Düğmeye basıldı Bursaspor TV kapatılıyor!

Goal.com Türkiye'nin edindiği bilgiye göre Türkiye'nin ve kulüplerin içinde bulunduğu maddi sıkıntılar nedeniyle bu dört kulüp aralarında anlaşarak kanalları kapatma kararı aldı.

Kulüpler Birliği toplantısında kulüp televizyonlarının kapatılması konusunda anlaşmaya varıldı. Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman‘ın kısa sürede bu kararı kamuoyuyla paylaşması bekleniyor.

Süper Lig‘de mücadele eden dört takımın (Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Bursaspor) özel televizyon kanalları bulunuyor.

Kulüpler, televizyon kanallarına harcanan bütçeyi altyapı harcamalarına kaydıracak; ayrıca televizyon kanalları yerine de dijital medyada boy gösterecekler.

21 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Ulan ne kadar aciz takımlarız ve yöneticilerimiz var milyonlar harcanıyor gereksiz futbolculara çuvalla paralar veriliyor bi tv kanalını yönetemiyoruz yazık ya walla

    36
    7
  2. kapansın bi cacıga yaradıgı yoktu zate. spikerler desen amatöründe amatörü. ben onlardan güzel konusurum. yerinde bi karar,boşuna masraf

    19
    14
    1. @tsc yorumuna yanıt olarak

      Eksi verenler acaba neyin kafasında anlamış değilim adam doğruları yazmış görüntü kalitesi desen berbat spiker desen berbat ya bu işi layıkıyla yapın ya da haberin içeriğinde de dediği gibi kapatılsın alt yapıya basketbola voleybola harcansın

  3. Mümkünse basketbol ve voleybol branşlarını da kapatın. Boş yere parası gitmesi kulübün. Basketbolda 2 senedir play-off’ta eleniyoruz. Yeşil Bursa amatör kümeye düşmüş, voleybol takımından da bir hayır yok. O yüzden kapatın kurtulun bu kanserden.

    14
    38
    1. @Vida yorumuna yanıt olarak

      Futbol takımı başarıdan başarıya koşuyor ya beyimiz basket takımından memnun değil basket takımımızın iki sezondur play off yapması bile büyük başarı kadro değerine baktığınızda.

      13
  4. Şimdi bir haber sitesinde gördüm Fenerbahçe kulübü bir açıklama yapmış televizyon kanalımızın kapatılması söz konusu değildir haber gerçek dışıdır diye

  5. Neden altt yapidaki maclari tutgumuz takimlarinin maclari izleyemiyoruz ozaman beinsports kutulari geri verilmeli mac izlenmicek evde stad izler yeter bizlere

    5
    2
  6. Biz üçüzlerin aldığı her karara evet dedikçe daha çok semer vurup sırtımızda taşırız bunları,bir kere biz isyan etmiyoruz bu şaklabanlığa herşey normalmiş gibi davranmaktan ne zamana bıkacaz.

    5
    7
  7. Sadece BS tv değil İst kulüplerinin de kanalları kapatılacak . Ts nin zaten yoktu . Bursaspor tv verimli kullanılmadı, yeterince değerlendirilmedi. Ülkedeki 4 kulüp kanalından biri olması gurur veriyordu .

  8. Ya zaten kalitesiz ve ve olduğu bilinmeyen bir tv kapatında her kez kurtulsun kanal kalabalıklığından

    4
    1
  9. bir yandan üzüntü verici, orada bu işe senelerdir emek veren arkadaşlara yazık olacak: diğer yandan insanların artık durumun ciddiyetini anlaması açısından önemli. artık taraftarlar, basın ve yönetimler bu işin ilk şartının bütçeye uygun takım yapılması, zarar edilmemesi ve yeni gelir kaynakları yaratılması olduğunu anlaması lazım. borç ile yaşamak akıl işi değil belki milletçe bunu öğrenmek lazım

    2
    1
  10. Bir işe kalkışırken önce planlaması yapılır.Bununda finansal ayağı ilk plandadır.Maddi imkanlarınız neye yetiyor ve öncelik ne ise o kaynak oraya harcanır ve harcanmalıdır.
    SPOR KULÜBÜNÜN faaliyetini sportif faaliyetler oluşturduğuna göre sportif faaliyetler önceliklidir.Basın -yayın gibi yapılanma imkanlar elverirse olur ve olmalıdır.
    BURSASPOR özelinde tüm kulüplerimiz genelinde maddi darboğaz had safhadadır.Maddi yük getiren sportif faaliyet dışındaki tüm yüklerden kurtulmak doğru adımdır.
    ALTYAPI için ise TFF nin bir sistemi ve teşviki olmalıdır.
    Örneğin;Altyapıdan yetişip A.Takıma giren oyuncu sayısı,altyapı gruplarında oynayıp ülke milli takımlarına seçilen oyuncu sayısına göre kulüplere finansal destekler olmalıdır.

    2
    1
  11. Saçmasapan bir olay..abuk subuk futbolculara milyon dolarlar veren basiretsiz yöneticilerdir bu rezaletin tek sorumlusu.tv kanalı camialar için prestijdir..kapatmak aptallik olur!

    1
    1
  12. Arkadaşın biri yazmış maçı seyretmeye gitsinler diye Türkiyenin dört bir yanından vakıfköyde futbolcu var bu çocukların iç saha maçlarını her hafta bekliyorlar tüm eş dost akrabalarıyla seyretmek için böyle saçma yorummu olur vida rumuzlu arkadaş vakıfköy bursasporun herşeyi ençok ilgi ve alaka vakıfköyde olmalı bence ben şahsen bursaspor tv nin kapatılışına karşıyım

    1
    1
  13. Kulüp televizyonu kapatılır ise kötü l olur. Biz yine istanbul kanallarında Bursaspor haberler ibekleriz. İstanbulun amigolarını televizyonda izlemek mecburiyetinde kalırız. Kulup televizyonu daha rasyonel kullanılabilir. Bursaspora sponsor olan firmaların
    reklamını , çok düşük bedelle sponsorluk fiyatlarının içine yedirebilir. Kulüp televizyonu hem para kazanır. Bursa spora sponssor
    olan firmaların ismi daha çok duyulur.

    1
    1
  14. gereksiz futbolcuları satıp kanalı ayakta tutun, bizim istanbulla bir bağımız yok onlar istiyor diye kanal mı kapatılırmış. vizyon küçültmekten başka bir işe yaramaz. yukarıda bahseden arkadaşa katılıyorum vakıfköydeki maçları biz buradan takip ediyoruz. kanalda çalışan arkadaşlarda daha düzgün konuşan işini iyi yapan ve gönülden bursasporlu olanları seçerek yola devam edilmeli.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu