Bursaspor’a deplasman ve para cezası geldi!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 16.08.2018 tarih ve 2 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.

Açıklanan ceza şöyle:

BURSASPOR Kulübünün, 11.08.2017 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. – BURSASPOR Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada BURSASPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT’nin 53/3. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MİSAFİR TRİBÜN G,H,O,P blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verilmiştir.

21 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. İyi taraftar olmak her deplasman maçına gidip orda küfür etmek değildir arkadaşım deplasman maçlarına gitmeden veya gitsen bile ne güzel tezahüratlarımız var onları söyleyip destek olsak daha güzel olur. Böyle olunca takıma faydadan çok zararımız oluyor Bursaspor adı lekeleniyor yapmayın lütfen

    53
    10
    1. @Bursasporum Oley yorumuna yanıt olarak

      deplasmana gitmekle taraftar olunmuyor dogru sölemişssin vala. yok cefaymış bilmem neymiş. gitmeyin kardeşim deplasmana çokta lazımdınız. sonra klüpte para yok. olmaz tabi. düşman tarftar toplulugu ergen beyinliler.doymak bilmeyen tribün liderleri.

      24
      3
  2. O cezayı kulübe değil cezanın alınmasına neden olan taraftarlara(!) ödetin bence. Akılları başlarına gelir belki biraz olsun.

    34
    5
    1. @Vida yorumuna yanıt olarak

      Vidamisin civatamisin her kimsen. Macta olan olayları biliyomusun febenin maraton ust kismiyla yaşadığımiz muhabbeti bilmeden konusma evet ben dahil herkes kufur etti ama. Sende olsan sende ederdin. Yazmayin internetten klavyeden deplasman yapinda goreyim sizi. En cokta ettigimiz küfürü soyleyim efsane efsane ne efsanesi a…. k…… fenerbahcesi… anlayana

      5
      26
      1. @Bevler yorumuna yanıt olarak

        Edepli insan nerede nasıl konuşacağını bilir, kaba kelimeleri ağzına sürmez. Ne muhabbeti olduğu açıkçası umurumda değil. Ben masa başı adamıyım, ne zaman deplasmana gideceğimi de ülkenin uçuruma sürüklenmesini fırsat bilip yastık altındaki dövizi bozdurup deplasmana giden adamdan öğrenecek değilim. Ayrıca ismimle dalga geçeceğine önce kendi kullandığın isme bak, daha Beşevler kelimesini bile doğru yazamıyorsun.

        5
        2
        1. @Vida yorumuna yanıt olarak

          Ben bevler ismini yaklaşık 6-7 yildir kullaniyorum sen yenisin galiba zaten eski olsan vida ismini burda kullanmazdin. 19 yildir tribünlerdeyim neyin ne olacagini sizden ogrencek degiliz gel bi deplasmana ozellikle ist deplasmanlarina o zaman goreyim sizi

  3. deplasmana gidiyolar ya adam oluyorlar,sorsan gerçek taraftar bunlar. gitmeyin kardeşim deplasmana lazım deilsiniz. sonra klüpte para yok.

    19
    2
  4. Selimin derhal tribünü bırakması lazım ayrıca taraftar profilinin acil değişmesi lazım çok kadıköy deplasmanına gittim girerken küfür ediyoruz çıkarken küfür ediyoruz adamlar haklı ceza vermekte kimse ağlanmasın

    11
    2
  5. Arkadaşlar Şu Küfürden Kötü Tezahürattan Vazgeçelim Artık Yeter Ya Habire Ceza Ceza Aynı Zamanda Çoluk Çocuk Gelmek istiyoruz Ama Bu Sebepten Gelemiyoruz. Az Daha Duyarlı Olalım Lütfen. Millet Küfür Ederse Etsin Bizene Yahu… Bizde Güzelliklerle Duyuralım Güzel şehrimizi Yeter Artık Böyle Yaparak Daha çok Zarar Oluyor Kulübe…

    10
    2
  6. TEKSAS, MARATON, RADİKAL, ÜNİTİMSAH YALVARIYORUM NE OLUR İÇİNDE KÜFÜR GEÇEN TEZAHÜRATLARI KALDIRIN SÖYLEMEYİN. (MESELA HAYDİ HAYDİ ALLAH AŞKINA FENERBAHÇE P…LERİ DÖNSÜN ŞAŞKINA GİBİ)

    9
    2
  7. 1-Deplasmana giden kardeşlerim elbette sizleri takdir ediyoruz.Bu gerçekten bir hayli meşakkate katlanmaktır.
    Ancak meşakkate katlanmanın yanında birde sinirlerinize hakim olup takıma ve camiaya olumlu katkı yapacak söz,tavır ve davranışları yaparsanız işte o zaman gerçek kahramanlar olursunuz.
    2-PASSOLİG çıkınca şunu demişlerdi;Sahalara yabancı madde atanların,suç unsuru sözü sarfedenlerin şahısları ceza alacak.SİSTEM KURULDU.Şu kadar kamera ve teknoljik imkanlarla bu yapılacak vs.vs.Gel görki suçlu ve kusurlunun yanında masumlarında hakları ÖNYARGILARLA VE TOPTANCI ANLAYIŞLA YAĞDIR BABAM CEZA YAĞDIR.
    3-Kulüpler birliği idarecileri ve tüm kulüp başkanlarıda demek ki bu tablodan memnunlar bununla ilgili ciddi ve doğru kararın uygulanacağı yolu bir türlü bulmuyor ve bulmak istemiyorlar.
    Sonuçda ADALETSİZLİK BERDEVAM EDİP GİDİYOR.

    7
    1
  8. orada bulunan aklı başında insanlar da var ama hayatı boyunca işe yaramayacak ve her yere zarar verecek insanların Bursasporun adını lekelemesine ve bizlerle aynı kefeye koyulmasına razı olamıyorum bir türlü,
    Bilet fiyatlarının yükseltilmesi lazım az taraftar gelsin ama küfür edecek adam gelmesin bence,

  9. Bi hapis cezası eksik onuda ekleyin de içeride rahat bir şekilde yatalım.. hem bizimkileri darp etsinler hem de biz ceza alalım ne güzel be adalet dediğin böyle olur işte..

    3
    21
    1. @TexaslıDayı yorumuna yanıt olarak

      Taraftar dediğin bir edepli olur, her edilen lafa tahrik olup ağzına kaba kelime almaz. Ama siz Bursasporlu geçinen taraftarlar iki deplasman yaptınız, iki küfür ettiniz diye adam oldunuz. İşe bak. Keşke o cezaları size ödettirseler, belki biraz uslanırsınız.

  10. Bi deplasmanada siz gidin bakin bakalim neyle karsilasiyosunuz nasil muamele goruyosunuz mac bittikten sonra kapat tvyi yat iyi dimi al eline telefonu yorum yap sonrada

    1
    9

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu