Aziz Behich ile sahada çok kapıştık!

Başakşehir'den 1 yıllığına Bursaspor'a transfer olan Tunay Torun Bursaspor TV'ye konuştu. İşte Tunay Torun'un açıkalamalarından Ajansspor'un derledikleri...

Bursaspor şampiyonluk kazanmış bir takım. Hep ilgimi çekiyordu. Nasip bugüneymiş, hepimiz için hayırlısı olsun.

Samsun doğumluyum o yüzden 55 numarayı aldım. İnşallah şans getirir.

Çok güzel bir kamp dönemi geçirdim Başakşehir‘de. Her şey çok ani oldu. Lig maçına iki gün var ben elimden geleni yapmaya hazırım ama kadroya hoca karar verecek.

Çok gol atmak, çok asist yapmak, çok iyi bir sezon geçirmek istiyorum. Bu kulübe her şeyimi vermeye hazırım. Elimden geleni yapacağım.

Ben 15 yaşından beri milli takım formasını terletiyorum. Küçük yaşta Alman milli takımını seçebilirdim ama ben milli takımı seçtim. Öncelikli olarak Bursaspor‘u eski günlerine taşımak istiyorum. Tabii ki milli takımda da oynamak isterim.

Almanya‘da yetiştiğin zaman sana küçük yaşta her şeyi öğretiyorlar. Çok erken yaşta taktik anlayışını öğreniyorsun. Bence Türkiye‘de de Yusuf Yazıcı olsun, Cengiz Ünder olsun. Böyle çok yetenekli gençler var bunları iyi yönlendirmek lazım. Türkiye alt yapısında genç yetenekler var onların ellerinden tutmak lazım.

Hepimize hayırlı olsun. Ben her maçta yüzde 100 vermek istiyorum. Başarılı olmak istiyorum. Taraftarımızla zor günde hep beraber olalım. Bursaspor‘u eski günlerine taşıyalım.

Takımda herkesle ligde karşılıklı oynadım. Aziz Behichle sahada çok kapışıyorduk. Dün ilk kez antrenmana çıktım. Herkes zamanla birbirini tanıyacaktır.

42 Yorum Onay bekleyen yorum yok

      1. @adil yorumuna yanıt olarak

        Basaksehir çöp diye çıkarmıyor, kadrosu fazla iyi, bizde tutar tutmaz onu bilmem, umarım sen yanılırsın, yanilmayida istersin herhalde..

        14
        1
      2. @adil yorumuna yanıt olarak

        Şu gerçeği kabullenelim artık başakşehir 3 5 yıl önceki ibb değil artık adamların yedekleri bizim aslarımızdan kaliteli.Adamlar hiç şampiyon olacaklarına ihtimal vermesem de zirve hedefiyle yola çıkıyor biz 3 yıldır düşmesek bari diye lige başlıyoruz.Çok acı da olsa fark attığımız o basaksehirden kalite olarak çok gerideyiz.Ve bu takım şuan avrupa maçında resmen boş tribünlere oynuyor.

        15
        1
      3. @adil yorumuna yanıt olarak

        Kardeşim yorum yapmak için mi yapıyorsun merak ediyorum. Yada dikkat çekmek için başka saçma bir açıklaman olamaz.

        29
        1
      1. @Shehu yorumuna yanıt olarak

        demedim,kral olsaydı gemiyi en son terkeden o olurdu,ama sırf amatör takımdaki arkadaşlarımla birlikte oynacağım ayağına batan gemiyi ilk terkedenlerden oldu ?

        (bkz. batan gemiyi önce fareler terkedermiş)

        4
        139
        1. @adil yorumuna yanıt olarak

          Bu adam bursa haini.batalla nın adını ağzına alırken destur çek adil.adam imparator biyediç ve sedat kaptanın arkasından kraldır kral.batalla nın adını kirletme hainlik etme bizans bozuntusu!

          5
          2
          1. @Bizanslı adil yorumuna yanıt olarak

            Bir de Mesut Şen. Onu da unutmayalım abicim. Bunların hepsi kraldır. Adil’in kafasıyla zoru olan hasta ruhlu bir adam olduğunu da hemen ekleyeyim. Bırak uğraşma boşuna Bizanslı.

            1
            1
          1. @Soner yorumuna yanıt olarak

            Hahahaha. Çok iyi yaa. 🙂 Ulan Adil fenomen oldun artık. Millet sana beste falan yapmaya başladı. Yakında film de çevirirsin sen. Çorbacı çakaaal.

        2. @adil yorumuna yanıt olarak

          Adil boş yapma ya. Bugün Türkiye’ye gelmiş en iyi 10 numaraları sokakta sorsan ilk 3 e girer BATALLA sen Daum’cusun sanırım o gideli yıllar oldu adı unutuldu kulüpte ama git bak Bursaspor tarihinde şampiyonlar liginde ilk golü atan şampiyonluk yaşayan ve Bu kentin bağrına bastığı kaç tane futbolcu var…

          41
          2
          1. @Bay xyz yorumuna yanıt olarak

            daumcu falan değilim ?,kokain çekip maça çıkan bir teknik direktör bozuntusunu hiçbir zaman arkalamam,nitekim batalla’nın takımdan gitmesinin sebebi erkan körüstan ve bu zattır fakat batalla bu takımdan kaçarak her iki seferinde de hem taraftara hem takımın davasına sırtını dönmüştür,batalla’nın bursaspor’a olan katkılarını tartışan yok burada ?,ama bu takımı en zor zamanlarında 2 kez terk etmesi benim gözümden düşmesine neden olmuştur ?

            1
            69
        3. @adil yorumuna yanıt olarak

          bi sus yaa. farelik senin gibi kişiliklerin işi. adam aslanlar gibi hizmetini etti ve gitti. senin hayatın boyunca karnını doyurmaktan öte bi hayalin olmadığı için 10’u anlayamazsın zaten.

          42
          2
          1. @rebel536 yorumuna yanıt olarak

            kulübe ettiği hizmeti tartışan yok burda,kulübü en zor zamanlarında 2 kez terketmesinden bahsediyorum,bunu yaparak benim gözümde batan gemiyi terkeden kaptan algısı oluşturdu ?

            1
            54
  1. BUGÜNDE HOCNIN DEDİĞİ GİBİ
    ÖNCE
    ENÖNCE
    YAPILMASI GEREKEN
    TARAFTAR FUTBOLCU BİRLİKTELİĞİNİNSAĞLANMAI
    FB.MAÇI SKORU NE OLURSA OLSUN
    ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA FUTBOLCU
    SAHAYA
    KÜFÜR YİYECEKMİYİM
    PSİKOLOJİSİYLE ÇIKARSA
    BURSASPORU MAHVEDERİZZ
    BUNU KİMSE AKLINDAN ÇIKARMAMALI
    EN BÜYÜK SORUN BU

    51
    2
    1. @hasan yorumuna yanıt olarak

      aynen katılıyorum üstelik bir(+) da benden ,lakin maç zamanı bakıyoruz yine aynı tas yine aynı hamam,yine küfür ,yine futbolcumuza protesto,ya bu andavallar buraları takip etmiyor burda yazılanları okumuyor,yada birileri harbiden bu kulübü sömürmek için bazı taraftarları kullanıyor,bence burda en büyük yük amigolarda eskiden amigonun bir işeretiyle trübün susar yada bağırırdı,ya amigolar eskisi gibi etkin değil yada onlarında çekindiği bazı durumlşar var yada…

      4
      2
  2. Takımın çok kötü olduğunun herkes farkında ama şunu unutmayın bizim şampiyon olduğumuz sene kaç tane yıldızımız vardı ki ozan ipek, sercan, volkan hepsi genç tanınmamış isimler idi ama birlik bütünlük takım olunca hepsi yıldız oldu. Neden çöp oldular çünkü bireysellik adına hepsi sıfır takım olunca hepsi yıldız oldu. Takımı takım yapan taraftardır. Bunu unutmayın adama vereceğin bir gaz ile adam kendini parçalar. Bir yuha adam ben niye oynayacam der kenara çekilir. Biz gazlayalım hepsi ayrı ayrı düşük kalite olabilir onları yıldız yapabiliriz gene bizim elimizde bu. Taraftar ali aya küsmüş takımı küme düşürcez.

    10
    2
  3. Tunay kendini göstermek istiyor bunuda çok iyi kullanmak istiyor eğer bu fırsatı iyi kullanmazsa o zmn ptt ui boylar o yüzden bişeyler yapmalı…

    1
    1
  4. HİÇ UMUTLU DEĞİLİM GELDİĞİ YERDE OYNAMAYAN ADAM BUNUN YERİNE GENÇLERE ŞANS VERSEYDİYA HOCA İNŞALLAH BEN YANILIRIM

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu