Hakan Arslan sürprizi

Yeşil Beyazlılar'ın geçtiğimiz sezon Sivasspor'da forma giyen Samet Aybaba'nın eski öğrencisi Hakan Arslan ile ilgilendiği öne sürüldü.

1.86 cm boyundaki orta saha oyuncusu geçtiğimiz sezon Sivasspor‘da istikrarlı bir görüntü çizip, Spor Toto Süper Lig‘de forma giydiği 33 mücadelede 8 gol ve 2 asistlik performans sergilemişti. 30 yaşındaki futbolcunun kulübündeki sözleşmesi ise 31 Mayıs 2019 tarihinde sona erecek.

20 Yorum Onay bekleyen yorum yok

      1. @timsah1964 yorumuna yanıt olarak

        tanımadığın bilmediğin adamlar hakkında bedavadan yorum yapıyorsun. Necid forvet bu adam ortasaha elma ve armut kıyaslıyorsun. Sözleşmesi devam eden Bu adamı bizim yönetim alamaz. Eğer alırsa da ligin en faydalı ortasahalarından biri geride ileride her yerde var ilaç olur.

        17
        1
    1. @Yıldırım yorumuna yanıt olarak

      Bence de çok faydalı olur. Orta saha oyuncusu olmasına rağmen golü koklayabiliyor, Sivas’taki gol istatistikleri çok iyi bir oyuncu. Aytaç’tan daha faydalı olabileceğini düşünüyorum.

      20
      2
  1. Sen anca Mehmet bakkali , Hakan aslani alirsin ali.. . Dombia senin neyine .. Son gün Yusufu almisti ..3 yıl yatacak adamin hayati kurtulur zengin olur . Samet sayesinde.. Gelsin oda içsin çorbayi

    34
    12
  2. Bir Beşiktaşlı olarak geçen günde yazdım yine de yazicam Bursaspor bence güzel bir kulüb ama yönetenler hatta pardon bursayi yoneetemeyenler de sıkıntı umarım bir an önce bu yoneetimden kurtulur başarılar görürsünüz 4 .haftayı iple çekiyorum büyük Bursaspor taraftari

    30
    1
  3. düşün şu takımın yakasından !! rakip Konya hurtado yu getiriyor bizde kaşarlanmış hakan aslanlarla oyalanıyoruz ! n zaman yüzümüz gülecek

    8
    2
  4. Senin elinde o mevkide oynayan Badji-Aytaç-Shehu ve Atanasov varken birde gidip Hakan Aslan’ı almak ya iş bilmemezlik yada birilerine para kazandırmak için yapılan bir hareket olur takımda ofansif orta saha oyuncusu yok beyler saçma sapan işler yapmayın forvet alın 10 numara alın ne Hakan’ı?????

  5. Toplayın bit pazarında ne varsa sene sonuda göndermek için uğraşalım. Sizin cibilitetinizi ben taa tövbe tövbe..

    2
    1
  6. mert hakan yandaşı kiralayın bari.. Bursanın çocuğu…Elinden gelenin en iyisini yapar burada… Senelerce söyledik ama bu sefer gerçekten lazım…

    2
    4

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu