Maicon Marques ve Doukara için temas kuruldu

Transfer için 4 koldan taarruza geçen Bursaspor, Süper Lig'de forma giyen isimler için de arayışlarına devam ediyor.

Bu doğrultuda yeşil beyazlıların Antalyaspor‘da forma giyen  Maicon Marques ve Doukara için de nabız yokladığı ifade edildi.

Kırmızı-beyazlı ekipte sıkıntıları bulunan her iki oyuncu için de menajerler aracılığıyla temasta bulunulduğu öğrenildi.

21 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Sonra da göztepe oyuncularımızı elimizden kapıyor diye söyleniyoruz.
    Eğer haber doğru ise Bursaspor olarak yapılan çok yanlıştır.
    Sözleşmesi devam eden bir oyuncunun peşine dusup kafa karıştırmak bize hiç yakismaz. Doğru değil.
    Diyelim ki yine de oldu teklif bu oyunculara ulaştı.
    Zaten kulübünden parasını alamıyor.
    Bir araştıracak Bursaspor da aynı ödeyemiyor.
    Gelir mi sizce.
    Bizim yöneticilerin bu hataya düşeceklerini sanmam.
    Ya menajerler piyasa yapıyor ya da yanlış haber.
    Bu arada yakın hir tarihte göztepe nin de antalya nin durumuna düşmesi muhtemel.
    O zaman biz gerekeni yapacağız o ayrı.
    Ne demek imza aşamasındaki oyuncuyu ayartmak yakışıyor mu.
    Bu degirmenin suyu nereden geliyor.
    O su azalınca veya kuruyunca görelim bir de göztepe yi.

    29
    29
    1. @16 BS 224 TEXAS yorumuna yanıt olarak

      O su zaten kurumuştu ve takım amatörlere kadar düşmüştü. 14 yılda anca toparlanıp buralara kadar geldik. Şu an sıfır borç, seneye açılacak sahilde güzel bir stat, İzmir gibi mükemmel bir şehir, takımını her zaman sahiplenen olağanüstü bir taraftar ve gayet zengin, kültürlü aynı zamanda vizyonlu başkanımızla ligi dağıtmaya hazırlanıyoruz. Dernek değil şirket statüsünde olduğumuz için sıradan Anadolu takımları gibi kulübü soyup soğana çevirme durumu da yok 🙂 kısacası daha çok beklersin

  2. Maicon Tunay transferinden sonra biraz zor gibi ama gelmesini çok isterim gelse elimizdeki en iyi kanat oyuncusu olur

    17
    1
  3. Eğer bu haber doğruysa ve doukara denen adamı gerçekten bi teknik heyet istiyorsa ben kombineyi kırar atarım. Samet aybaba da antranörlük belgesini yırtsın atsın.

    7
    36
      1. @Derw yorumuna yanıt olarak

        Çıktığı gün maraton alt kombinemi aldım.Yarın da fener maçı için deplasman biletimi aldım gidiyorum.Sen de bu kafayla anca doukaranın kafasını alırsın yuvarlak kardeş .

  4. Geçen sene aynısını bize Antalya yaptı,kime talip olsak teklif arttırıp vazgeçti.Eğer serbest kalacaklarsa yapılan şey doğru.

    3
    2
  5. herkesi beğenmeyen bir iki kişi çıkar bizim taraftara hiç kimsei beğenmiyor lafını doğru bulmuyorum heryerde herkesi beğenmeyen çıkar bence doukara alınabilse keşke geçen sene hamza antalyayı düşürecekti resmen doukara engellledi güçlü hızlı gol vuruşları fena değil arkası dönük pas alışverişi yapabiliyor bizim stancuda ne yoksa bu adamda var üstelik 500-600 bin euro ancak alıyordur 800 e bize gelse bir forvete 2 milyon euro vermektense bu yoklukta süper olur

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu