Henri Saivet, Bursa’ya geldi!

Bursaspor’un orta saha için Newcastle United'tan kiralık olarak kadrosuna kattığı Henri Saivet, Bursa'ya geldi.

Dün saat 17:00 gibi İstanbul‘a gelen Saivet daha sona Bursa‘ya geldi. Senegalli oyuncu bu sabah sağlık testine girecek. Henri Saivet  akşamki idmana katılacak.

21 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Mustafa D. yorumuna yanıt olarak

      Hayırlısı olsun da .. futbolcuları ,yönetim ve taraftar küstür mesinde ,en mühim olan da o…
      Aylıklar yerinde ödensin ,.. adımız çıktı mı bida yabancı futbolcu zor gelir!!

      27
      2
  1. Arkadaşlar. Fenerbahçe karşısındaki görüntü beni bir hayli umutlandırdı. Bize göre finans gücü çok fazla bir kulüple hem de Ülker stadyumunda oynadığımız maçta bursasporumuzun puanının resmen çalındığını cümle alem gördü. Bugün yaptığımız ve kısa sürede yapacağımız birkaç etkili transferlere karşın taraftarımızın stadyumu fulleyeceğini ve şampiyonluk sezonuna benzer bir heyecanın güzel ülkemizin en güzel şehrini saracağını ümit ediyorum. Bursaspor sevdalısı herkesin de bu heyecanın destekçisi olacağını biliyorum. Haydi Bursa. O sene belki bu sene.

    60
    8
    1. @LEBUR yorumuna yanıt olarak

      Bilader fenere karşı İstanbul’da ne zaman kötü top oynadık ? Adamlar bize ful defans yapmadı oyuzden pozisyon bulduk bu hafta Kayseri yaslaninca yan pas futbolu görünce kanser olucaz çünkü kilit acicak adam yok adamlar yok maalesef .

      17
      4
  2. Hayırlı olsun. Üzeceğini düşünmüyorum, umarım yanıltmaz. Doumbia’da gelirse çift yönlü gayet kaliteli kadro olacak.

    20
    2
  3. Kumaşı kaliteli merak etmeyin arkadaşlar Saivet hayırlı olsun Bursasporumuza ! İyi bir forvet – stoper – forvet arkası – kanat geldi mi tamadır bu iş …

    3
    2

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu