Forma sponsorumuz BUDO oldu!

Bursaspor’un 2018/2019 sezonunda formasına alacağı sponsorluk belli oldu.

Bursaspor Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde gerçekleştirilen tanıtım toplantısında yeşil-beyazlı takımın formasında bu sezon BUDO ana sponsor olacak.

Toplantıda Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yer aldı. Yeni sezonun Bursaspor‘a hayırlı olmasını dileyen Alinur Aktaş, deplasmanda oynanacak Fenerbahçe maçında tribünde Bursaspor’u desteklemek istediklerini ifade etti. Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ile dün bir araya geldiklerini forma göğüs sponsorluğunu netleştirdiklerini belirten Alinur Aktaş “Bursaspor’a destek vermek boynumuzun borcudur. Stadyumun temizliğinden yemek ikramına kadar her türlü desteğii devam ediyor. Bu forma reklamı 3 milyon TL’lik bir anlaşmadır.Formanın sırt kısmına yapılacak reklam için birkaç Bursa firması ile benim de dahil olduğum görüşmeler devam ediyor. Bu sponsorluğun da Fenerbahçe maçına kadar yetiştirmeye çalışacağız” dedi.

Bursaspor Kulübü BaşkanıAli Ay yaptığı açıklamada, “Çorap, şort ve kol isim sponsorluğunun ardından forma göğüs reklamını da aldık. Allah Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’tan razı olsun. Bu sene inşallah iyi bir sezon geçiririz. Artık biz de sıkıntı çekmek istemiyoruz. Gereken neyse yapıyoruz. Daha da iyi olacak” dedi.

Anlaşmada ayrıca Bursaspor formasına başka bir sponsor daha talip olması durumunda BUDO verdiği rakamı almadan anlaşmadan feragat edebilecek.

61 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Yıldırım yorumuna yanıt olarak

      bi de söyle düsünelim:
      takimlar ligde aldiklari galibiyet basina 2.6 milyon TL kazaniyor. bi galibiyetlik ya da yarim oyuncu maaslik bir anlasma icin tebrilkler sayin “büyük” basgan…

      20
      18
    2. @Yıldırım yorumuna yanıt olarak

      Spora siyaset karıştırmayalım. Temiz futbol adına anlaşma acilen feshedilmeli. Bu tür destekler Atatürk turkiyesi ne yakışmıyor. Kaynak arayislarimiz daha meşru zeminlerden temin edilmeli.

      31
      25
        1. @Gurbetçi yorumuna yanıt olarak

          Dostum ben belediye başkanı na kızmıyorum sağolsun yardımcı olmak istemiş. Ben prensip olarak kolayciliga kacilip kamu hizmeti yapan kurumların imkanları çarçur edilmesin istiyorum. Şehrin diğer dinamikler harekete geçirilip daha akılcı politikalar geliştirilmeli.

      1. @Semturano yorumuna yanıt olarak

        Rahmetli Yazıcı göğüs reklamı için hedefi 3 milyon Dolar koyarak 2.5 milyon Dolarlık teklifleri reddediyodu. 2010 yılından bahsediyorum. Nerelerden nerelere geldik. Emeği geçenlere çok büyük sövüyorum…

        41
        4
  1. Keşke uluslararası bir firma sponsor olsaydı marka değerimiz açısından çok iyi olurdu ama bu ekonomik krizde sponsor bulabilmek bile mesele. Teşekkürler BUDO 🙂

    68
    4
  2. tutar çok az ama bu başkanın bunu bile bulamayıp belediyeden sponsorluk alması en azından günü kurtarmış

    27
    6
    1. @ZAPO yorumuna yanıt olarak

      O zaman şampiyonduk. Ve rahmetli başkan şampiyon bir takıma elbet büyük bir firma gelir sponsor olur diye düşünmüştü bu şehrin lokomotif sanayicileri oralı bile olmadı. Sonrasında ortalama meblalara vermektense boş kalsın dedi.

      6
      1
    1. @Ertugrul yorumuna yanıt olarak

      İngilteredr transfer sezonu kapandı ama Türkiye de kapanmadı Bursaspor transfer edebilir ingiltereden ama İngiliz takımları hiç türkiyeden transfer edemez

  3. Ne güzel bir anlaşma 3 milyon TL = 500 000 $ Senin bütün giderlerin dolar sen gelmişsin hiç paraya TL üzerinden anlaşma yapmışsın. TEBRİKLER BAŞKAN…

    13
    38
    1. @Süper yorumuna yanıt olarak

      Yorumu 14 saat once yazmissin 3milyon tl 500 dolar demişsin ya. ARTIK 428 BİN DOLAR. 14 saatte 525bin tl deger kaybetmisiź.

    2. @Süper yorumuna yanıt olarak

      Ulan aptal bu krizde sponsor bulmuşsun hala şükretmiyorsun başka sponsor bulursanda 3milyon Bursaspora kalacak daha ne ?

      5
      2
  4. Belediyenin benden kestiği paralar haketmedikleri halde milyon dolarlar alan futbolculara ve avanta yiyenlere gidiyor. Adalet bunun neresinde? Futbolla hiç alakası olmayan stadın yolunu bilmeyen insanlar bursaspora destek olmak zorunda mı ? Bu kul hakkı değil midir?

    8
    1
  5. Belediyenin bursa spor’a yaklasmasi sizi rahatsiz etmiyor mu?sen bursa sporsun belediye logolari stada ve formaya yakismiyor,siyasi oluşumlara mesafe koymali Bursa spor siyaset ustu bir spor kulubüdür.oyuncak hiç değildir,birilerinin çiftliği olmamalidir,olamaz…

    7
    1
  6. Sonunda belediye spor olduk.
    Bari mavi şerit üzerine “Bursa Büyükşehir Belediyesi” yazısını yazmasaydınız.

    Formalar zaten tam bir rezalet…

  7. Hayırlı olsun halen Belediye’nin desteği çok önemli. Ancak bu develüasyonla gidersek artık iyi yabancı oyuncu transferi hayal olur. 3 mi tl sabahtan bu yana erimeye başladı zaten

    5
    4
  8. Onur Özselek açıklama yapmış, forma göğüs reklamında Bursa Büyükşehir Belediyesi yazısı olmayacakmış.

    5
    1
  9. Maç başı alibiyete federasyonun 2.6milyon lira verdiğinin yanında para değil ama maalesef adam gibi güçlü bir sponsor bulamıyoruz.

    4
    1
  10. Hiçbir şeyi beğenmiyen bi toplum olduk belediye sponsor olur pera verir neden tl ya arkadaş biz hangi ÜLKEDE yaşıyoruz Düne kadar sponsor yok diyor şimdi namkörlük ediyoruz Birde daha çok veren olursa bırakacak

    2
    2
  11. Bursa belediyespor çalışmalarına devam ediyor. Artık tam belediye takımı olduk. Devri de bir iki yıla olur. Bursaspor stad isminde de olduğu gibi büyükşehir belediyespor olur.

    2
    1
  12. Fener maçı yarın 10 numara lazım saivet ne zaman gelcek en son saivet geliyo dediniz 2 gün oldu gelmedi bi şeyde yazmıyo yine mi kaptırdınız…

    1
    1
  13. Hiçbir habercide ali aya taraftarlar sizi istifaya çağırıp gitmenizi istiyorlar. Hem de 2 senedir. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sorusunu sormuyorlar.

    1
    1
  14. Sivasspor’un yeni sponsoru Bursa’dan
    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, Bursa’da faaliyet gösteren Halıca firmasıyla 1 yıllık sponsorluk sözleşmesi imzaladı.

  15. Siyasete elini bursaspordan çek diye anıranlar nerede siyasi destek olmasa bursaspor 1 sene duramaz ayaklarının üstünde bu kadar rezil bi klup olduk.

    1
    1
  16. Halıcaya bak Sivaspora sponsor olmus Bursada para kazanıyor bir baska takıma sponsor oluyor,gerci ali ay varken kimse öleceği kesin olan insana borc vermez

  17. Tamam bu kriz döneminde sponspor bulabilmek bile dertken BUDO anlaşmasını eleştirmek mantıklı değil. Ancak koskoca Bursa şehrinin yıllar süren tarihe sahip spor takımının stat ismi BELEDİYE, statın her yerinde BELEDİYE logoları var, şimdi de anlı şanlı formamızın üzerinde BELEDİYE yazısı. Bursaspor’u Belediyespor haline getirdiniz. Alacağınız olsun, yazıklar olsun !

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu