Doumbia cevap bile vermedi!

Bursaspor forvet transferinde tam bir kaos yaşıyor.

Talip olunan isimler istedikleri ücretlerle dikkat çekerken, yeşil beyazlı yönetim uzun süredir görüşme halinde olan Doumbia‘ya 1 milyon 700 bin Euro önerdi.

Avrupa‘dan ve Süper Lig‘den birçok talibi olan tecrübeli futbolcunun bu rakam karşısında bile dönüş yapmadığı ve Bursaspor‘un ilerleme kaydedemediği belirtildi.

Bilindiği gibi yeşil-beyazlılar‘dan yıllık 2 milyon 200 bin Euro isteyen Cisse transferinden ise vazgeçilmişti.

29 Yorum Onay bekleyen yorum yok

      1. @Abowww yorumuna yanıt olarak

        Sen bisey alma kardeşim. Senin gibi taraftarlar varken biz daha çok bekleriz başarıları. Sen forma alma ama iyi oyuncu istemesini bil. Yazık yazık nasil bir taraftar grubuna dönüşüyoruz. Boylemiydik eskiden.

        3
        3
    1. @BR yorumuna yanıt olarak

      Wagner Love gibi bir adam dururken neden hala doumbia, mbokani,cisse gibi paragöz afrikalıların peşinden koşuyoruz ki?Harunu bjk ye ver, wagner love ve para iste, formül bu.Harundan gelecek para çinde oynayan ya da portekizde dikiş tutturamayan birine gideceğine 3 senedir türkiyede onlarca gol atan takımını taşıyan Wagner love a gitsin, ver 1.7 yi wagner love a..1+1 kontrat yap. Sowu da gördük birleşik arap emirliklerinde yatmaya alışmış; Asomoah Gyan da keza..Zayıf liglerden gelecek adamlara dikkat aman ha.

      13
      21
      1. @teleferikli şahabettin yorumuna yanıt olarak

        Araştır bi bakalım vagner love Beşiktaş a nasıl gelmiş şimdide neden gitmek istiyor adamkaç senedir ülkesine gitmek istiyor Bursa’ya gelse bile oynamaz o yüzden bırakın şu love sevdasını

        10
        1
    2. @BR yorumuna yanıt olarak

      adam kaale bile almamış eminin haberi bile yoktur göztepe 1.5 milyon verip alır bizim neyimize dumbia bu taraftara yeni boban joviçler lazım joshua johnlar lazım sayi adriana lima geldi oda johnu aratmıcak gibi bakalım başka hangi nokta atışları gelcek titiyi gönder omereudan cvp bekle batajayı gitsin yerine furkan yeter delerge gitti kembo daha 2 ay futbol oynayamaz o göbekle yerine sadece lima geldi kapalı kutu bostok gitti boşluğu doldurulamadı sow gitti stancu sakat kubilay kırmızı kart cezalısı fener maçına forvete ali ayı bekliyorum…

      14
      2
  1. Doumbia ismi tamam da, Bursaspor’un hedefi ne ? Şampiyonluk mu ? CL mi ? UEFA kupasına katılım mı ? Yoksa ligde ortalarda tutunup, yapabildiği kadar zirveyi zorlamak mı ? Herşeyin tatsız gittiği bir dönemde, bir futbolcuya 1.700.000 EURO önermek akıl tutulmasıdır. Bu para altyapıya harcansa, 10 sene içinde kulübün borcu kalmaz, üstüne kasanda paran olur. O zaman da paralı başkan modelinden , profesyonel şirket düzenine geçersin.

    21
    3
          1. @Çetin yorumuna yanıt olarak

            Adamlar bizimle dalga geciyor.. napayim helal olsun mu deyim bizi kandirdiklari icin? Sen ciddi oluyonda degisiyomu peki? Sen bi ciddi olda istediklerimiz olsun ? halledi ver transferleri ?

  2. Bu kulüp bu durumlara düşmemeliydi. Transfer etmek istediğin oyuncuyla yüzyüze görüşemiyorsun bile. Ne bu işleri yürütecek bir menejer var ne de o kapasitede birisi. Tipik kasaba takımı zihniyeti

    9
    1
  3. merhaba ben dumbia. ali ayı hiç gözüm tutmadı kusura bakma büyük bursaspor taraftarı bundan cacık olmaz 😉

    3
    1
  4. Bu haber doğruysa avrupadada dip görmüş klüp olduğumuzu herkes anlamıştır. Yabancı transferi zor helede kalitelisi dahada zor gelecek demektir.

  5. Sayın Başkanın dediği gerçekleşti: Çarşambayı bekleyin demişti, müjdeler gelecek demişti, bomba çilek demişti…. Geçen sezon sonu iyi bir sportif direktörle anlaşsaydın Sayın Başkan böyle madara olmazdın, olmazdık…

    2
    1
  6. Telefonun başında çaresiz bekliyorum
    Bekliyorum ama çalmayacak biliyorum
    Yüreğim diyor ki boşuna bekleme
    Aramaz gururundan seni çok sevse de ….

  7. Bence teklif edilen para bile çok yüksek artık bu paraları
    verebilecek durumda bir kulüp değiliz,
    gelmiyosa da yol alsın, başka yolacak kaz bulsun kendisine

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu