VAR kararları bizi yaktı!

Bursaspor, Süper Lig’de deplasmanda oynadığı sezonun ilk maçında Fenerbahçe karşısında yediği iki golde Video Yardımcı Hakem (VAR) Uygulaması’na kurban gitti.

Bursaspor, Ekong’un attığı gol ile öne geçerken iki Video Yardımcı Hakem (VAR) Uygulaması kararı ile mağlup duruma düştü.

Maçın 20. dakikasında Hakem Halil Umut Meler, Yusuf Erdoğan’ın Mehmet Topal‘ı ceza sahası içinde düşürdüğünü belirterek penaltı noktasını gösterdi. Bu kararın ardından (VAR) ile kararını teyid etti. Yayıncı kuruluş ise bu pozisyonun yer kamerası ile bir kez tekrar gösterim yaptı. Görüntülerde ise penaltı kararının yanlış ve Mehmet Topal‘ın dışarda olduğu görüldü.

Karşılaşmanın bu kez 30. dakikasında ise Aytaç Kara’nın uzaklaştırmaya çalıştığı topta Barış Alıcı Aytaç’ın ayağına müdahale ederken Hakem Halil Umut Meler pozisyonu devam ettirdi. Bu pozisyonun devamında ise Josef De Souza golü attı. Meler golün ardından (VAR) hakemlerinden pozisyonun faul olmadığı onayını aldı ve golü verdi. Ancak ekranlardan Barış’ın Aytaç’a faul yaptığı açıkça gözüküyordu.

35 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. VAR da gelse DAR da gelse anadolu için değişen birşey yok.
    Bursaspor gol attığında birde fenerbahçe gol attığında spikerin ses şiddetine bakın.

    74
        1. @BR yorumuna yanıt olarak

          Haklısın kardeş biz sesimizi çıkartamadık aslında ben yazdım alper , ozancan , beratı göndermeyelim sesimizi çıkartalım özlüceye gidelim ama bizim saflardan bazıları o vana yapan kişi nerede alpr ozan can berat süper ligi kaldıramaz demişti….açıkcası furkan , yusuf , ekong , lima bunları izleyeceğime kendi gençlerimi izlerim….samet çocukları harcadı Titi – Bosctock ve kembo(beğenin beğenmeyin)şuan ki kanatlardan çok iyi)
          Harun
          Defans;
          Muhammed
          Ertuğrul
          Titi
          Aziz
          Ortasaha
          Shehu
          Bosctock
          Kanatlar
          Kembo(2.yarı berat veya tunay)
          Ozancan
          Forvet
          Necid
          Çağatay yılmaz( veya ali akman)

          1
          6
        2. @BR yorumuna yanıt olarak

          Bugün en iyi furkandı gayet iyi paslar verdi maçı bizim açımızdan mahveden aytaçtı kaptırdığı topların yanında hücumda çok etkisizdi ve badji kadar defansif(bence iyi adam) bi oyuncu varken gerek kalmadı defansına da.

          15
          4
  2. Ya abi acık ve net işte İstanbul takımları kararları ne olcak ne bekliyorduk ki adam aldı eline yine doğruyor maçı ekrana gitmeye bile tenezzül etmedi neden rezil olucak cunku tüm ülkeye

    25
  3. 3 büyütülmüslere her zamanVAR Anadolu takimlarina gene YOK..penalti penalti degil gene kitabina uyduracak serefsizler..bu sene federasyon feneri itelicek kesin..ali koc a kiyak yapiacak

    24
  4. Yok iken de böyleydiler VAR iken de…
    Görünen o ki bu sistem istanbul üçüzlerini rahatlatmak amacıyla kullanılacak!!!

    21
    1. @Baytar yorumuna yanıt olarak

      Baytar kardesim.
      Necid bu akşam varlık gösteremedi.
      Bu sistemle de bu tip oyuncular golcülük yapamaz.
      Çünkü senin kanatların bol orta yapacak ki Necid gol atsın.
      Maç boyunca kac orta geldi de adam kafa vurmadı.
      Bu Stancu için de geçerli.
      Bu tip golcüler bu oyun sisteminin golcüleri değil.
      Bir de bu açıdan bak mani tavsiye ederim.

    2. @Baytar yorumuna yanıt olarak

      Sen adama hazirlik döneminde düz kosu yaptirip mactan üc gün önce kadroya alirsan, ne bekleyebilirsin? Adamin psikolojisini son iki sene de dibe vurup maca 2-3 gün kala kadroya alip ilk onbir oynatiyoruz.

      Biraz aklini calistir yorum yapmadan önce.

    3. @Baytar yorumuna yanıt olarak

      Baytar Necid ne yapsın necide asist yapacak oyuncu yok necid cucak , cuenca ve stoch zamanında süper ligde 14 gol 4 asist…..Ziraat kupasında 7 gol 2 asist yapmıştı sana soruyorum ilk 11 de doğru düzgün orta açan ve asist yapan birini gösterebilir misin sakın bana limayı ve yusuf söyleme

      20
      4
  5. BENCE POZİSYON PENALTI DEĞİL
    AMA O HAREKET RİSKLİ
    BİZ OZANCAN KÖKCÜYÜ PİŞSİN DİYE GÖNDERDİK AMA O ÇOCUK BİLE BU HAREKETİ YAPMAZDI
    FURKAN SOYALP VE YUSUF ERDOĞAN BAL YAPMAYAN ARI
    TRİBÜNLERE OYNUYORLARLAR
    SEYİRCİYE ŞOV YAPTIKLARINI GÖREN AKILLI USLU OYUNCULAR TAKIMDAN GİDİYOR
    YADA GÖNDERİLİYOR

    12
    1
    1. @BR yorumuna yanıt olarak

      Alper ademoğlu ve ozan can her türlü iş yapardı bizim kazma samet gönderdi…furkan 24 yaşında hiç halt yaptığı yok bari jani atanasov 10 numarada oynasa jani atağa çıkıyor

      13
      3
  6. Serefsizler korkudan penalti pozisyonunu deyisik acilardan gösteremiyorlar heralde tüm kameralar tirbünlerde kanarya avliyordu ama nediceksinki böyle beceriksiz böyle pisirik bi baskanin oluesa gelen vurur giden vurur

  7. Dünya kupasında VAR odasından canlı yayın izledik hepimiz . Bizde VAR sadece mikrofonda , belki tüpçü ile konuştular vermeyin geçin dedi . Yada tffden başkaları . Bunjn olmadığını kim söyleyebilir. Allano limanın pozisyonu 1 kere ekrana geldi penaltı verecek . Ofsayt nereden çıkıyor . Soran var mı . Takım 2-3 futbolcu hariç iyiydi .

  8. Son pozisyonda VARda izlenmesi gereken şey “Penaltı var mı yok mu?”. Nasıl oluyor da bir önceki pozisyona bakılıyor. Bu prosedüre aykırıdır ve ucu açık duruma sokar sistemi. Yok olmadı bir önceki pozisyonda faul var, olmadı taç idi, aut idi iyice laçkaya döner iş.
    Ayrıca maç 1-1 olsa ve bize olsaydı bu pozisyon kesin penaltıyı yemiştik.

  9. Bu var sistemi hiç iyi olmadı, var da olsa yok ta olsa BURSASPORUMUZ bu ligte VAR ım dedi, forvet, on numara ve dafans takviyesi ile bu takım üst sıralara oynar…

  10. VAR lık bir durum yok. Son pozisyon penaltı değil. Bizim aleyhimize verilen penaltı ise tartışmalı olabilir. İçerde mi dışarda mı diye. Aytaç’a da faul filan yok.Ancak asıl mesele milyon dolarlık Yusuf’un ne yapmaya çalıştığı olmalı. Takım beklediğimden iyi. Ancak Yusuf’u ilk onbir oynatan Hoca hoca değildir gözümde. Furkan oynadığı süre boyunca sahanın en iyisi idi.Ben Batallayı aramadım.Aratmadı sağolsun. Bütün kilit pasları o attı. Badji çok iyi. Aytaç olmamış.Tunay’ın kaderi de Aydın Karabulut gibi olmaz inşallah. Forvet lazım. Allamo da çöp gibi ama bekleyelim yine de. Necid hikaye.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu