Aziz Behich gidiyor mu?

Bursaspor'da William Troost-Ekong'un Udinese'ye transferinin ardından İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta'nın da Bursaspor'dan Aziz Behich'i transfer etmek istediği iddia edildi.

Sabah Gazetesinin haberine göre Bursaspor‘un başarılı sol beki Aziz Behich‘e Serie A‘dan talip var.

Ekong‘u Udinese‘ye satan Bursaspor‘da şimdi de Avustralya Milli Takımı ile Dünya Kupası‘nda boy gösteren Aziz Behich‘e talip çıktı. İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta‘nın Aziz Behich için zemin yokladığı ve Bursa ekibine resmi teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

GASPERINI ÖZELLİKLE İSTİYOR

Bu sezon 3’lü savunma oynamayı planlayan Atalanta patronu, Gian Piero Gasperini‘nin hücumdaki etkili oyunu nedeniyle Aziz Behich‘i istediği belirtildi. Geçen yıl Bursaspor formasıyla 5 gole imza atan Aziz, Dünya Kupası‘ndaki performansıyla da beğeni toplamıştı. Aziz, Hollanda‘dan PSV ile İspanya‘dan Leganes‘in de listesinde.

AYRILIKLAR CAN SIKIYOR

Öte yandan John Bostock‘un Toulouse‘a, Titi‘nin Göztepe‘ye ve son olarak da Ekong‘un Udinese‘ye satılmasıyla kilit oyuncu sıkıntısı çekmeye başlayan Bursaspor‘da bu durumun teknik heyetin canını sıktığı, Samet Aybaba‘nın da bu durumdan rahatsız olduğu ifade edildi.

38 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

      4 5 milyon euro gibi bir bedele aziz de harun da satilmali.Bende sizler gibi cok seviyorum ama gercekler var, ekonomik durumlar ortada nasil duze cikacak bu kulup. Ederinin altinda gitmedigi surece sorun yok.

      37
      2
  1. Ulan madem rahatsız ediyor niye satıyorsun, he yerine adam alabileceksen neyse ama sen bu adamların yerini bu vizyonsuzlukla dolduramazsın. Nes Bostock gibi orta saha ne de Titi ve Ekong gibi stoper bulabilecekler, Aziz de giderse işimiz çok zor. He bu arada Bursaspor bu sene maximum 1 transfer daha yapar onu da söylemeden geçmeyeyim. Ali Dede parasının çoğunu çıkardı gidişi yakındır demedi demeyin.

    28
    6
    1. @Selim Öztürk yorumuna yanıt olarak

      3 ünü de Ali ay almıştı şimdi düzgün bakın Ekong 3.3 e gitti titizlen kulüp 850 bin Euro kazandı ve bostock 800 bin Euro’ya gitti alacaklarından bıraktığı miktar içinde.Yani 5 milyon Euro gibi bir para kazandı Bursaspor.Şuana kadar alınan transferler bence gayet iyi saivet ve doumbiayı da katıyorum bu şekilde gidersek bence çok nitelikli ve temiz kadromuz oluşuyor.Artık takımda ne faty var ne Merter ne Bilal ne Sercan bütün asalaklardan kurtulduk.Necid her zaman antrenman performansı duruşu ile Bursaspor’a katkı sağlar.Tek kalan isim benim gözümde Kembo.Onun da seneye son.Eğer Bursaspor bu yıl Avrupa hedefini gerçekleştirirse 2 oyuncu satarak hem kiralık oyuncuların bonservisini alır hem yerine adam alır.Titi geçen sezon takımı sahaya çıkarmayan isim olarak durması tamamen hataydı Ekong için ise gitmesi için dualar hatimler edildi piyasa yapsın da gitsin Ertuğrul’un tırnağı olamaz diye.Bostock ise 1-2 maç hariç birşey verememişti gidicem psikolojisiyle de birşey veremezdi.Ali ayı ilk kez tebrik ettim ülkedeki dolar kuru ve dünya kupası nedeniyle transferler geç olsa da 3. Haftadan sonra takım tam oturmuş şekilde kurulur.İyi oyuncunun zaten uyum sorunu olmaz.Bonservis ve bu yıl alacakları ücret tam 7.3 milyon Euro yapıyor.Bu yılki takımın maaşlarının çoğu burda.Azizi satarsan da maaş konusunda sıkıntı çekmezsin verim de artar.Ekong 3.3 e gitti Aziz 4 eder benim gözümde.4 getirse Bursaspor 4.5 milyon Euro daha kazanır ve 12 milyon Euro ile maaş anlamında çok rahat olur yapılan transferler böyle giderse satılabilir Harun da satılabilir gencecik iki milli çocuğumuz var sadece satışı adaplı olsun yeterli.İyi gidiyoruz benim ilk defa onayladığım bir yıl geçiyor transferlerin maliyeti kalitesi gayet iyi

      20
      1
    1. @Shehu yorumuna yanıt olarak

      3 lü savunmada güzel işler çıkarmıştı aziz. 3 m euro vr üstüne verilebilir. Elimizdeki onur ve emre nin işe yaramasi gerek artık

      4
      2
  2. Aziz, ekong’tan çok daha kıymetli bir futbolcu. Ama ederini bulursa 5-6 milyon euro gibi, hiç düşünme sat.

    11
    1
  3. Değerli Arkadaşlarım Aziz Behiç Asla Atalanta Kulübüne Transfer Olamaz Nedeni İse Bonservis Bedeli 7 Milyon EURO Atalanta Klulübünün bu parayı verme gücü kesinlikle yok bilingize

  4. Yerini dolduramıcaksan oyuncu hazır değilse kümse kusura bakmasın ama iyi oyuncuyu satmak salaklıktır. Oyuncun iyiyse ligde galibiyet gelir galibiyet gelirse para gelir, galibiyetle birlikte stadın dolar para gelir, forma satışı olur oara gelir. Herşey iyi oyuncu ve galibiyete bakar. Özellikle bizim taraftar( şampiyonluk sonrası için söylüyorum) zihniyeti varsa

    4
    1
  5. Yine dayanamadım ve aldım kombinemi. Yönetimi beğenmesemde bursaspora olan sevgim kazandı. İnşallah güzel bir sezon olur.

  6. Aziz’i satmayın artık. Türk statüsünde onun kadar iyisi ve uygunu yok. Yabancı bu dakikadan sonra tutacak mı belli değil, emre ve onur’a güvenilmez. Bu dakikadan sonra sadece bir kaleci satabiliriz o kadar.

    2
    1
    1. @alperc yorumuna yanıt olarak

      Değerli Arkadaşlarım Aziz Behiç Asla Atalanta Kulübüne Transfer Olamaz Nedeni İse Bonservis Bedeli 7 Milyon EURO Atalanta Klulübünün bu parayı verme gücü kesinlikle yok bilingize

      2
      3
  7. Lig başladı biz takımın iskeletini bozduk İki tane iyi adam kaldı biri Harun biri Aziz bunlarıda kesin satarlar ama gidenlerin yerlerine adam alamazlar Başkanda kuş kadar beyin yok Bu sene kesin bizi düşürcek görüntü onu gösteriyor eksiklerimiz çok böyle yapılanma hiç bir yerde yok tarihin en kötü Başkanı yazıklar olsun

    2
    2
  8. Transfer sezonu başlarında iyi paraya satılsaydı takdir edilirdiniz , Ekong da Aziz de defansın 2 as oyuncusu , lig başlamışken bu transferlerin olması amatörlük değil de nedir?

    2
    1
  9. bi bu kalmıştı dede o satıldığı gün kombinemi iptel etcem birdaha maça gelmicem bursastoreye gitmiycem h

    2
    2
  10. Tamam gitsinler kulübe katkıları olsun bu kulüpte satılmayacak futbolcu yoktur ama yerini doldurabileceksen sat arkadaşım yönetim de de o vizyon yok sonumuz karabük gibi Allah yardımcımız olsun Allah ali aydan da kurtarsın bizleri! Amin..

    2
    1
  11. Değerli Arkadaşlarım Aziz Behic İle ligili Haberin duyumu Yanlış Olduğunu düşünüyorum Aziz Behic Bonservis bedeli 7 milyon EURO iken Atalanta ekibinin alma lüksü yok bilginize

  12. Ekongun bu paralara satılması gerçekten iyi bir adım oldu şanssızlık titi satıldı ki geçen sene takımın idmana çıkmamasına etken olduğu konuşuluyor gitmesi doğru bir karardır.
    Ekong ve titi gibi futbolcuları bulabilme şansımiz daha düşük ücrete mümkün olacaktir.
    Tek sıkıntı bu maç ta alternatif sıkıntısı yasamamizdir.Fakat fener maçındaki istek kayseri maçının alınmasının anahtarı olacaktir.
    Ederi olan her futbolcu yerine alternatifi bulunduğu sürece sıkıntı yaratmayacak elimizi rahatlatacaktır.
    Yeni transferler de yerli yerinde oldugunu dusunuyorum samet hocaninda bunlari takım yapabilecek güce tecrübeye ve ekibe sahip oldugunu dusunuyorum.
    Bu gece gelen santrafor transferi haberi hayirlisiysa imzalarsa iki stoper bir kanat oyuncusuna ligin 4.haftasindan sonra fırtına gibi eseriz.
    Stoperlerden biri muhakkak scout ekibinin bulacağı gelecek vaad eden biri olmalı diye düşünüyorum.

  13. Üçüne beşine bakmayın cakin gitsin tum ve turkiyede dünyada dolara bağlı döviz krizi var taraftar donunu satsa kurtaramaz kulübü

  14. takımda son kalan harun ve aziz gibi kilit isimlerden biri daha giderse bilmiyorum ama kadro olgusu ateşleyici adam sayısı ve klübe aidiyet duygusu yüksek olan oyuncuların bir bir gitmesi hayra alamet değil bence. takımı sahiplenebilen herkes bir bir gidiyor.

  15. Ptt 1.lig kadrosunu oluşturuyorlar heralde seneye hazırlık.bu sene geçen senelerde yaptığımız hataları yapmicaz diyodu bide ali ay.her oyuncunun alternatifleri düşünülmeli çok önceden ona göre plan yapılmalı.biz her zaman günü kurtarmaya çalışıyoruz.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu