

Dakikalar 55’i gösterdiğinde ise yeşil-beyazlı takım maçın en tehlikeli pozisyonlarından birisini Yusuf Erdoğan ile değerlendiremedi. Sağ kanattan atılan pasla ceza alanı içine giren Yusuf Erdoğan kaleciyi çalımlamak istedi fakat kaleci Lung topu yatarak kontrol etmeyi başardı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında Bursaspor‘un çabaları sonucu sonucu değiştirmeye yetmedi ve karşılaşma golsüz sona erdi.

63 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Forvet transferi zamanında yapılsaydı şuan 1 puan değil 6 puan veya 4 puanımız olucaktı. Takım ümit verdi transfer tamamlanınca rahat bi sezon geçiririz umarım.

    90
    1. @KENAN16 yorumuna yanıt olarak

      Yeni bir oyuncu kazandık burak kapacak hem sağ bek hem de 10 numarada oynuyor eğer üstüne düşülürse çok yararlı olabilir açıkcası dombia ve saivet takımda olsaydı çok iyi olurdu bide yısuf kazması ve stancu kazması bursasporun oyuncusu oşacak kapasitede değil bunşar yerine gönderilen ozan can ve berat jonathan çok daha iyi oynarlarıdı yada o da olmazsa 2 li forvet olarak kembo ve ali akman. Kanatlarda lima , çağatay yılmaz veya tunay oynasaydı gol atardık

      14
      7
    2. @KENAN16 yorumuna yanıt olarak

      Bu maç için Barış ve Buraka prim verin bari, adamlar ekstra iş yaptılar bu akşam.Onun dışında Badji çok iyi.Lima yorulana kadar iyiydi.Kötüler Yusuf,Aytaç,Furkan,Stancu ve Necid.

      16
      7
  2. Geçen sene Sumudica’daki kayseri’ye bak bi de bu sene ertuğrul sağlam ile olan kayseri’ye… Maçı izlerken fenalıklar bastı, bu kadar pasif, çirkin bir futbol var mı ya!? Maç için ise Allah belanızı versin Stancu ve yusuf diyorum.

    39
    23
      1. @Başsız timsah yorumuna yanıt olarak

        Ya bız futbolu bılmıyoruz ya yusufa kotu dıyenler adam aksam arı gıbı calıstı top caldı ılerı gerı futbol adına ne varsa yaptı bırtek eksısı kacırdıgı gol zaten oda olsa bugun yusufa kotu dıyenlerın kahramanı olurdu takımımız ıkı haftadır eksıklerı olmasına ragmen ılerısı ıcın umut verıyor kostek degıl destek olun

  3. Yazık şu izlediğimiz oyunu futbol diyoruz. Bir bek iki adam geçince gol atmış gibi seviniyoruz. Bir topuk pası görmek iki akıllı pas görmek için iki sezon bekliyoruz. Rüzgar esince düşen, eli kıçına değdi diye 6 takla atan oyuncular ile bir duran topun 3 dakika da anca kullanıldığı bir maç. Çok kaliteli bir maç ya arada bir de su molası gerekli tabi. O olmazsa olmaz. Topunuzu…

    25
    14
  4. Saivet ve Doumbia gelince daha iyi olacak inşallah. Ben bu sene memnunum gayet. Hırs, ruh ve iyi oyun görebiliyorum.Stancu ve Yusuf için ise zaten herkes biliyor oyunlarını o yuzden yorumu uzatmayacağım.Ama şu da bir gerçek ki 2 veya 3-0 alabileceğimiz bir maç oldu.Ne olursa olsun bu sene iyi bir sıralama olacakmış gibi geliyor içime his ve gorduklerime binayen ama bunu söylemek için sanki erken gibi.

    22
  5. Sizin takımınızınında oynacağınız oyununuzunda futbolunuzunda transfer inizinde. Yönetiminizinde 1060 üyenininzinde. Ben daha ne diyeyim REZİLSİNİZ AŞAĞILIKSINIZ. 3 MİLYON LUK ŞEHRİN YÜZ KARASIZINIZ . 1 PUAN SAMET AL SENİN OLSUN .BAŞKANINLA BERABER YİYİN.

    16
    65
    1. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

      Boş kafa boş yorum, takım fizik olarak ruh olarak hazır. Bir iki dokunuşla gayet iyi olacağız, gençlerinde önü açık yeter ki senin kafandaki insanlar taş koymasın

      13
      2
      1. @Ke yorumuna yanıt olarak

        Ben takımı kurmuyorum. Transfer ide ben yapmıyorum. Diğer takımlar iyi dokunmuşlar çatır çatır 3 er puan alıyorlar. Sen ve senin kafadaki insanlarda buna iyi kanıyorlar. Taş koyanlarda ben değilim onu git 1060 kişiye sor takım niye böyle diye. Sende o kafadasın herhalde.

        6
        3
    2. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

      Hade be oradan beğenmiyorsan git Real Madrid li ol takım gayet iyi dahada iyi olcak iki pozisyon kaçtı olsa 3 puan olacaktı fener maçına şampiyon kadroyu çıkarsan 1 puandan alamazdin fener hakemleri de Federasyonu da satın almış sen bu kafayla uzak dur çorbacı tayfa bak dalgana boş yorumlar yapma

      22
      8
      1. @Esentepeli Kadir yorumuna yanıt olarak

        Ben Real Madrid olmadım hiç bir zaman. Sen bu akşam Real Madrid i seyrettin herhalde. İki pozisyon kaçtı ama 3 puan da kaçtı farkındamısın. Fener hakemleri alıyorda sen hala 4 futbolcu transfer edemiyorsun. Sen neyi savunuyorsun. Ben hiç bir zaman ama hiç bir dönem çorba cı olmadım….Ne kadar çorba cı varsa Allah belasını versin. Esentepe li ben dalgamı biliyorum. Sen bu dalgadan bu çorbacılar dan memnunsan YALAMA YA DEVAM ET …BOŞ BOŞ LAKIRDI YAPMA.

        3
        1
    3. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

      Samet hocanın ne suçu var.Adam as kadrodan 2 tane defansını kaybetmesine ragmen ,içeri top sokturmadi.Elindekilerle bu oluyor.Adam ne yapsın.Tebrik edeceğiniz yerde bir de adama hakaret ediyorsunuz.Bir de rica ediyorum şu oyuncuları yuhlamayon.Empati yapın.Calistiginiz yerde birileri durmadan size küfür hakaret etse siz çalışmak ister misiniz? Hele bir de paranızı alamıyor veya geç aliyorsaniz…

      50
      2
      1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

        Yeşil adam. Niye adamı tebrik edelim sezon başında gençlere önem vereceğim dedi. Tükürdüğünü yaladı. Bende empati yapıyorum onun gibi bavul dolusu para alsam. Keşke sende beni tebrik etseydin. Konu BURSASPOR dostum. Takım elden gidiyor. GÖRMÜYOR MUSUNUZ. ??????

        2
        2
  6. Burak sürekli oynamalı Badji de çok iyiydi ama Burak’ta çok iyi kumaş var geliştirirse kendini milli takıma gider

    15
  7. Bu takımı ıslıklayanlar bir daha maça gitmesin. By akşam oynayanlara ve teknik ekibe helâl olsun. Hepsi ayakta alkışlanmayı hak etti

    13
    1
  8. kimse kem küm yapmasın ben takımı çok beğendim yeni transflerde eklenince dahada iyi olucaz hep destek tam destek verelim stancuda dahil çocuklara destek çıkalım olur böyle pozisyonlar canları sağolsun.. burak kapacakta on numara futbolcu bu arada barışta nereye koysan canıyla dişiyle oynuyor kombine alalım forma alalım bu cocuklar avrupaya götürür bizi destekleri esirgemeyelim..

    12
  9. İyi yoldayız. Pozisyonlarda beceriksizdik ama takım oynumuz gayet iyi. Dumbia ve saviet ile daha da güçleniriz. Bence furkan oyunda kalsa daha iyi olurdu. Burak ve barış hiç eksiklik yaşatmadılar tebrik etmek lazım

    12
  10. Çok yazık oldu çocuklar iyi mücadele etti 90 dk koştu fakat formsuz kembo olmuş tosuncuk totoyu kaldırıp kosamiyor…bitirici sağlam bir forvetin ne kadar önemli olduğunu bu maçta anlamıştır inşallah dede…Ne diyelim gösterilen mücadele en azından kabus olan son 2 sezona göre tek tesellimiz olsun…saygılar renkdaslarim

    12
  11. Tek yaratıcı oyuncun olan Furkanı çıkarıyorsun ve kanatları inip karambole gol bulmak istiyorsun tamam da Stancuyu niye çıkarıyorsun. Takımı öne niye etmiyorsun. Madem karambol arıyorsun. Necid topla buluşacak da adam geçecekte gol atacak. Ha Necid ha Stancu. İlerde yalnız kaldıktan sonra ne anlamı var.Koca maçı 2 pozisyonla bitirdik Kayseri ise tek pozisyonla bitirdi. Kayseri beraberliğe gelmişti tamam da bizim havamız kime. Haftaya kazanamadığın zaman ne olacak?

    12
    19
  12. Özellikle benim dikkatimi çeken genç oyuncumuz burak oldu helal olsun çocuğa bayağı iş yapacak gibi duruyor

    1. @Marmaris yorumuna yanıt olarak

      Maci nerenizle izliyorsunuz anlamiyorum. Lima bu takima son senelerde gelen en iyi kanat oyuncusu. Teknik, akilli. Biraz kuvvetlenmesi gerekli türkiye ligi icin. Stancu bencillik yapmasa Lima bugün golünü de atacakti.

  13. Burak iyisin aslanim ama daha iyi olman lazim tamam .Takim genelde iyiydi ama goze Aytaçin biraz duz oyuncu oldugu ortaya çikti.
    Satancu oyun anlaminda iyi isler yaptin ama o gol kaçmamaliydi.
    Azziz seni bugun biraz durgun gordum.
    Lima iyi çalisiyor.
    Yusuf bal yapmayan ari ,o posizyonda yaninda iki adamimiz vardi!
    gelecek olan transferlerle beraber daha iyi olavak bir takim izlenimimiz var.

  14. Takım gayet güzeldi ilerleyen haftalar da her şey çöl daha güzel olacak. Aytaç, badji ve lima yı beğendim. Birisi şu Yusuf a ronaldo olmadığını anlatsın bencilliğin olmasaydı 3 puanımızı almıştık.

  15. Kimse bahsetmemiş sanki bana göre bu akşamın hatasız oynayan yıldızı Ertuğrul idi.Milli takıma göz kırpıyor.Maşallah sana.

    1. @Harun yorumuna yanıt olarak

      Bu kadar yorumlarda bir tek senin Ertuğrul hakkında beğeniyle yorum yapman değer verici yuh be maçta sanki Ertuğrul hiç bir şey yapmamış gibi . Eğer bi hata yapsa acaba ne olacak

  16. Bırakın yusuf u limayi onu bunu bana göre bu gün sahanın en kötüsü taraftar arkadaş ayıptır ya gireni çıkanı yuhalamak nedir ya sahanın en iyilerinden biri olan barış yardimci ya maratondan su şişesi atmak ne oluyor biz nereye gidiyoruz topculari yuhalamak yerine bence önce taraftar kendini yuhalasin bursaspor taraftarı olarak ben bu gün kendimden utandım başka bursa ve bursaspor yok saygılar

  17. yusufla stancu sayesinde 0.0. stancu ve yusufun düzgün pas verse 2.0. yazık oldu. ama burak artık barışın yefeği sağ beke gerek yok. doumbia ve saivet birde savunma ve yusufun yerine kanat şart

    2
    1
  18. kabus başladı hadi bakalım, bu kulübe kim ne yaptı böyle herşeyden önce bir takım olmayı bile beceremiyoruz yazık çok yazık..

    1
    3
  19. Yusuf’un yaptığı koşulara kimse birşey diyemez ancak bunlar yeterli değil, biz olimpiyat takımı değiliz. Teknik, son vuruş, orta yapma alanlarında kendini geliştirmelidir.

    Stancu, yazacağım her harf, her kelime senin için çok gereksiz, sende bu takımda bir gereksizsin sana verilen paraya acıyorum.

    Kembo, sen ise kendini bu kulüpten büyük gören, mahalle arasında küçük çocukların yaptığı maça dahil olup artistik hareketler yapmaya çalışan abi gibisin, yani hoşsun ama boşsun.

    Lima, çabaların iyiydi fakat orta yapmak ile hiç işin olmadı umarım bu yönünü geliştirirsin.

    Saviet ve Doumbia’dan sonra farklı bir Bursaspor izleyeceğimizi düşünüyorum, maça gelince sonuç hayal kırıklığıydı.

    1
    2
  20. taraftar ilk once kendşine baksın. tribünler cırttt. saçma sapan besteler. kıvılcımı yakın sonmez bu yangın ayaga kalkın ,ne biçim bir bestedir bu ya:) bide inatla onu sölüyorlar. 3 lü, canım feda,sen çok yaşa işte tribünün özeti.açık ara trkiyenin en dandik tribünüyüz şuan.hatta yeni sataddan beri. maraton desen kendi kafasına takılıyor, kıçnı yırtsa yine ses çıkmıyor. büyüceklerini zannediyolrar,20 sene geçse o grup okadar,daha fazla artmaz.nokta. radikal desen yıllardır 50 ,60 kişi. neyin peşindesiniz. sanki kuzey kaleyi fethetcegniz 🙂 çok beklersiniz. tek çatı altında topanmadan bir cacık olmaz.oturan kimse kalmıcak.sıkış tepiş olmadan bu insanlar bagırmaz. bu senede bir kıvılcım beklemeyin tribnlerden. herkes yerini almış çnkü.her gelende deplasman yasatır bize burda.

  21. Adamın adı bogdan daha ne istiyon iyi forvet va orta. saha olsa bunlar olmıcak simsiye 4 puan yada 6 puan olcaktı

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu