Olcay Şahan iyi oyuncu ama…

Samet Aybaba transfer gündemi hakkında konuştu.

Transferde adı geçen Olcay Şahan’ın çok sevdiği bir oyuncu olduğunu ifade eden Aybaba: “Çok karakterli oyuncu. Coşku anlamında çok iyi ama ekonomik anlamda ulaşamayacağımız noktada. Büyük paralara oluyorlar bu oyuncular. O noktaya yaklaşamıyoruz. Olcay ile ilgili çalışmalarımız olmadı. Wagner Love ile ilgili bize gelen takas teklifi yok, bize gelen net bir teklif yok” diye konuştu.

“Fenerbahçe’de Benfica maçının yorgunluğu olabilir”

Ligin ilk haftasında oynayacakları Fenerbahçe maçını da değerlendiren Aybaba, “Tam hazır değiliz, bazı eksikliklerimiz var ama mevcut kadromuzla birlikte en iyisini yapmaya çalışacağız. Maça odaklandık, çıkıp oynayacağız. İnşallah sonuç da istediğimiz şekilde olur. Fenerbahçe’de Benfica maçının yorgunluğu olabilir ama amacımız her maçta kaliteli oyun ve puan almak. Bunun için takımımızı oluşturuyoruz. Gün geçtikçe de iyiye gidiyor. Stancu’nun sakatlığı sürüyor. Doktor arkadaşımız ilgileniyor, iyi durumdaysa oynatacağız” dedi.

12 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Shazat Iskenderow yorumuna yanıt olarak

      sakin ol gardaş, sezon başında hiçbir takım tam bir şekilde
      hazır olmuyo zaten, ilk 2-3 hafta sürpriz skorlar olup,
      Lig de 4-5. hafadan sonra oturuyor, bu durum avrupa liglerinde de
      bu şekilde, biz de kadro eksikliği de var tabi o başka mevzu

      11
      5
    2. @Shazat Iskenderow yorumuna yanıt olarak

      Agustos bocegi gibi takimiz koca yaz yattik afyon sucugu mangali ve kahvalti partileri yaptik simdi benfica yormustur feneri bir ihtimal puan aliriz diyoruz.titi yi verip adam almadilar ekong ertugrul bes gol demek.

      12
      4
  1. Lütfen artık ciddî olunuz.bu kadar taraftara saygı duymak zorundasınız.Sizden taraftar mayıs ayından beri iyi transfer lazım diye RİCA ediyor .sizin yaptık işiniz ne sadece taraftara kulak verin.

    11
    7
  2. hazır olmadığını zaten biliyoruz geç bunları ali dede masal uydurdun mu yarın için onu söyle 2 gün kaldı ligin başlamasına,müritlerin masalsızlıktan çatlıyor ?

    6
    3
    1. @adil yorumuna yanıt olarak

      Çoğu zaman yorumlarına katılmadım ama son zamanlarda aynı düşüncedeyiz. Dibi görerek lige başlıcaz ve dipte devam edicez. Seneye 1.lig bizi bekliyor. Ey ali dede madem bizi düşürmeye niyetlisin alt yapı oyuncularını oynat bütün lig boyunca adam alıp boşa para harcama zaten aldıklarına boşa para veriyoruz en azından kendi çocuklarımız oynasın pişsin 1.lige hazırlansınlar

  3. Rakibin yorgunluğundan medet ummak ta ne oluyor ? Takım hazır değil . Bu yönetimin nasıl olduğunu geç anladın . Belki de daha anlayamadın . Kaliteli oyuncu transferi konusunda hiç kimse beklentiye girmesin .

  4. Tv de Basaksehir macini izliyorum.Tamam adamlar iktidarin takimi ve arkalarinda siyasi destek var ama adamlarin yedekleri Mevlut ,Eren,Kerim Frei.Adebayor ve pesinde n kosup ikna edemdigimiz Mossoro kadroda yok.Bizim sampiyon oldugumuzun ertesi sene adamlar kume dusmustu.Biz sampiyon takimi yonetip simdi orada olabilirdik.Bu takimlari uzaktan izliyoruz.Yazik.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu