Bursaspor, Titi transferini açıkladı!

Bursaspor Kulübü resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle.

Açıklama şöyle:

Profesyonel futbolcumuz Titi, Göztepe takımına transfer olmuştur.

2017-2018 sezonu başında takımıza katılan Titi, Bursaspor forması altında Lig ve Kupada toplam 36 maça çıktı, 3.233 dakika sahada kalarak bir gol kaydetti. Titi‘ye kulübümüze vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür eder, bundan sonra hem futbol hem de kişisel yaşantısında başarılar dileriz.

Bursaspor Kulübü

16 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Örnekal yorumuna yanıt olarak

      Atın artık şu hain 1060, satılmış 1060 laflarını, sizler söylemekten bıkmadınız ama bizler dinlemekten bıktık. Ben o 1060 içinde olmamama rağmen bıktım, suçlamak kolay. 1060 kişiye laf atanlar, satılmış, hain, namussuz vb. diyenler gidin üye olun. Üye çoğunluğu ses çıkarmadan kimse yerinden oynamaz. Üye olalım, üye olmaya teşvik edelim çevremizdeki insanları, değişim başka türlü gelmez. Bilinçli seçmen lazım bize, bilinçli seçmen olmadığı müddetçe Ali gider Veli gelir, isimler değişir anlayış değişmez. Ve artık transferlere yorum yapmak bile eziyet geliyor, saçma sapan haberler, kapılar ardında dönen entrikalar… Bunlardan bıktık, üye olun değişimi başlatalım. Eğer üyeler aralarında birleşip bir platformda birleşebilir ise değişim kaçınılmaz olur.

      10
      21
    2. @Örnekal yorumuna yanıt olarak

      Bu adam tekrar başkan olup parasını kurtarmak niyetinde. Eldeki futbolcuları 3e 5e bakmadan satıp parasını kurtarıp kaçmanın derdinde eyy 1060 aldığınız paralar verdiğiniz oylara karşılık sus payıdır siz iş birlikçisiniz bu şehrin hainlerisiniz.

      16
      4
  1. Başkan senide Samet hocayıda Allah bildiği gibi yapsın lig başlıyor bizim bir sürü eksiğimiz var transfer yapçana iyi adamları bedavaya satıyorsunuz Ankaragücü maçında gördük takım ileriye gidemiyor oyun sistemi yok Yapamamadığın göreve neden tekrar Başkan oldun Çorbacılar hariç gerçek Bursasporlular seni istemedi sonumuzun kötü olcanı bizler biliyorduk bizi daha fazla rezil etmeden İstifa et

    8
    2
    1. @Bursalı Osman yorumuna yanıt olarak

      Titi’yi 500 bine verdiler. Gelecek olan o paradanTiti’nin 250 bin euro alacağını da düşecekler ve bu transferden kulübe 250 bin euro kalacakmş. Sırf Titi’ye o 250 bini ödememek için milyon yuğroluk beton gibi stoperi verdiler.Şimdi elde kalan parayla yeni bir stoper bul bakalım oraya. Bulabilcen mi? Ha bulursun en fazla Sane ayarında rezil bir adam alırsın. Forvetimiz yok derken defansta çöktü. Bu hafta Fener deplasmanında Allah yardımcımız olsun. Ali Ay Allah cezanı versin.

      7
      2
  2. bursaspor ali ay’ı ikinci kez başkan yaparak küme düşmeyi zaten garantilemiştir,kimse aha şimdi küme düştük tarzı yorumlar yazmasın,ya da tam tersi polyannacılık oynamasın,şimdiden yazıyorum buraya,kadıköy’de fenevden en az 6 gol yiyeceğiz ve takım ligin bitmesine en az 10 hafta kala matematiksel olarak düşecek ligden,demedi demeyin

  3. şu Titi gibi golcü stoper tek golde kaldı bizde be. Kornerleri o kadar etkisiz kullanıyoruz ki hiç gol bulamıyoruz bakın göztepede 5-6 golü rahat var bu sene görürsünüz. Bizimde alacağımız 10 numara korner duran top atabilsin nolur

  4. Belki insan olarak iyi birisi olabilirsin, lakin bu gibi durumlarda çekilmek en iyisi başkan. Başkan olarak hem sen yıpranıyorsun, hem de biz taraftarların sana olan nefreti artıyor. Şampiyon bir takımda kursan tüm taraftar senden vazgeçti. Hizmet edeceksen taraftar olarak ta hizmet edebilirsin, sponsor olarak ta, alacaklarını hibe ederek te. Bir tane Bursasporumuz var. Eminim sen de bu takımın kötülüğünü istemezsin. Bir büyüklük yap, başkanlıktan istifa et.

  5. Takımın en iyi adamı yok paraya verildi ise bunun bi sebebi olmalı Biz şuan düşmesi kesimleşen ilk takımız yazık

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu