Doumbia için 1 milyon 700 bin € önerdik’

Bursaspor'un, transferini bitirmek için aylardır mesai harcadığı Seydou Doumbia için bir serveti gözden çıkardığı iddia edildi.

Sporting‘den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan ve birçok kulüpten teklif aldığı belirtilen Fildişi Sahilli futbolcuya Yeşil Beyazlı kulübün yıllık garanti 1 milyon 700 bin Euro’ya kadar çıktığı ifade edildi.

45 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Yıldırım yorumuna yanıt olarak

      Bursaspor bugün 1.700 m. Euro verebilecek kulüp değil. bu, taraftar ve medyanın yönetim üzerinde yarattığı baskını sonucu yaşadığı paniktir. paniğin yarattığı hatadır. var olan borçlara ilavedir. bu bir intihardır. bu barakanın üzerine gökdelen dikmeye çalışmaktır. bu dere yatağına ev yapmaktır. her ikisi de en küçük bir deprem de ve sel de yıkılmaya mahkumdur. bunu görmemek ve bilmemek yönetim, taraftar ve yerel medya için tam bir gaflettir…

      Bursaspor artık eski şampiyon bursa değildir. futbol kenti ! falan hiç değildir. peki bu günlere nasıl geldik?
      a- camia olarak şampiyonluğu sindiremedik. bir şampiyonlukla içeride dışarıda karşımıza çıkanı üçlük-beşlik yaparız sandık.
      b- her sene şampiyon olacağız sandık. ikincilik, üçüncülük, dördüncülüklere burun kıvırdık.
      c- anderletch ve twente mağlubiyetlerini dünyanın sonu sandık. oysa, onlar kulübün kurumsallaşma yolunda ödemesi gereken bedellerdi.
      d- faty lere, erdemlere, bilallere kazma/kürek dedik. burası Akhisar değil !!! diye dudak büktük. ama bir kaç gün önce fatylerin-erdemlerin bize nasıl bir ders verdiğini, yaşlı diye kafa bulduğumuz, 90 dakika oyunda kalan bilalli akhisarın aslanı nasıl terbiye edip en büyük kupayı müzesine götürüşünü hep birlikte buğulu gözlerle izledik.

      reçete mi ???
      gerekirse küme düşmeyi bile göze alarak yeniden yapılanmalıyız. yeniden yapılanmanın zaman alacağını bilmeliyiz. bu bilinçle, durumu kabullenmeli, zamanı tanımalı ve gereken desteği vermeliyiz.

      36
      14
      1. @hıdır ben yorumuna yanıt olarak

        Arkadaşım biz Şenol Güneş i yollamayıp 3 sene kontratı varken Ozan’ı satmasaydık Bakambu yu hiç uğruna yollamasaydık fernandao nun satın alma opsiyonunu kullanıp kadromuza katsaydık biz ikincikez şampiyonduk ama Recep bölükbaşı ne yaptı sattı savdı yedi içti gitti Erkan körüstan döneminde yakım borç batağına girdi bu adamla devam ediyor biraz akıllı ol bu taraftar hiç bir klüpte yok biz böyle yönetilmeyi hak etmedik tek suçlu vardır Recep bölükbaşı Erkan körüstan ve ekibi şuan ali ay bunlar Bursaspor yöneticisi değildir nokta.

        3
        2
      2. @hıdır ben yorumuna yanıt olarak

        Bilal oynadida bizmi oynatmadik. Faty 2 senedir bursada 1 mac oynadimi sanki zayif orta sahada ankaragucu macini erdemle faty var diye kaybetmedik ilerdeki 4 adamlari bizimkilerden cok ustun diye kaybettik. Doumbiaya 1.7 m vercek takim deiliz eyvallah ta 3 gun kaldi lige 1 galibiyet primi 2 kusur milyon tl doumbia 3 mac alamazmi lig boyunca tabi gonul isterdiki gidip 500 600 bin eurolara scout ekibinin bildugu gelecek vaat eden 20 yasinda bir forvet alalim ama oyle bisey yok. Suan tek dusuncem ali ay gidene kadar takim ligde kalsin bi sekilde yeter cunku bu soylenenleri kurumsallasmayi veasire gelistiricek beyin ve kapasite ali ay da yok belliki siyasi gucler bursasporunda basinda onun durmasini istedi . Stadyum da gercek bursasporlularla bir kongre yapilsaydi sonuc boyle olmazdi. Bize feda sezonu lazim alt yapi lazim scout lazim sahada birbine alismis genc bir kadro bu olusumu yapabilek saglam bir teknik direktor. Bu olusama sabredecek taraftar. Istanbul takimlari transfer yapamiyor dogru duzgub kimsede para yok kulupleri gectim ulkede para yok boyle durumlarda öze donulucek bir sekilde alt yapi turk oyuncu degerlenecek onlari gecme ihtimalin dahada artacak cunku parayla sadece saadet olmucak bu saatten sonra. AYRICA VAR sistemi geldi suan anadolu kulupleri icin devrim niteliginde ortam hep bize dogru fakat 2 sanssizligimiz buna engel biri ALI AY Digeri corbaci taraftar

        5
        2
        1. @Dede yorumuna yanıt olarak

          – çok değerli dede, bilal, faty, erdem bizde oynadı da biz mi oynatmadık diyorsun. zaten tartıştığımız ve cevabını aradığımız konu da bu. neden biz de oynayamayanlar, gittikleri yerde oynuyorlar? cevabı çok basit. BASKIDAN…
          – siyasiler, ali ayı neden istesin? bursasporun başarısızlığının siyasilere getirisi ne? bence tam tersi, taraftar mutlu olsun, futbolla oyalansın, sorunları unutsun ister. yeni statlar niye yapılıyor, devlet futbola neden sponsor oluyor? (ziraat Türkiye kupası, spor toto ligi, vergi yapılandırmaları-afları vs) sanıyorsun.
          – bence bu duruma düşmemizin en önemli nedeni, futbol pastasının sahibi İstanbul. (fb, bjk, gs) şampiyon olmamız onları korkuttu şehrin ve kulübün potansiyelini gördüler. sahibi oldukları pastaya yeni bir ortak istemiyorlardı. bunun için bizi durdurmaları gerekiyordu. içimizdeki uzantıları ile sunni sorunlar çıkardılar, skorları kaşıdılar ve sonuçta bu durumlara düştük. taraftar ve medyadaki olumsuz değişimin hemen şampiyonluk sonrasına gelmesi tabi ki sürpriz değil.
          – tekrar eski Bursaspor olmak istiyorsak önceki yorumumun son paragrafına bir de ”içeride birlik olmalıyız!” diyorum. hoşça kal.
          NOT: timsah 1964 ve Accam arkadaşlara da güzel düşünceleri için çok teşekkür ederim.

      3. @hıdır ben yorumuna yanıt olarak

        Son bölüm hariç görüşlerrinizin tamamına katılıyorum.Düşmeyi göze alamayız ,düşersek Kocaeli gibi oluruz.
        Altyapımızı etkin kullanacak bir teknik direktörle anlaşıp iyi scout edilmiş maksimum 500.000-600.000 Euroluk gelecek vaadeden futbolcularla 4-5 yıllık bir planla ve her yıl 2-3 tane değerini bulmuş futbolcuyu satarak bu işin altından kalkılabilir.Bunun içinde iyi bir yönetim ve başta taraftar olmak üzere sabırlı bir camia gerekiyor

    2. @Yıldırım yorumuna yanıt olarak

      yalan haber ali ay böyle paraları veremez sadece teklif eder göztepe 1.5 milyona anlaşır zaten bu admı göztepe alcak mbokaniyide erzurumspor alcak ali ay son güne bi çöp bulur kimse merak etmesin…

      49
      6
      1. @osm16 yorumuna yanıt olarak

        çöp bulmasına ne gerek var takımda taraftarından oyuncusuna çöp dolu zaten ?,oyuncu bulamazlarsa taraftarlarla amatör sözleşme imzalar oynatırlar,(profesyonel demiyorum amatör diyorum dikkat edin),zira bizim taraftarımızda futboldan anlayan çok

        6
        3
      2. @osm16 yorumuna yanıt olarak

        şimdi yerel kanalın 13 00 haberlerinde tunay torunla anlaşıldığını duydum. yapmayın Allahaşkına. tunay ne 90 dakika, ne de sezon içinde devamlılığı olan bir oyuncu değil. tam bir israf olur. alınacaksa rizeye giden umar, ankaragücüne giden bifuma, akhisara giden manu tarzı oyuncu alınmalıydı. orta sahaya da mossora yerine Gençlerbirliği ile sözleşme yenileyen sesonya olabilirdi.

        8
        1
      3. @osm16 yorumuna yanıt olarak

        Dediklerinize sonuna kadar katılıyorum.Titinin parasını ödemeyip kaçıran adam mı bu paraları verecek? Ali ay bu paraları versin adımı değiştiririm.Guldurmeyin bizi.Noktasindan virgulune kadar yalan haber bu.

        30
        6
  1. 2 senedir takımın forvete ihtiyacı olduğu belli, sen 2 senedir scout yapmazsan son dakika yumurta bi tarafına dayanır böyle serveti gözden çıkarırsın, ha bir de oyuncuyu iyi izlemediğin için kumar oynamış olursun, oyuncu kötü çıkarsa mal kalırsın, kulüp böyle batıyor işte.

    21
    1
  2. Ne servetinden bahsediyorsunuz futbol ekonomisinde galibiyet primi ne kadar bugün alacağın adam sana kaç maç kazandırır ne kadar seyirci çeker ne kadar forma sattirir bunları hesaplamak lazım ronaldo örneği

    18
    1
    1. @onur kahraman yorumuna yanıt olarak

      Yav arkadaş bırakın artık şu o adam bu maçı kurtarır ayaklarını forma parasıyla ödersin ayaklarını forma almaz kombine almaz büyük maçlara gelmez ama öyle ödenir böyle ödenir denir. Bırakın almayın oynasın necid gelip kembo gibi delarge gibi parasını alamayıp yatacak.

  3. Çok fazla bu tutar, 1 MİLYON EURO+ maç başı 10 BİN EURO
    yeterli olur bence, istemiyosa gelmesin zaten
    paragöz adamdan korkucan, 2 maaş vermesen zaten oynamıyo

    10
    10
  4. Ali Ay beceriksizinin yapacağı iş değil bçyle işe yarar oyuncu transfer etmek. O son gün bir çöp bulur gelir.

  5. Olmayan parayımı veriyorsunuz Sen Titi,yi bedavaya gönder bizim Ilgaz çınar scout ekibi ne iş yapar kulübü batırın anca rahat edersiniz vinyonsuzlar

  6. BEKLEYİN BAKALIM FENER,DEN 5-6 yiyinde, belki aklınız başınıza gelir…Lİg bitmiş 4 aydır ne yaptınız be kardeşim.SAMET HOCA ne yaptı. takım demeye bin şahit lazım..her hattı ile döküm döküm dökülüyor…takım ..FORVET. ORTA SAHA, STOPER İstiyorum diye resmen bağırıyor…siz şimdimi aklınız başınıza geldi…BU PANİK hali ile toplayın bakalım ÇÖPleri…adam gelecek takıma uyacak ısınacak…HADİN ordan sizi para avcıları..bu işi yüzünüze gözünüze bulaştırdınız..hala BAŞKANLIK KOLTUK..DERDİNDESİNİZ…bursasporun sırtından inin artık…bu şehrin insanlarına bu rezil durumu yaşatmaya ne hakkınız var…YAPAMIYORSAN BIRAK GİT KARDEŞİM..nedir bu gelen gitmiyor…ne bursaspormuş be arkadaş…OSMANLI imp.luğu bile bu kadar ına dayanmazdı..ne PRESTİJ kaldı..NE KARİZMA, Bursaspordan her kes kaçar oldu..oyuncular kaçar oldu..taraftar kaçar oldu…sanayicisi kaçar oldu..BİR SİZ KAÇMIYORSUNUZ..NE BALLI BÖREKMİŞ BURSASPOR YÖNETMEK..KİM BURSASPORA BAŞKAN OLDU İSE..KOLTUĞU BIRAKMIYOR..HER TÜRLÜ OYUNLA KOLTUĞA YAPIŞIYOR…AMA artık. yeter..ÇEKİRGE 3 cüye sıçrayamıyacak..

  7. hiç birşey yaomazsa çok yüksek para oynarsa bu parayı zaten çıkarır önemli olan futbolcunun aldığı para değil ne vereceği stancu ve yusuf ikilisi toplam 1.7 milyon euro veriyor ve bize katkıları sıfır bu parayı bu 2 adam yerine bize gerçekten katkı verecek 1 adama verebiliriz ama şu da var zaten hedefimiz kümede kalmak kümede kalmak için bu kadar yüksek paraları ödemek insanın içini acıtıyor seleznov akhisarda 400 bin euroya harikalar yaratırken stancu gibi kazmaya 900 bin euro para ödüyoruz sonra para yok diye ağlanıyor başkan geçen sene forvet yokken sleznov alınabilirdi gittik kimsenin istemediği grozavı aldık karabükten sonucunu da gördük şimdi bile boşta adam talibi yok para puldan önemlisi klübü yönetiebilmek ve bu Ali ayda yok dürüst diye kandırıldıuk artık benim dürüstlüğünden de şüphem var le guen olayından sonra çok pis taklaya geldik

  8. Bu adama bu kadar para verilir mi? Cimbomda Rodrigez var adam gayet iyi oynuyor, hemde genc ve aldigi para 1.2 mil. Euro.. sen git son gun 1.7 mil. Euro onerdik diye adam getir.. Hey Allah’im vizyonsuzlukta son nokta, bide sonra satmaya calisiriz o adami!!

    3
    3
  9. Gerekirse teklif 2 ye çıkarılmalı bu oyuncu kaçırılmaz. Sıralamada en az 5 basamak yukarıda oluruz..iddia ediyorum.

    1
    2
  10. BEYLER YENSEKTE YENİLSEKTE BU SEVDADAN VAZGEÇMİÇEZ TARAFTARSIZ BİŞEY OLMUYO YENERSEK SEVİNÇ DESTEK YENİLRSEKTE BURSASPOR GÖNLÜMÜZÜÜN ŞAMPİYONUDUR

    1
    3
  11. Tek mutluluk tek hüzün tek eğlencemsin Bursasporum .
    Belki 2 yıldır kahır sezonları oldu belki bu sezon düşeceksin belki de bambaşka sezon olacak şuan zor görünüyor ama seni asla yanlız bırakmayacağım.

    Sizde bırakmayın inanın son yıllarda taraftar olarak düştük biz farkındayız sadece allahtan ama yine istersek en iyi taraftar şovunuda yaparız en iyi desteğide veririz yeter ki isteyen kitle olmuşsun.

    Bazı arkadaşlar yaziyor çöp möp abi demeyelim destek verelim sevelim ıslıklamayalim gerekirse hatada alkışlayalım bu sezon takıma şans verin kubilay da olsa küstürmeyelim kimseyi belki yeteneksiz olabilir ama bizim formamızı giyiyor her ıslıkta dahada çaresizleşiyor hani umuttu Bursaspor? Hani Bursaspor varsa umut bitmezdi bitmesin umut bu başkan da yıkamasın bolemesin bizi !

  12. Samet hoca.
    Elinde Necid var golcü arıyorsun.
    Kembo var forvet arıyorsun.
    Titi bana uymaz deyip sattiriyorsun.
    Samet hoca ne yapıyorsun.
    Takım zaten iki yıldır son anda kurtuluyor.
    Gençler var bir bir uzaklastiriyorsun.
    Birşeyler yapmak mi yoksa tümden yıkmak mi istiyorsun şehir olarak anlayamadık.
    Önceki gelişinde de futbolcuya benzeyen kişileri getirip bunlar çok iyi oyuncu deyip milyon euro ları odetmistin. Kurtulana kadar bayağı zaman geçmişti.
    Yapma hocam daha ne bekliyorsun.
    Uc gün sonra ligler başlıyor sen o olmaz bu olur gibi yanlislardasin.
    Koy Necid i santrafora, koy jires i forvete al saivet i de oyun kurucu yap.
    Defansa da al danimarkaliyi otur kulübeye seyret takımı.
    Birinci yarı en az 20 puan toplayıp devre arası da çok iyi iki oyuncu getir.
    Köy hedefi besincilik olarak.
    Olmadı mi tamam ben elimden geleni yaptım de.
    Bizler bütün şehir olarak zaten kümede kalalım yeter durumundayız.
    Doumbia lar la papis ler le mossoro larla iki ayı harcadık.
    Gerek yok hocam onlara.
    Sen hangi sehirdesin daha anlayamamissin.
    Bu taraftar yaklaşık 50 yıl uğraştı şampiyon oldu.
    Sen hala nerelerdesin.
    Yap bu dediklerimizi ver taraftara ayari geç kulubeye seyret bakalım.
    Senin işin taraftarla hocam olmayan milyon euro lari bosuna harcatma bu şehre.
    Senin en büyük transferin bu yıl taraftarlar olsun hocam.
    Hadi kolay gelsin.

  13. “Hadi gel düşürdük BURSASPORU desen,
    15 YENİLGİ, 10 BERABERLİK gerek,
    Ancak hadi gel ÇIKARALIM,şunu lige geri desen,
    Bir RAHMETLİ, BAŞKAN YAZICI,bir de KAPTAN ÖMER, gerek.” dÜŞME DÜŞENİN DOSTU OLMAZ…HERKES AKLINI BAŞINA ALSIN..BAŞKA BURSASPOR YOK…NE GEREKİYORSA HEMEN YAPILMALI…

  14. Göztepe ye hayırlı olsun adamlara gıptayla bakıyorum futbolu bilen bir başkanları var nereden nereye getirdi takımı helal olsun bir de bizimkine bak nereden nereye getirdi takımı sıçtı batırdı hala devam ediyor uzun lafın kısası kimsenin geleceği yok Doumbia yı Göz Göz alır saivet zaten çöp herkes alabilir Larsen i kulüp bırakmaz al sana 3 ün 0 ı Ali Ay he 3 transfer dediler ya 😀 Kembo Necid John A takıma 😀 kembo ile necid neysede ptt de bile oynama potansiyeli görmediğim john u bir sezon daha takımda görmeye kalbim yetmez

  15. yav bu tenekeye 1.7 veriosun ali dede diogo var 25 maç 26 gol , 1 milyon euro transfer markt değeri git onu al leblemi gibi çakmazsa bende bişi bilmiom

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu