Timsah Arena’da deplasman tribünü şekli değişti!

Bursaspor tribün liderlerinin isteğiyle deplasman tribününün şekli değiştirildi.

Kayserispor maçına kadar yetiştirilecek olan tribünde çalışmalar devam ediyor.

Deplasman tribünü köşeye çekilirken aşağıya doğru da uzatıldı. Bu şekilde hem deplasman takımlarının taraftarlarının oraganize hareket etmesi kısıtlanırken hem de Bursaspor taraftarına daha çok koltuk alanı verilmiş olunacak.

19 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Deplasman yapacak adam her türlü yapar ister uzat, ister amuda kaldır bizim tribün liderleri önce kendileri orgenize olsun küfürü çorbayı bıraksın, taraftarı coştursun, deplasman zaten oturup seyreder.

    127
    6
    1. @önder yorumuna yanıt olarak

      Antalya stadında git deplasman yap bakalım 🙂 Adam kapalı tecrit maymun kafesi gibi yapmış. Resmen insan haklarına aykırı 🙂 Kendimi hayvan gibi hissetmiştim. Al örneği kralı var yap aynısını 3 kat birbirinden kopuk kısımlı full kapalı…Ne yabancı maddesi nefes alamıyor insan 🙂

      38
      3
      1. @Sezs yorumuna yanıt olarak

        Ama sağolsun canım(!) pfdk mız o maçtan bize tertemiz cezayı kesmişti.Hatırlatırım.Normalde Türk takımlarının avrupadan elenmesine sevinmem ancak fb benficaya elendi ya içimin yağları eridi.Allah’ın adaleti bir kez daha tecelli etti.

        28
        2
    1. @Bursaextra yorumuna yanıt olarak

      Şu stad içi ve stad dışı beton rengine de bi el atın inşaat şantiyesi gibi duruyor teksas tribününün olduğu yere çizilen resimler bir az olsun renk kattı diğer tarafları da en azından boyayın parça parça yeşil beyaza çok mu zor ?

      18
      2
    2. @Bursaextra yorumuna yanıt olarak

      Doğru ancak, deplasman tribünün fiziki değişikliğinden daha çok, bizim tribünlerde zihinsel! değişikliğe ihtiyaç var.
      Rakip faul yapıyor, hakem hatalı düdük çalıyor, biz şarkı-türkü söylüyoruz. Oyuncumuz basit bir hata yapıyor, hemen ıslık ve uğultu !!! bu Kulübe futbolcu olarak gelenler, 3 maç sonunda çöpe dönüyor.
      Bu ne perhiz bu ne lahana sarması!!!
      8 senedir Bursa rakipler için deplasman olmaktan çıktı haberimiz yok. ayrıca,
      Küfür ve yabancı maddeden kulüp TFF ye sürekli “enayi vergisi!” ödüyor…

      25
      1
      1. @M. Kemalpaşalı yorumuna yanıt olarak

        Aynen kardeşim hakeme baskı bitti, rakip piknik yapmaya gelir gibi geliyor artık Bursa’ya . Oyundan kopuk bir taraftar profili var stadyumda . Takım mağlup son 5 dakika , rakip oyuncu yürüyerek oyundan çıkıyor, bizim tribün şarkı söylüyor . Kendimize gelelim her şeyin geriye gittiği bu kulüpte biz ayakta kalalım …

        18
  2. Çatı eksik yapıldığı için aşağıya indikçe üzeri açık olduğu için ses dağılacaktır. Recep Altepe’nin kazığı bu. Bir membran daha vardı projede fakat yapılmadı… Taraftarın üzeri açık sanki. Hem yağmur geliyor hem güneş… Deplasman tribününden daha az ses geldiğine herkes şahit olacak. Sahaya yaklaşmaları önemli değil. ses boğulduktan sonra aşağı yaklaşsa ne yazar… Diğer türlü üzerileri tamamen kapalı olduğu için çok ses çıkıyordu. Şimdi yarısının üzeri açık olacak. Çünkü localardan dolayı çatı çok yukarıda. Diğer stadyumlar gibi değil… Çatının çok yukarıda olması ve eksik olması sesi boğuyor… Böyle çok iyi oldu…

    15
    1
  3. Stad kapasitesinin % 5 ini verebilirsin,tabi bu nasıl hesaplanır bilmem ! Çünkü benim bildiğim VİPtir,protokoldür,Locadır ıvır zıvırı çıkardığın zaman kapasite zaten 35 bine falan düşüyor,bu rakamın üzerinden % 5 versinler,ayrıca bir koltuk bile fazla gitmesin !!!!!

    11
    2
  4. Trabzon macında kale arkasından biletim vardı. bu sezon 128. bloktan kombine aldım kayseri maçında cezalımıyım yardımcı olur musunuz…

    2
    1
  5. Deplasman tribününün üstündeki Loca Tofaş Locası değilse şayet sorun yok!!!
    Geçen sene bjk macını da unutmasınlar!!!

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu