Bursaspor’a 3 milyon lira!

Süper Lig'de yeni sezonda yayın gelirlerinin %11'lik kısmı kulüplerin şampiyonluk sayılarına göre dağıtılacak.

Buna göre, Bursaspor 3 milyon TL gelir elde ederken, Galatasaray 63 milyon TL, Fenerbahçe 57 milyon TL, Beşiktaş 45 milyon TL, Trabzonspor ise 18 milyon TL kazanacak.

Böylece “şampiyonlar payı“nda 5 kulübe toplamda yaklaşık 189 milyon lira ödenecek. Bu rakam geçtiğimiz sezon 152 milyon liraydı.

16 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Şapkayı öne koyup düşünmek lazım. Medya neden 3 büyütülmüş denen takıma daha çok yer ayırıyor demek yerine. Ne kadar çok başarın varsa o kadar çok taraftarın ve gelirin vardır. geç kalınmış bir şey yok doğru planlamayla 10 yılda 4-5 şampiyonluk hayal değil özellikle diğer kulüpler bu kadar açılmışken. Yeter ki kulüp doğru yönetilsin taraftar doğru destek versin

    9
    1
      1. @BR yorumuna yanıt olarak

        KARDEŞ BAKTIM AVRUPADAN , AFRİKADAN VE GÜNEY AMERİKADAN(ARJANTİN , BREZİLYA VS GİBİ) ÜLKELERDEKİ OYUNCULARI YAZDIM ALMADI……BU SEFERDE DEDİM Kİ BARİ ASYADAN YAZIYIM BELKİ ALIRLAR DİYE BAKIP GÖRÜCEZ ALICAKLAR MI….:) 🙂 TABİ DÜŞÜNCEM ALİ DEDE ANCA BABAYI ALIR 🙂

  2. Adaletsiz bir dağılım. Gs 63 alırken sen 3, göztepe, erzurum 1.5 alıyor. Bu düzende anadolu bu büyütülmüşlerle nasıl baş etsin.

    4
    2
  3. Atlar insandan şanslı. Neden biliyormusunuz,atlar yarışa aynı hizadan başlıyor insanlar yani takımlar ise tam tersi…
    Herkese eşit pay edilmesi gerekirken neden bu ayrımcılık?

    1
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu