Bursaspor Kulübü’nden açıklama geldi!

Bursaspor Kulübü resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı.

Fenerbahçe maçının ilk yarısı oynanırken tarafımıza ulaştırılan görüntü ve bilgiler eşliğinde bazı taraftarlarımızın darp edildikleri ve gözaltına alındıkları konusunda haberdar edildikten sonra hemen hareket geçilmiş ve maç boyunca siyasi ve idari olarak üst düzeyde temaslar gerçekleştirilmiştir. Başta Milletvekillerimiz, İl Başkanımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere yöneticilerimiz olayın gerçekleşmesinin ardından ilk olarak İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ile temas kurmuş ve sayın Çalışkan`ın yetkilendirdiği müdür yardımcısıyla görüntüler izlenmek suretiyle darp olayının sorumluları tespit edilmiştir. Gece geç saatlerde olayın sorumlusu komiser yardımcısının görevden alındığı tarafımıza bildirilmiştir. Ayrıca darp sonucu hastaneye sevk edilen taraftarlarımızın tedavisi takip edilirken gözaltına alınan taraftarlarımızın serbest bırakılmasına ilişkin yaptığımız girişimler de olumlu sonuçlanmıştır. Maçın bitimiyle birlikte taraftarımızın güvenli bir şekilde stattan ayrılışının sağlanması adına siyasilerimiz ve yöneticilerimiz sahaya inerek deplasman tribününe gidilmiş ve yetkililerle birlikte süreç titizlikle takip edilmiş, ilgili yönetici arkadaşlarımız da taraftarlarımıza refakat etmişlerdir. Son derece üzücü gelişmelerin yaşandığı sırada Bursa ve Bursaspor adına birlikte hareket eden ve olaya her yönüyle müdahil olan Milletvekilimiz Refik Özen, İl Başkanımız Ayhan Salman, Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ve yönetici arkadaşlarımıza hassasiyet ve gayretleri için teşekkür ediyor, taraftarlarımıza geçmiş olsun diliyoruz.

Başkan Ali Ay ve Yönetim Kurulu

17 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Yıllardır Bursaspor taraftarına bu işkenceler yapılıyor sonunda biri kamera ile çekilip servis edilince akıllarına geldiler ilgilenmek.

    65
    1
    1. @Owl yorumuna yanıt olarak

      il başkanını yesinler senin?Kim yazdıysa katıkız gerzek.Lan koca kulüp açıklamasında il başkanımız diye kimi tanımlıyorsun sen?

      10
      4
  2. Kizarsiniz ama Ali ay aspora çıktı çatır çatır hakkımızı savundu ilk olarak da taraftar dövme olayını taşıdı medyaya sonra da süper maçta hakkımızın yendiğini koyuverdi ama Erman önceden uyarılmış pozisyonlar gri dedi kaynattı. Ülke zor günler geçiriyor diye yenen hakkımız tarihe gömüldü yoksa Erman darmaduman ederdi…..malesef attığımız gol faul.penalti dışarıda yediğimiz golden önce faul var.son dakka bariz penaltı rezil bir var yönetimi hatta FIFA ders versin tarihin en kotu var olayı diye

    54
    6
    1. @Sezs yorumuna yanıt olarak

      Ben yurt dışında yaşayan bir bursaspor lu olarak çok takip edemedim olayları cokmu dövmüşler taraftarlarımızı fenerliler.

      4
      2
    2. @Sezs yorumuna yanıt olarak

      Geçen sene son maç karar aldım ve ali ay seçilmesi taktirde bir daha o bu takımdan gidene kadar maça gitmeyeceğim diye seçildi passoligi kırdım. Ah şimdi sevgi yokmuş dersiniz, soğuttu futboldan yanlışlarıyla bıktırdı ben 2002’de amerikandan bursaya taşındım ailemle her sene kombine aldım formadan tozluğa kadar herşeyini aldım 2018’e kadar 6 sene ingilterede okudum maça gidemesemde televizyondan takip ettim okulda maç dinledim ben yeğenlerime kuzenlerime verdim kombinemi her geldiğimde 4 kuzenim 2 yeğenime forma aldım bu takımı hiç yalnız bırakmadım yalnız sırf şu adam yüzünden gidene kadar sadece arada girip bakacağım. Maçı izlemedim içim içimi yedi ama sözünden dönen adam değildir. #Aliayİstifa

      8
      4
  3. birlik ve beraberlik içinde inşallah bu sene liği istediğimiz yerde BURSASPORUMUZUN layık olduğu yerde bitiririz

    42
  4. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş,AKP Bursa Milletvekili Refik Özen ve AKP il başkanı Ayhan Salman’a duyarlılıkları , konunun çözümünde ki çabaları için öncelikle teşekkür ederim.Yalniz başkan Ali Ay ve yönetim kurulu adına yapılan açıklamada sanki Bursaspor Kulübü de AKP nin bir kurumu, kuruluşu gibi “il başkanımız….milletvekilimiz….” Denmesi yanlıştır.Tabiiki çaba gösterenlere teşekkür edilmelidir ama kurumlarının ismi yazılarak,
    .Bursaspor siyaset üstü tutulmalıdır.

    13
    1
    1. @Timsah 1964 yorumuna yanıt olarak

      Körler sağırlar bir birini ağırlar olmuş
      Bir zamanlar siyaset üstüydük şimdi siyaset altı olduk. Siyasetin olduğu yerde spor sporun olduğu yerde siyaset olmaz renkdaşım. Güzel yazmışsın ağzına yüreğine sağlık. Kal sağlıcakla.

  5. İl başkanımız ne demek?? Bursaspor bu kadar siyaset çamuruna hiç batmamıştı.Gece 1 e kadar stadda rehin tutulduk,darp edildik ve komalık arkadaşlarımız var kulüp yalama peşinde.Yaziklar olsun…

    11
    3
  6. İl başkanımız derken hangi siyasi partinin il başkanı olduğunu söylememişsiniz. Bursaspor’da bir siyasi partinin gençlik kolu oluyor herhalde.

    11
    1
  7. Renkdaşlarımıza yapılan saldırı veHaksızlığa yaptığınız olumlu girişimler için teşekkürler. Ancak ülkede bu kadar siyasi parti varken,bunlardan birinin il görevlisine,isim bildirmeden,il başkanımız diye hitap ederek,Bursasporumuzu nasıl siyasetin güdümüne soktuğunuzun belgesidir bu açıklama.büyük Bursaspor taraftarının dikkatine!

  8. Hani ya. Transfer haberi yok bugün. Saviet ile anlaşılmadı mı hala. Dün gördük işte, 3 tane sağlam adam daha olsaydı ( kanat, 10 numara,santrafor ) şimdi Var ı filan konuşmuyor olacaktık. İleriye bakmak lazım artık.

  9. Bursaspor, merhum şampiyon başkan İbrahim YAZICIdan sonra ezilmeye itilmeye kakılmaya dayak yemeye hakkı yenilmeye ensesine vurulmaya mahkumdur. Taraftarına acırım yoksa kulüp yöneticilerinin hakettiği 2.lig 3.lig

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu