Fenerbahçe (VAR) 2-1 Bursaspor

Bursaspor, sezonun ilk maçında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaştı.

Hakem kararlarının damga vurduğu karşılaşmada Bursaspor özellikle ikinci yarıda oldukça baskılı oynadı.

Bursaspor 16. dakikada öne geçti. Bu dakika içinde sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Yusuf Erdoğan’ın ceza sahası içine ortasına arka direkte hareketlenen William Troost-Ekong kafa vuruşunu yapıyor Bursaspor’un bu sezonki ilk golünü atan oyuncu oldu.

Maçın 20. dakikasında Hakem Halil Umut Meler, Yusuf Erdoğan’ın Mehmet Topal‘ı ceza sahası içinde düşürdüğünü belirterek penaltı noktasını gösterdi. Bu kararın ardından (VAR) ile kararını teyit etti. Yayıncı kuruluş ise bu pozisyonun yer kamerası ile bir kez tekrar gösterim yaptı. Görüntülerde ise penaltı kararının yanlış ve Mehmet Topal‘ın dışarda olduğu görüldü. Penaltı atışını kullanan Giuliano’nun penaltı golüyle Fenerbahçe 1-1’lik beraberliği yakaladı.

Karşılaşmanın bu kez 30. dakikasında ise Aytaç Kara’nın uzaklaştırmaya çalıştığı topta Barış Alıcı Aytaç’ın ayağına müdahale ederken Hakem Halil Umut Meler pozisyonu devam ettirdi. Bu pozisyonun devamında ise Josef De Souza golü attı. Meler golün ardından (VAR) hakemlerinden pozisyonun faul olmadığı onayını aldı ve golü verdi. Ancak ekranlardan Barış’ın Aytaç’a faul yaptığı açıkça gözüktü.

Karşılaşmanın 56. dakikasında Bursaspor, Allano Lima‘ya yapılan hareket ile bir penaltı kazandı. Pozisyonun ardında (VAR) sistemine başvuran Hakem Halil Umut Meler penaltıyı iptal ederek Yusuf‘un atak başlangıcında ofsayt pozisyonunda olduğu kararını verdi.

60 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Yıldırım yorumuna yanıt olarak

      yeni hakemlerden ümitliydim ama maalesef onlarda bozulmaya başlamış. demek oluyor ki kirli sular da yüzüyorlarsa temiz kalma şansları yok. var-mar hikaye kervan bir şekilde gidiyor…

      30
      1. @adil yorumuna yanıt olarak

        Adil sensin çöp, tam bir gereksizsin. Yeter artık site yönetimi, yayınlamayın adil provakatörünün yorumlarını

        3
        2
      2. @adil yorumuna yanıt olarak

        Adil başlarım sana lig başladı ne olursa olsun takıma destek vermemiz gerekiyor eğer destek vermiyor ve bu şekilde hala konuşuyorsan bursasporlu değilsin.Ayrıca takım gayet güzel oynadı ben memnunum ve 3 oyuncu daha alacağız.Artık bu kötü yorumlarından bıktık NE ŞAMPİYONLUK NE KUPA İÇİN DEĞİL AŞKIMIZ BURSASPORUM BİZ SENİN RENGİNE AŞIĞIZ! BİZ BURSAYI KADROSU GÜZEL ŞAMPİYON OLMUŞ DİYE SEVMEDİK BİZ BURSASPORUN RENKLERİNE TUTULMUŞUZ!!!

        12
        3
  1. Ah baskan cok değil ya birazcık yetenekli olsan su transferleri yetistirmis olsaydin simdi hem puani hem morali hem galibiyet havasini alabilecektin.

    58
    2
    1. @Teamsaha yorumuna yanıt olarak

      Sen inanıyor musun buna? Adamlar bizi katletti. Dışarıdaki pozisyona fenere penaltı verdi gidip izlediği pozisyonda penaltımızı vermedi. Messi olsa yine almamıza müsade etmeyeceklerdi şerefsizler!

      21
      1
      1. @Fatih yorumuna yanıt olarak

        Türkiye’nin en büyük holdinginin başındaki adamın FB Kulüp Başkanı olduğu yerde VAR rakip takım lehine karar verebilir mi?

        6
        1
  2. Geçen seneye göre çok derli toplu oynadık. Atasanov kaliteli kumaş. Furkan’a sabretmeliyiz. Destek olursak iyi iş yapar. Badji ve Barış 10 numara maç çıkardılar. İnşaallah hep böyle oynar, güzel sonuçlar alırız.

    39
  3. Şike VAR,Kara para aklama VAR,Her türlü pislik cirkeflik var ama en önemlisi şikebahcenin yanında VAR OGLU VAR VAR… Böyle maç yöneten hakeminde TFF ninde anasını avradını bayram ettiren birileri de VAR…. Hasanagadan selam olsun renktaslarima

    23
  4. Gayet iyi mücadele ettik ve son derece olumlu futbol oynadık. Ankaragücü maçından sonra bugünkü Bursaspor moralimizi düzeltti. Furkan bence çok iyiydi. Santraforsuz (necid’i bu maçta eleştiremeyiz) ve iki yeni takıma alışmamış oyuncuyla (lima ve tunay) umut meler’in biraz cesareti olsa puan bile alabilirdik. Evet stoper, santrafor ve orta saha alınabilirse daha iyi olacak. Ama bu kadro bile bizim çok bilmiş Bursalı spor yazarlarının iddia ettiği gibi ligin en kötü kadrosu falan değil. bu ligde iyi bir sonuç alabiliriz

    21
    1
    1. @Mert can yorumuna yanıt olarak

      zaten bu kulübün başına ne geliyorsa bursalı spor yazarların zihniyetinden geliyor. bir maçta hemen teşhisi koydular !!!
      ”ankaragücü taş gibi takım. lige hazır!”
      ”düşmenin en birinci adayı biziz!”
      3-5 maç sonra göreceğiz düşecek takımı, hazır takımı !!!
      haaa, en çok kimin düşmesini istemezsin, ya da başarılı olmasını istersin ? diye sorsalar tabi ki bursaspordan sonra ankaragücünündür derim.
      sonuçta iş başka. aşk başka. gerçekler başka…

      6
      1
  5. takım iyi mücadele etti. Orta saha iyi basıyor. Badji takımın beyni. Oyuna mükemmel hakim. Acilen Yusuf’un yerine bir sol kanat gerek. İnanılmaz top ezdi. Pas verilmesi gereken pozisyonlarda vermedi atakları öldürdü. Lima iyi niyetli ama çok yavaş. Bitirici bir forvette gerekli.

    20
    4
  6. Yusuf son vurusu olsa zaten bizde oynamazdi birilerinin son vurus ve pas calistirmasi lazim bu adama yusuf olmasa kaleye zor gidiyoruz malesef..

    17
    2
  7. Nerelerdesin Âdil efendi? Bak tutmadı dediklerin. Neymiş efendim 6 farklı yenilecekmişiz? Hakemin sayesinde kazandılar geçen seferki gibi. Umarım mutlusundur bizanslı Âdil. Eğer yüzün varsa bundan sonra siteye yazmazsın.

    18
  8. Yine sistem İstanbul takımlarına farklı bize farklı işliyor. Onların ilk gollerinde pozisyon dışarda gibi duruyor ama izlemeye bile tenezzül etmiyorsun. Onların 2. golü öncesi faul var ama o faul görmezden geliniyor gol veriliyor, bizim ilk penaltı pozisyonunda, bi önceki pozisyondaki ofsayttan pozisyon kesiliyor. Madem bir önceki pozisyondan karar değişebiliyorsa fenerin 2.golünü niye iptal edemiyorsun ? Bizim son dakikadaki penaltı pozisyonunda kaleci topu oyuncunun eline bırakıyor nasıl penaltı değil ? Vücuttan sekme yok bir şey yok ? Nasıl çarpma diyorsun ? O zaman kaleciler topları futbolcunun ellerine çarptırıp avantaj sağlasın. Nasıl sistem bu ?

    14
    1
    1. @Teksaslı yorumuna yanıt olarak

      Ağzına sağlık ama bunları bizim değil yönetimin dile getirmesi lazım VAR da gelse büyük takımları kollamaya devam edicekler kanı bozuk bunların !!!

  9. Bu akşam ki feneri bir daha bulamayız. Yönetim daha transfer yapma emi. En baştan iyi transferler yapsaydınız bu maç böyle bitmezdi. Fener de bir bok yoktu. Var var kıçınıza sokun varınızıda hakeminizide. Hala adam almayın yönetim bursa nın başına gelen en büyük felaket siniz.

    12
    11
  10. Kulüp olarak tüm basın yayin kuruluşlarıni toplayip acil bir basın toplantısı düzenleyip bu verilen VAR kararlarını gösterip hakeminnasil taraflı karar verdiğini ispatlayip gerekirse ligden çekiliriz veya baska kararlar olarak hakliligimizi ispatlaması. Bugün bize yapılan yarın diğer kulüplere yapılacak. Yine aynı senaryo ile 3 buyutulmusler sıralanacak araya da başakşehir konup İstanbul hegemonyası oluşturulacak gözüken bu. Biz Anadolu kulüpleri olarak figüran olmayacagimizi Bursaspor olarak deklare etmeliyiz.

  11. Açıkçası ben bugün takımın sergilediği futboldan memnunum. VAR sonuca maalesef olumsuz etki etti. Galip geleceğimiz maçtan malup ayrılıyoruz. Ne olursa olsun desteği bırakmamamız gerekiyor.

    8
    1
  12. Ezilmedik. İyi oynadığımız da söylenemez, ama zaten bu bekleniyordu. Yusuf enerjik ama akıllı değil, doğru yerde pas veremiyor, ofsatta kalıyor sürekli. Forvet şart. Necid anca yedek olur.

    7
    1
  13. 3 Büyütülmüslere VAR bize yok malesef..ah baskan ali koctan korkuya aciklamada ypamazsin simdi..zaten sahibinde fenerbahceli..su takima 3 nokta transfer yapsaydin bu yorgun fenere en az 4 atardik..bu lima icin portekize gitmenize gerek yoktu..2.ligten leandro veya ümraniyeden droll alsaydin limadan kat kat üstün futbolculardi..hele droll ikinci bakanmbu olabilirdi..

    6
    9
  14. bu aksam yaşananlardan sonra
    mazeret uretip
    kayseeri maçına
    gelmeyen
    bir daha o stadın yanından geçmesin
    bu gece bizim için millat olmalı
    ve bu takıma olabildiğince sahi çıkarak
    var olduğumuzu cmle aleme gösrermk zorundayız
    bu gece yaplan haksızlıklar karşısında
    yok efendi transfer olmadı
    yok yan yattı çamura battı diynler
    bursasporun yanından geçmemeli

  15. Son pozisyonda VARda izlenmesi gereken penaltı var mı yok mu? Nasıl oluyor da bir önceki pozisyona bakılıyor. Bu prosedüre aykırıdır ve ucu açık duruma sokar sistemi. Yok olmadı bir önceki pozisyonda faul var, olmadı taçtı, auttu iyice laçkaya döner iş.
    Ayrıca maç 1-1 olsa ve bize olsaydı bu pozisyon kesin penaltıyı yemiştik.

  16. ooo takım canavar yaa,eksikler var,3 adam lazım bize.volkan şende olabilir.herkes destege kombineye abansın bnden sölemesi.
    şunuda ifade edeyim. bir sürü taraftar protestoya hazırlaıyor.bu kişilere uymayın.bunların bursasporlulukla alakası yok.
    bunlar isterse takım şampiyonluga gitsin,avantaları kesildimi protesto başlar. doymak bilmez bunlar.
    siz cefa çekersiniz bunlar gzino köşlerinde kadeh tokuştururlar. uymayın yuhalayın

  17. Maşallahımız var ama bir stoper şart kenneth omeruo süper olur nielsen de olabilir bir forvet birde on numara ile ilk 5 i zorlarız sadece biraz sabır ve destek

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu