Kubilay’a Belçika yolu gözüktü

Bursaspor'un genç forveti Kubilay Kanatsızkuş, Avrupa yolcusu...

Teknik Direktör Samet Aybaba‘nın geçtiğimiz hafta yaptığı basın toplantısında ‘Avrupa’ya kiralık olarak göndereceğiz’ dediği Kubilay için Belçika kulüpleriyle görüşmeler yapıldığı belirtildi. Menajerliğini Mirsad Türkcan‘ın yaptığı genç oyuncu için 1 hafta içersinde somut adımların atılacağı bildirildi.

KATKI SAĞLAMALI

Cezası nedeniyle Fenerbahçe maçında oynayamayan ve cumartesi günkü Kayserispor karşılaşmasında da forma giymeyecek olan Kubilay için teknik kadronun da devrede olduğu ifade edildi. 1 yıl kiralık verilecek olan Kubilay‘ın gelişimine katkı sağlayacak takımlar üzerinde durulduğu belirtildi.

7 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. forvet alamdan bu adamı yollamayın. bakmayın bir kısım taraftarın ve medyanın görüşlerine. kubilay iyi bir oyuncu sadece baskıyı kaldıramıyor. transfer yapamazsanız kala kala müzmin sakat stancu ve necid’e kalırsınız. necid hamza zamanında kubilay’ın yedeğiydi iyi bir forvet alınabilirse kubilay kiralık gitsin biraz huzura ve kenidini ispata ihtiyacı var.

    4
    11

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu