Bursaspor’da Ryota Morioka sesleri!

Anadolu Ajansı'ndan İzzet Taşkıran Bursaspor'un Anderlecht'den Japon orta saha oyuncusu Ryota Morioka ile ilgilendiğini belirtti.

Belçika‘nın RSC Anderlecht takımında forma giyen Japon orta saha oyuncusu Ryota Morioka geçtiğimiz sezon 43 maçta 15 gol ve 15 asistlik performans sergiledi. 1,80 cm. boyunda ve 27 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 5 milyon € olarak gözükürken sözleşmesi ise 2021 yılında sona eriyor.

31 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Eozo yorumuna yanıt olarak

      Verdant bursam kardeşin yazdığı isim değil mi valla verdant kardeş bu sefer senin sözünü dinlemişler sen iyisi avrupa ve güney amerika yerine asyadan adam öner belki alırlar ??

    2. @Eozo yorumuna yanıt olarak

      Anderlechtte ligdeki 3 mactada yedek basladi oyuna giremedi kiralik verebilirler gecen senede waaslanda kiralamislardi

  1. Bir sürü isim çıktı piyasaya acaba doumbia’da problem var onun yolunu mu yapıyorlar diye düşünüyor insan malum yönetim 🙁 bu arada bu adamı bonservisiyle alamayız… kiralık almak demek geçen seneki badu agu sow hatalarının tekrarı demek.

    36
    4
  2. bari biraz olabilecek isimleri yazsalarda inandırıcı olsa .
    adam takımın ilk 11 de oynuyo sozleşmesi var yaşı 27 yani bu adama en az 7-8 mil eur isticekler

    13
    1. @tsc yorumuna yanıt olarak

      Ben Japonyadan geliyorum ve böyle yazı okumak çok üzücü bir şey. Japonya’da Türk futbolcu oynarken Türkiye’den futbolcu çıkmaz demedik. Hatta Türkiye’den gelen oyuncuyu sıcak aldık. Hala Türkiye’yi seviyorum ama bu yorum çok yanlış diye düşünüyorum. Sanırım benimle aynı fikirli olan arkadaşlarınız burada vardır.

      6
      1
  3. Seni seçtim çünkü sen farklısın japonsun birkere akıllı adamsın, güçlerimizi birlestirirsek kolayca başarılı olabiliriz nediyorsun samuray ?

  4. gelirse iyi oyuncuda bizim problemimiz orta sahada mı ki oraya adam bakılıyor ? bu arada samet genç oyuncuları seviyor yetiştiriyor türk futboluna kazandırıyor klişesi vardı o noldu peki !!

  5. Bu arkadaş Anadolu Ajansının İstanbul Atatürk Havalimanı muhabiri. Bu basın ve duyumculuk sektörü iyice ayaklara düştü

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu