Alinur Aktaş’tan Bursaspor paylaşımı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş bu akşamki Fenerbahçe-Bursaspor maçı öncesi yeşil-beyazlı takıma başarı diledi.

Başkan Alinur Aktaş sosyal medya hesabı twitter‘dan yaptığı paylaşımda “Vurduğun gol olsun Bursaspor’um. Yeni sezonun ilk maçında Fenerbahçe karşısında başarılar..” mesajını paylaştı.

Aktaş’ın yeni sezon formalı fotoğrafı da dikkat çekti.

 

 

14 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bildiğin yalandan giydirmisler kendisinin Bursasporla alakası bile yok belediye başkanı olmasa formanın yanından bile geçmez

    28
    43
    1. @SAMSAM yorumuna yanıt olarak

      Daha bisey bilip bilmeden neden kesin hüküm veriyosun arkadaşım dur bakalim bu adam bugün e kadar bursasporumuzun aleyhine bisey yapti diyebilirmisin ! Aksine kulube yardim etmeye calisiyo adam inegöl belediyesinden yeni geldi bence gayet te basarili isler yapacak bursamiza ” bursasporumuza” ortak paydamiz BURSASPOR !!!! BUNU UNITMAYALIM.

      12
      6
      1. @Inadina yorumuna yanıt olarak

        Bursaspor otoparkını almasın Bursaspor’un elinden o zaman bilip bilmeden konuşuyorsunuz gidin Bursaspor otoparkına sorun çalışanlarına belediye başkasına verecek otoparkı

    2. @SAMSAM yorumuna yanıt olarak

      Alinur aktaşı tanıyon sanki ben inegölde yaşıyorum bursaspor kasımpaşa maçı vardı itfahiyeye gitmiştim bursa gol attığında ayağı yerden kesiliyordu sonunda be diye seviniyordu o zaman tabi inegol belediye başkanıydı.

      19
      5
  2. Son 2 sezondur bizi çok üzüp, hayal kırıklığına ugrattiniz, bu sezonda siz bizi yaniltin hadi, biz sizden hiç bir şey beklemiyorken.

    11
    2
  3. İsteyin yeter. Bizler inandık sizlerde inanın. İlk maç anlamadan dur daha ne oluyor yahu diyemeden alın şu maçı. Dualarımız sizinle dualarımız BURSASPOR aşkı ile. Belinize kuvvet.

  4. Anlamıyorum diğer belediyeler şehrin takımını desteklemeyi bırak ismini bilmezler ne bekliyorsunuz ne istiyorsunuz anlamadım

    2
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu