Önümüzdeki hafta transferler biter!

Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak takımımızın Teknik Direktörü Samet Aybaba, basın mensupları ile sohbet toplantısında bir araya geldi.

Şehre yakışır bir performans sergileyen bir takım oluşturmaları için zamana ihtiyaçlarının olduğunu ifade eden deneyimli teknik adam, “Biz bu işin içine uzun vadeli girdik. 3 yıllık bir sözleşme imzaladım. Şehre yakışır bir performans sergileyen bir takım oluşturacağız dedik ama bunun için zamana ihtiyaç var. Biz uzun vadeli bakıyoruz. Tabii ki kadromuz netleşsin, oyuncular hemen gelsin herkes ister ama ekonomik sıkıntılar var. Oyuncular araştırıyorlar. Şehrin futbol kültürüne bakıyorlar, ona göre bir takım sapmalar oluyor. Gayet doğal bunlar” dedi.

‘Santraforda çok önemli bir ismi kadroya katmak istiyoruz’ diyen Aybaba, sözlerini söyle sürdürdü:

Transferde son aşamalara geldik gibi gözüküyor. Önümüzdeki hafta sonuna kadar bu transferleri bitiririz diye düşünüyorum. Jires gelmediği için kilo aldı. Necid bizimle çalışıyordu. Jires uyarılmasına rağmen Bursa’ya gelmedi. Biz sezon başında değişim yapalım, bu değişim bizi daha farklı yere götürür diye düşündük ama bütün bunları yaparken, işin ekonomik yönü de var. Bu 2 oyuncunun çok büyük maliyetleri var. Bu oyuncuları aramıza alıp değerlendirme konumundayız. Kulübün maddi yönü de çok önemli, bu arkadaşlara talip olmayınca aramıza aldık. Eğer talip olursa yeniden hamle yapabiliriz.

“Tunay için burası bir şans”

Yerli oyuncu bulmanın zor olduğunu ifade eden Aybaba, “Çok çalıştık, çok planladık, çok uğraştık ama olmuyor. Bazı düşüncelerinizden fedakarlık yapmak zorunda kalıyorsunuz. Tunay iyi bir oyuncu. Geçen sene fazla oynayamadı. Onun için burası bir şans. İnşallah değerlendirir ve katkı sağlar” dedi.
.Saivet ile ilgili transfer düşüncelerinin olduğunu ifade eden deneyimli çalıştırıcı, “O bölgeye düşündüğümüz oyuncular var. Onlardan bir tanesi olur önümüzdeki günlerde” diye konuştu.

21 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @@emrkur yorumuna yanıt olarak

      Sende mi başladın bu hafta biter yalanlarına be hocam. Taraftarın şuan tek inandığı kişisin ama sende daşşağa vuruyon olayı. Allahını seven artık transfer açıklaması yapmasın, bi zahmet adamı getirsin ve icraat yapsın. Sen ve senin gibi hocalarında neden 3-4 senelik anlaşma yaptığı belli. Tabi ki tazminatı çok çok cukkalamak için. Bi de utanmadan diyosun ki uzun dönemli planlarla geldim diyosun. Koydun mu sözleşmene ilk 8’e giremezsem bir kuruş almadan giderim diye. Önce bu maddeyi koyacaksın ki bizler de sana gözü kapalı inanalım.

      2
      2
    2. @@emrkur yorumuna yanıt olarak

      Buldunuz Komisyoncu samet’ i de indirirsiniz artık bol bol cebe ne utanmaz adamlarsınız be !? Çarşamba dediniz yine yalan oldu kesin gelecek adamdan ekmek düşmemiştir daha yaz var kış var aceleye ne gerek var ?!

      5
      5
  1. Hocam sen bizim baskana bakma. Onun agzin dan cok nadir dogru cikar. .. carsamba transfer biter demisti .hic utanmiyorda

    5
    6
  2. üzüm üzüme baka baka kararır diye boşuna dememişler,aynısını 8taş’ın başındaki zat (ismi lazım değil) da bir ara dillendirip duruyordu ?

    4
    4
  3. uzun vadeymiş aldınız oyucular hep kiralık yemeyin bizi biz sizin bildiginiz taraftarlardan degiliz herşeyi net görüyoruz.biz zaten hedef büyüttük bu sene ligde kalalım kafi gecen seneki kadro küme düşmeye oynadıysa bu seneki kadro düştü demektir

    3
    2
  4. Yedik bunu hoca. Başkan da diyodu ki 3 tane geliyo çarşamba gele gele 1 tane geldi. Gerçi sözünü tuttu 3 oyuncu da çıkacak dedi antremana çıktı. Kembo Necidi sayalım 3 oyuncu transfer yaptı. Daha yüksek sesle YÖNETİM İSTİFA!

    2
    1
  5. Bende bu kadar çok para alsam bende surekli kivirirdim uzun vadeymis bilmemne sezonun yarisini gor bende birşey bilmiyorum

    1
    2
  6. Bak bu yönetimi sen de tanı artık . Transfer felan bekleme . Eldekilerle ne yapabilirsen yaparsın . Muhtemelen de 5-10 . hafta arası istifa edip gidersin . Öyle uzun vadeli plan yapma .

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu