Saivet ile son görüşme bugün!

Taraflar arasında bugün son bir görüşme daha yapılacak. Şartları kabul etmesi durumunda tecrübeli futbolcu Bursa'ya gelecek. 

Spor Toto Süper Lig‘in ilk maçında Fenerbahçe‘ye 2-1 mağlup olan Bursaspor‘da transfer çalışmaları da devam ediyor. Özellikle orta alan ve forvet mevkisine oyuncu arayan yeşil beyazlılarda uzun süredir gündemde olan Henri Saivet ile bugün son bir görüşme daha yapılacak.

Daha önce prensip anlaşmasına varılan tecrübeli futbolcunun son şartları da kabul etmesi durumunda Bursa’ya davet edilecek.

RECEP HOCA ISRAR ETTİ

Teknik Direktör Samet Aybaba‘nın Sivasspor‘dan eski öğrencisi olan Saivet‘in İngiliz ekibi Newcastle United‘dan 1 yıl kiralanması bekleniyor.

Bu transferi özellikle Aybaba’nın yardımcısı Recep Çetin‘in özellikle istediği belirtildi. Aybaba‘nın takıma daha öne taşıyacak isimler üzerinde durduğu fakat Recep Hoca‘nın Saivet ismi üzerinde ısrar ettiği ifade edildi.

13 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. bu kurlarla klubün ayakta kalabilmesi mümkün değil artık
    transfer yapılmadan eldekilerde birşeyler yapmak zorundayız

    25
    4
  2. bu adamın youtubede 6 dk lık videosunu izledim adam 6 dk da 10 asist 12 gol attı. 90 dkda ne yapar hayal bile edemiyorum

    13
    15
  3. 10 numarayı ancak Arjantin,Brezilya,Balkan ülkelerinde bulabilirsin daha tekniğe dayalı ülkeler bu ülkelerden aldığımız oyuncular Bursaspora katkı sağlamıştır ve o ülkelerde oynamış oyunculardan yardım istenebilir 10 numara konusunda…

    11
    2

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu