Bursaspor ile TOFAŞ’tan dev imza!

Bursaspor Kulübü ile TOFAŞ ortak bir işbirliğine imza attı.

Timsah Arena basın toplantı alanında gerçekleştirilen tanıtımda Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Cem Öztürk, FIAT Marka Direkötürü Altan Aytaç, TOFAŞ Yetkilileri, Bursaspor Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursasporlu futbolcular Ertuğrul Ersoy, William Troost-Ekong ile Stephan Badji yer aldı.

Törende yeni işbirliği hakkında konuşan Fiat Marka Direktörü Altan Aytaç, “Fabrikamızın bulunduğu Bursa’nın en büyük değerlerinden olan Bursaspor ile işbirliğimizi genişletmeyi sürdürüyoruz. İşbirliğimiz iki sezon önce üç yıllık tribün sponsorluğu ile başladı. Bu anlaşmamızı bir 3 sezon daha, toplamda 2022 yılına kadar uzattık. Ayrıca kurum olarak Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda bir de locamız bulunuyor. Bu sezondan itibaren de, önümüzdeki 3 yıl boyunca Fiat markamızla Bursaspor’un idari ve teknik ekiplerinin araçlarının teminini sağlayacağız. İmzalanan işbirliğinin ve teslim edilen araçların Bursaspor camiasına hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yapılan işbirliği ile 2018-2019 sezonundan itibaren 3 yıl boyunca, Bursaspor’un idari ve teknik kadrolarının araçları, Fiat tarafından sağlanacak. Anlaşma kapsamında 14 adet Fiat Egea, 3 adet Fiat Doblo, 1 adet Fiat Ducato ve 12 adet de Fiat 500X olmak üzere toplamda 30 adet son model otomobil Bursaspor’a teslim edildi.

27 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Yıldırım yorumuna yanıt olarak

      Bursa ticaret ve sanayi odası İhracatçılar birliği 27 adet sanayi Bölge Mudurluklerimiz Bursa’da bulunan odalar ve Esnaf odalarımız tüm Belediyeler Bursaspor’un mu olur vakfımızın mi olur statüsünde değişiklik yaparak bu kurumların mutlaka Bursaspor vakfında yer almaları gerekir..

    2. @Yıldırım yorumuna yanıt olarak

      forma için lukoil i bekliyorlar, timsahın kafası, forma ve stad ismi paketi sunuldu diyordu yeşilbursayı düşüren cem öztürk.

      11
  1. tebrikler hayırlı olsun bir kere de olumlu yorum yazın az diyen gözün ne istiyor hesapla ve sen ne yapıyorsun öyle sanal ergenlik yapın taraftar böyle olmaz

    42
    2
  2. Fiat tan göğüs reklamı bekliyoruz ayrıca 1/2 yıl değil Bursaspor la özdeşleşen sağlam bir kontrat.

    26
  3. Teksas ta Egea pankartı açıldığı için yerden yere vuranlar sözlerinizi tuttunuz mu ??? Az ya da çok En azından TOFAŞ destek veriyor. Diğer kurumsal şirketler nerede ?

    24
    3
  4. BEN GEÇMİŞİÇİN TOFAŞI HİÇ SUÇLAYAMAM
    ASIL SUÇLULAR
    YILLARCA BURSASPORU
    KÜÇÜKOLSUN
    BİZİM OLSUN ZİHNİYETİYLE YÖNETEN
    BURSAPORU DEGİL KENDİ MENFAATLERİNİ DÜŞÜNEN
    YÖNETİCİLERDİR

    19
    1
    1. @bursasporluyuz yorumuna yanıt olarak

      KÜÇÜK İŞ DEDİĞİN 3 MİL.LİRANIN ÜZERİNDE BİR ANLAŞMA
      SENİN ALMADIĞIN 200 TL.LİK KOMBİNENİN 15 000 ADEDİNDEN DAHA FAZLA
      İŞKEMBEDEN ATMAYIN

      8
      1
  5. tofas az veya çok her yıl birşeyler yapıyorsa RENAULT 10 bin çalışanı ile 50 yıldır bu şehirde . neden hiç sesi çıkmıyor ?

    15
  6. Göğüs reklamını uludağ versin eksi yollarda olduğu gibi hem uludağ ve bursanın tanıtımını yapmış olursun hemde bursasporum kazanir

    14
  7. Tebrikler tofaş…keske bursada ki diğer firmalarda senin yaptığının yarısını yapsa…bence bursa 1 olmalı destek vermeyen firmaya boykot uyguluycaksin

  8. Darısı Oyak Renault, Bosch gibi firmaların başına diyelim. Bursa sanayisi Bursaspor için kıpırdasa takım uçar

  9. hayırlı olsun böyle kötü beter bir zamanda destekte bulunmaları manidar. keşke her daim yanımızda olup en büyük sponsorumuz olabilseler. stad ismi forma sponsoru basketbola destek gibi.

  10. Verdikleri araçlarda bir 5 milyon TL nerdeyse.. Göğüs reklamını 15 kiralık araca verdik 3 yıl önce malum firmaya.. Hem araç ihtiyacını karşılamaları hem maddi destek.. Müthiş..

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu