Yönetimin 650 bin € sıkıntısı!

Ali Ay yönetimi alacakları konusunda vadesi gelen Tomas Necid, Aziz Behich ve Abdullahi Shehu'nun ücretlerini hesaplarına yatırmanın formüllerini arıyor.

Aziz Behich‘in 400 bin, Tomas Necid‘in de 200 bin, Abdullahi Shehu’nun da 50 bin Euro alacağı olduğu bildirildi. Bursaspor Yönetimi üç futbolcuya bu hafta sonuna kadar  650 bin Euroluk ödeme yapma durumunda.

24 Yorum Onay bekleyen yorum yok

      1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

        Her Allah’ın günü ayrı bir 1060 muhabbeti dönüyor. Bıkmadınız mı hala o 1060 kişiyi şeytanlaştırmaktan? İnsanların hepsi sizin düşündüğünüz gibi düşünmek zorunda mı? Benden size bir tavsiye, o 1060 kişiyi kötüleyip duracağınıza onlara yardımcı olun, hiç olmazsa takıma da destek olmuş olursunuz bir yandan da.

        8
        8
        1. @Vida yorumuna yanıt olarak

          1. si bu zaten benim düşüncemdi ancak kimsenin bakış açısını değiştiremedim ve ben de onlara ayak uydurmaya karar verdim.2. si yazıma neden bu kadar içerlediğinizi anlamıyorum.Takıma bizim gibi insanlar sahip çıkmadığı için 1060 kişinin eline düştü bursaspor.Ancak eline düştü diye bırakıp gidecek değiliz.Bir dahaki seçime kadar elimizden geleni yapacaüız ki bursaspor bir daha 1060ların eline düşmesin.Bu 1060 bursaspor u utuplaştırıp bursaspor a en çok zarar verenlerden.

          2
          3
          1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

            İnsanların bakış açılarını değiştirmenize gerek yok, değiştiremezsiniz de. Yazınıza bir Bursasporlu olarak içerledim çünkü neredeyse her yorumunuzda söz konusu 1060 kişi aleyhinde olumsuz bir eleştiri yapıyorsunuz. Evet o 1060 kişi Bursaspor’un geleceğini karartmış olabilir belki ama onları bu kadar şeytanlaştırıp olumsuz eleştiri yaptığımız sürece ancak onlara prim vermiş oluruz, takım da sadece yerinde sayar durur. Bu noktada önemli olan 1060’ı 3046’yı bir kenara bırakıp tüm Bursaspor olarak birlik olabilmektir. Eğer bunu başarabilirsek yeni 1060ların çıkmasına mani olmuş oluruz diye düşünüyorum.

        2. @Vida yorumuna yanıt olarak

          Sen bu takımın başına gelmiş en büyük belasın bence. Senin bu takıma verdiğin zarar, o 1060 üyenin verdiği zararları gölgede bırakır. 1060 üyeyi şeytanlaştırmaktan bahsetmişsin de en büyük şeytan sensin, adil rumuzuyla yaptığın provokasyonlardan sonra ortadan kaybolmak(!) için fırsat kolladın ve ben olduğum anlaşılmasın mantığıyla isim değiştirdin. Adil rumuzuyla ne yaptıysan şimdi onun tam tersini yapıyormuş gibi görünmeye çalışıyorsun, sözümona adil artık yok, benim de adil ile bir alakam yok izlenimi vermeye çalışıyorsun ama yemezler. Karşında 3 yaşındaki çocuğun yok senin. Kendin gibi düşünmeyenlere cahilsiniz ikiyüzlüsünüz diye çemkirdin ama asıl ikiyüzlü, yalancı, sensin. Adil ismini ters çevirip L’yi bükerek her şeyi unutturacağını sanıyordun herhalde ama hata ettin. Bence sen 35 yıllık Bursasporlu’dan ziyade kıçı sandalyeden kalkmayan, sadece fitne ficirlik peşinde koşan aşağılık bir Bursaspor düşmanısın. Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın, sana insan demek isterdim ama sen hayvan bile olamazsın, necis herif.

          3
          1
          1. @Z_09 yorumuna yanıt olarak

            Gören de Bursaspor’un borcunu iki katına ben çıkardım sanacak. Lafa bak. Neymiş efendim adili ters çevirmişim de l harfini bükmüşüm de bırakın bu iftiraları artık. O adil denen arkadaş her kimse onunla bir münasebetim yok, olamaz da. Anlayın bunu artık. Yaptığım her yorumun altına abuk subuk laf yetiştirmenin lüzumu yok.

          1. @Soner yorumuna yanıt olarak

            Benim kulüpte üyeliğim bile yok ne 1060 kişisinden bahsediyorsun bana? Siteye her girişimde 1060 yazısını görmekten bıktığımı söylemeye çalıştım sadece.

  1. Yeneydin o dandik Feneri paranın üçte ikisi gelmişti ! Tabi yenmen içinde transferlerini bitirmiş olman gerekiyordu,demekki neymiş ! İş bilenin kılıç kuşananınmış !!!

    39
    4
    1. @aziz yorumuna yanıt olarak

      geçen sene hiçbir iddiası olmayan gençlerbirliği ve trabzona karşı bile kafayı çalıştıramadı. 4.4 milyon tl gitti.

      4
      1
  2. 650bini ödemeyen Allah aşkına 1.6 +900bin + stoper +kanat diğer topçuları maaşları bunları nasıl öder.bu kadar sıkıntı varsa yapmayın transfer.cikartin u 21 de 3 genç, olduğu kadar.dusersekte duselim.

    26
    2
      1. @Vida yorumuna yanıt olarak

        inşallah senin de gelirinde aynı oranda aksama olur da, yine aynı söylemi yapabilirsin. Diğer takımlarda bu denli aksama olmuyor, Bursaspor’da da bu denli olmuyordu ta ki bu ekip gelene kadar.

  3. Aziz iki orta yapsa, Necid bir gol atsa …Kayseri maçını alsak, zahmet olmazsa !.. Aslında ödeme için kolaylık olurdu ama, neyse çok şey istedim galiba 🙁

    11
    2
  4. O kadar futbolcu satıldı ayriyetten sözleşme fesih bütçe düştü yine para sıkıntısı yaşıcaksak geçen sene gibi oluruz. Futbolcular para almadığı zaman sıkıntı büyük oluyor oynamıyorlar..

  5. şu siteye bu tarz haberler yazmayın arkadaşım. 650 bin euro ya ihtiyaç varmış. taraftar zaten dolmuş bu muhabbetten daha fazla germeyin milleti

  6. Jovic , necid, kembo bu üçlüyü göndersen transfer maliyeti çıkacak. Anlaş necidle ver 300 bin euro gönder. Uğraştığımız yeter adam o parayı bulamıyor gidemiyor işte anlaş fesih yoluna git.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu