İşte Bursaspor’un Nielsen teklifi!

Bursaspor'un stoper transferinde liste başı olan Lasse Nielsen için yapılan teklif belli oldu.

Danimarkalı stoper Lasse Nielsen için kulübü Malmö, Bursaspor‘dan 500 bin Euro talep etti.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay‘ın talimatı doğrultusunda Bursaspor ise Nielsen için İsveç ekibine 400 bin Euro teklif etti.

Nielsen‘e de yıllık 400 bin Euro önerilirken Malmö ve Danimarkalı oyuncunun cevabı bekleniyor.

19 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Esentepeli Kadir yorumuna yanıt olarak

      Gelmiyorsa zorlamayın ! Bu yaştaki adamlardan çok var piyasada hemde bonservissiz. Bonsevrvis ödememize gerek yok klubune vereceğin ücret ile bi topçu daha alırsın !

      1
      2
    2. @Esentepeli Kadir yorumuna yanıt olarak

      Ekonomik anlamda bakarsak ; Titi 1.2 milyon euro maas 500 bin euro bonservis, Ekong 750 bin euro maas 3.3 milyon bonservis. Toplamda 5.75 milyon euro tasarruf ettik 2 stoperden. Yerine ornegin Nielsen butcesiyle 2 saglam adam bulabilirsek 400 k – 500k civari bonservis 400 k maas 900 bin gibi bir rakama X 2 adam = 1,8 milyon euro eder yani sonuc 4 milyon euro civari para kulupte kalacak. Bu borc yukunden ancak boyle kurtuluruz guzel adimlar. Ama nielsen disinda bir tanede genc ilerde ekong gibi para kazanabilecegimiz bir stoper lazim hep 30 yasindakiler ile olmaz.

      108
      1. @Semturano yorumuna yanıt olarak

        Genç adamı bulmak için scout lazım, Ekong’u Le Guen getirdi ve bizim scoutun şuan ne yaptığı belli de değil. Genç satın alıp en az 3 yıl sözleşme istedikleri için riske girmek yerine Furkan Emre Ünver de denenebilir.

        8
        1
  1. Bu adamın iyi stoper olduğuna emin miyiz ?transfer haberleri çıkınca malmö taraftarları çok sevindi çünkü kaliteli oyuncunun gitmesine kimse sevinmez…

    38
    9
  2. Adamin tekte hamleleri ve geriden uzun toplari cok iyi..oyunu iyi seziyor ve saha icinde savunma yaparken surekli direktif veriyor arkadaslarina yani liderlik yonude var.ertugrulun gelisimi icinde iyi olur.

    15
    1
  3. Ekong gibi adam al diyrouz ama ekong transferini le guen in yaptığını unutuyoruz. ‘le guen var diye geldi bu adamlar bize geçen sene bu sene samet hocayı kim tanır da gelir bi düşünelim.. scout ekibinin sağlam bi çalışma yapması lazım bu konuda

    8
    9
  4. Takımda stoper yok ben gitsem ilk 11 çıkarım hala 100.000 euro derdinde bravo büyük başkan bu senede kan ağlatacaksın belli

    6
    27
    1. @Hakan yorumuna yanıt olarak

      100000 Euro basit bir para değil. Günümüz Euro kuru ortada. Kulübün gelirleri de genelde tl bazında. Herkese ederinden fazla vere vere kulübün durumu da ortada. Oyuncunun oynadığı lig ve yaşıda göz önüne alındığında teklif edilen rakam fazla bile.

      12
      1
  5. Samet hocam,Kayseri maçın da stoper de risk alIP Furkan emre ünver i denesen nasıl olur acaba.bu benim tabiki şahsi fikrim.belki de bu çocuğu kazanmış oluruz.

    3
    1
  6. gecen sene karabükte genc bi stoper vardi bizim macta baya iyi oynamisti gelecek vadeden fizigi yerinde bir stoper bence ileriye dönük alinabilir..

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu