Halil Umut Meler’e Bursaspor şoku!

Bursaspor'un deplasmanda oynadığı Fenerbahçe maçında düdük çalan ve verdiği kararlarla tepki çeken Halil Ümit Meler bu hafta Süper Lig'de maç yönetemeyecek.

Fenerbahçe- Bursaspor maçında verdiği ve vermediği karalarla çok tartışılan ve Video Yardımcı Hakem (VAR) Sisteminin ilk haftadan tartışılmasına neden olan Halil Umut Meler‘e Spor Toto Süper Lig‘in ikinci haftasında görev verilmedi.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Fenerbahçe maçının ardından Hakem Halil Umut Meler‘e tepki göstermiş ve haklarını arayacaklarını belirtmişti. Bursaspor Kulübü‘nün Türkiye Futbol Federasyonu‘na Meler ile ilgili bir girişiminin olduğu ve federasyonun da bu nedenle Halil Umut Meler‘e bu hafta görev vermediği ifade ediliyor.

25 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Demek ki Fenerbahçe galibiyetten fazla haz alamamış.Adam fener lehine maç yönetti yine yaranamadı.Bir de bizim takıma kırmızı vermedi ya ondandır.Yoksa verirlerdi.Düdugunu çatır çatır fener lehine çalıp durdu.

    66
    5
    1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      Hep göstermelik arkadaş hala mı anlamıyosunuz dönen tezgahı,
      önce bi Anadolu takımlarını susturmak sakinleştirmek, Vara tepki olmaması
      bi sonraki hafta yine görev verirler, bildiğini okumaya devam eder

      14
      1
    2. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      Bakın Hüseyin Göçek’e! Adam bizi her dogradiginda bir sonraki hafta derbi falan varsa direkt onu atıyorlar.Bkz. Başakşehir – Bursaspor maçında Tomas Necid’in yediği kırmızı kart ve Akhisar -Bursaspor maçında Josue’nin adelesine kasti şekilde tekme atılmasına rağmen , faul düdüğü bile çalınmaması.

      28
      2
  2. Eleman bu hafta içi uefa da maç yönetecek yanlış bilmiyorsam. Fenerasyon ondan dinlendirmiş olmasın. Bu arada bize de hoş görünürler di mi?

    25
    1
    1. @Meeler yorumuna yanıt olarak

      Bravo degerli Bursaspordaşım…
      Bu detayı göremeyecek kadar futboldan uzak adamlar yerel medyada gorev yapiyor…
      Durumumuz bu maalesef…

      7
      1
  3. Bence böyle satılmış kötü niyetli hakemlere sezon boyunca maç vermeyeceksin ki anlayacak yaptıkları görevin Allah katında bile hesabı olacağını hak eden cezasını bulsun yaptığı göreve ilgili bütün imkanlar sunulmuş olduğu halde göre göre yanlış karar verip bu zor günlerde kulübe darbe vurdu haysiyetsiz herif

    7
    1
  4. göstermelik cezalar, işini layığı ile yerine getirdi 1 hafta dinlendirilip haftaya tekrar maç verirler bizimkilerin kuru gürültüsüyle öyle kimseye düdük astıramayız.

    7
    1
  5. Adamlar sahada görmüyorlardı şimdi video ya bakıyorlar yine görmüyorlar kısacası sistemin adı var olmuş yok olmuş hiç önemli değil. Bu ark niyetli kafa değişmediği sürece hiç bişey olmaz…

    5
    1
  6. Halil görevini yerine getirdi,göz boyamak için 1 hafta maç vermediler haftaya yine sahnelere çıkar bizde herşeyi unutmuş ve yutkunmuş oluruz..

    3
    1
  7. Bir hakem bir oyuncu grubunun,bir camianın haklarını yanlış ve yanlı kararlarıyla yoketti ise bir maç ceza ya da bir hafta dinlendirilerek HAKKI ÇALINMIŞ,ZAYİ EDİLMİŞ VE MAĞDUR OLMUŞ İNSANLARIN HAKLARI YERİNE İADE OLMUYOR VE MAĞDURİYET -LERİ GİDERİLMİYOR..
    Bu nedenle bu tarz hatayı yapanlara daha caydırıcı ve kesin cezalar olmalıdır.

    3
    1
  8. Milleti Yanıltmayın.O Çapsızın Uefa.Müsabakasında Görevi var.Dolayısıyla.O Müsabakalardaki Görevliler.Kendi Liglerinde O Hafta Görev Alamazlar.Yani Herife Ceza Meza YOOOK….

  9. Bursaspor beraberliği mi kaybetti versin beraberlik pirimini puan alamicamıza göre bakalım n oluyor adam ekrandan bakıyor görmüyo

    1
    1
  10. Maçtan sonra çok büyük fırtına koparıp ortalığı ayağa kaldırmalı idik . Yapmadık . At gözlüğü takmış yorumcularda pozisyonları kendi bakış açılarına göre değerlendirip kumpasa çanak tuttular. Aytaç Kara nın önündeki topu arkadan gelen bir futbolcu faul yapmadan alabilir mi ? Ya da aksiyon halindeki bir futbolcu önündeki topu arkadan gelen bir futbolcuya kaptırır mı ? Hakemler son saniye penaltısını çalmaya korktu . Top ele çarpmıyor, elle topun yönünü değiştiriyor. Havadaki fenerli oyuncu topa temas etmeden de yere düşebilirdi. Bilerek ve isteyerek topun yönünü değiştiriyor . Yönetim yok yönetim .

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu