Samuel Eto’o’ya onay yok!

Bursaspor'da forvet hattına yapılacak transfer için basında dolaşan Samuel Eto'o iddialarını gerçek olmadığı öğrenildi.

Konyaspor’dan ayrılan Samuel Eto’o‘nun menajerler aracılığıyla Bursaspor‘da oynamak istediğini yönetime ilettiği öğrenildi. Ancak yönetim bu öneriye sıcak bakmadı.

21 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. tamam etoo ya onay yok; ancak takımın çöp ordusu her hattıyla.Etoo gelse , bursaspor 11 ini toplasan bir etoo etmez.Kaliteli 4 adam lazım ama gidip 300 bin euroluk allano ları getirerek bu iş olmaz.

    42
    1
  2. performansa göre bir sene belki idare edilebilir… Maç başı cüzi para ile anlaşma yapılırsa belki… Düşünün ki o kadar yokluk içindeyiz…

    24
    5
    1. @Apoli yorumuna yanıt olarak

      Biz Etoo nun istediği paraları ödeyemeyiz ,cüzi paralar dediğin kaç para bilmiyorum ama indirim yapmadığı için Konyadan ayrıldı.

      11
      1
  3. Ver yıllık 450 bin Euro ister gelsin ister gelmesin ,Aynı şey Volkan Şen içinde geçerli.He sahi aklıma geldi Jorquera şuan işimize yaramazmıy dı?

    18
    1
  4. Belli ki sow örneği az da olsa ders olmuş.
    Gelmesin kardeşim.
    Üç yıl önce direkt Bursa ya getirebildiniz mi hayır.
    Antalya Konya üçüncü ve son durak Bursa mi olacak.
    Olmamali.
    Bulun muhammet demir i onu getirin.
    Hiç olmazsa kendi degerimiz o oynasın en az 14 – 15 yapar.
    Yedeği de kubilay olsun idare edelim.
    Biz ne yapıp edip iyi bir oyun kurucu almadikca işimiz çok zor bu sezon.

    13
    3
    1. @16 BS 224 TEXAS yorumuna yanıt olarak

      Gelsin ETO Antalya Konya son durağı Bursa olsun hiç farketmez, Antalya ve Konyada adam toplam 40 gol atmış, ort 10/15 gol atacak futbolcu son iki sezondur Kubilay ve stancu un gol ortalaması Etonun 1,5 sezonda attığı gol ortalamasına eşit, tek sorun maddiyat dünyaca ünlü futbolcuları sponsorlar getireceksin, hadi sow sakattı, ETO da 37 yaşında sakatlıkta yokk maaşallah, ısrarla ETO nun getirilmesinden yanayım, 1,5 milyon avroya getiricek sin, zengin başkan Ali Ay sat bir tane villa NI getir ETO yu, hem kurtar kendini hemde Bursasporu…

    1. @Mustafa 16 yorumuna yanıt olarak

      1) Cenk Ergün gelmedi.
      2) Ilgaz çınar bildiğim kadarıyla sportif direktör değil scouting ekibinin başında.
      3)Sportif direktör alınmadı.
      4) Ali ay’ın son iki sezondur “Allah birdir” lafindan başka hiçbir lafına inanmıyorum.Siz daha ,”Teklifte bulunduk,görüşmeler devam ediyor,en az 3 oyuncu alacağız ,çilek gelecek ,muz gidecek , tabanca gibi takım , fişek gibi kadro , takipteyiz , görüşmeler devam ediyor , anlaşmak üzereyiz ” yalanlarina inanmaya devam edin.Kume düştüğümüzde hepiniz uyanacaksiniz ancak iş işten geçmiş olacak.

      16
      1
  5. Taraftarin gozunun icine baka baka yalan soyluyor 2 senedir.. Hani verdigin sozler, projeler transferler bu kadar basiretsiz yuzsuzsunuz taraftarla dalga gecip hala orafa oturuyorsunuz.. YALANCILAR ORDUSU.

    1. @ms yorumuna yanıt olarak

      biz zaten çakallara yem olduk,adeta kum torbasına döndük,görüyosun halimizi ?,bi taraftan süha gürsoy medyası vuruyor,öbür taraftan orhan güney medyası… sonumuz da apaçık belli

  6. bursalı bir futbolcumuz….onunda çıkış yapması lazım….kesinlikle iyi futbolcu….bizde kendini bulur…

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu