Kaptan Harun Tekin’den takıma kahvaltı

Bursaspor bu sabah kaptan Harun Tekin'in verdiği kahvaltıda buluştu.

A Takımı, teknik direktör Samet Aybaba’nın disiplin kuralları çerçevesinde, birlik beraberliğin pekişmesi adına yapılan kahvaltı organizasyonunun 3.sünde bir araya geldi.

3.takım kahvaltısında futbolcuları ağırlayan isim kaptan Harun Tekin oldu. Harun Tekin, teknik heyet, A takım personeli ve takım arkadaşlarını bu sabah kahvaltıda ağırladı.

10 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Ali yorumuna yanıt olarak

      Aynen…
      Gözler kalbin aynasıdır.
      Yalan nedir bilmez onlar.
      Siyah-yeşil-mavi olsun.
      Gerçeği inkar etmez onlar…
      Harun un bedeni bursa da ama ruhu dışarıda. S.hurma veya ö. Özen gibi bir menajerimiz olsaydı şimdi Harun uçmuş ama kasada 5.m.euro kuzu gibi yatıyor olacaktı. (futbol direktörüne ne gerek var diyenlere duyurulur.!)
      Artık Harun treni kaçtı. Şimdi Okan ve Muhammedi kazanma adına ucuz-pahalı harunun gitmesi lazım. Bjk, iki yıl boyunca vagner love yi bize verip bedelini ödesin harunu alsın. Böylece Harun bjk de golleri kurtarırken, love de bizde golleri sıralasın.

      3
      16
        1. @Maho16 yorumuna yanıt olarak

          Valla ben duruma göre yorum yaptım ama, kendimi tam ifade edemedim herhalde.
          Ticarette, “” kardan zarar! Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez! Zararın neresinden dönersen kardır! “” gibi bir çok ifade var. Naçizane bunları ifade etmek istemiştim.

          2
          1
    2. @Ali yorumuna yanıt olarak

      Bende resme bakar bakmaz bakışlarındaki belirsizliği hissettim hemen. Keşke satılsa, ama Avrupaya. Hemde avrupaya bonservissiz verilse. Kafası çok dalgın.

      4
      25

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu