Aybaba, Samatta ve Roman Bezus’u izledi

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba Belçika'da Genk ile St.Truiden maçında Samatta ile Roman Bezus'u izledi.

Bursaspor’da transfer süreci ligin başlamasına bir hafta kala hız kazandı.

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba forvet hattı için düşünülen ve Genk takımında forma giyen Tanzanyalı Mbwana Samatta ile St.Truiden forması giyen Ukraynalı orta saha oyuncusu Roman Bezus‘u yakın markaja aldı.

İki takım karşılaşmadan 1-1 beraberlik ile ayrılırken Mbwana Samatta 60 dakika sahada kaldı. 

Roman Bezus ise 69 dakika forma giydi.

Samet Aybaba‘nın iki oyuncu için izlenecek yol haritasını Ali Ay ile yapacağı görüşmenin ardından netleştirmesi bekleniyor.

44 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Akhisar’da Bilal diye bir oyuncu var şiir gibi top oynuyor. Bizdeyken asisti yok, faydası yok,taraftara göre çöp…. Ankaragücü nde Faty ve Erdem çatır çatır top oynuyorlar bizdeyken rezil…. Tamam kötü yönetiliyoruz ama taraftarın ve medyanın da oyuncular üzerinde ki anlamsız baskısı bizi çok olumsuz etkiliyor.

    137
    9
    1. @Yorum yorumuna yanıt olarak

      sana katılmıyorum bilal içöin artık çok geç….aradığımız bilal değil….Anadolu takımlarında fırtına gibi esip istanbulda foyası meydana çıkan oyuncular gibi….ne bilal ne erdem ne faty ….şuan takımımız rezil….ama bu tamamen yönetimin iş bilmezliğiyle alakalı….sen yasini alma adriyana lima yı al…..durum bu…

    2. @Yorum yorumuna yanıt olarak

      Hay bin yaşa. Taraftara göre yönetim hatalı, hoca hatalı, oyuncu zaten hatalı. Byrsadan güden Erdem, Faty, Bilal nasıl oynadılar. Nerdeyse hatasız Adamların kendine güveni gelmiş. Burada yanlış bir harekette ıslıklanma yuhalanma, adamlar top ayağımıza gelmesin diye maç içinde dua eder hale gelmişti. Şimdi kendilerine güvenleri gelmiş. Kubilay daha ki kendine gelmemiştir o maçtan sonra. Bence taraftar da kendi öz elestirisini yapmalıdır.

      7
      1
      1. @Yüksel yorumuna yanıt olarak

        Kubilay’ı yuhalayanlar siz yuhalarken yedek kulübesindeki 17-18 yaşındaki gençlerin ruh hallerinden haberiniz var mı? acaba…Gerçek çöp bunu yapan taraftar profilidir..Bu zihniyet ona çöp,buna çöp..o kasaba takımı (Akşam gördük) bu ayak takımı dedi..onu bunu talan etmeyi maharet bildi.. otobüs basınca başları göğe erdi..Doğu tribün de 2 sene evvel torunuyla maç seyretmeye gelen dedenin üzerine yürüyünce adam oldunuz değilmi..utanmaz arlanmazlar…bu gerçek çöpler ne bu armayı hakediyorlar nede yeşili-beyazı..

        6
        1
    3. @Yorum yorumuna yanıt olarak

      Islıklanan şamil çöp musa buda topçu mu advinkula hepsini taraftar gönderdi şimdide gençlerle uğraşıyorlar 1060 diyoruz da 10060ı ne yapacağız???

      9
      2
      1. @hasan yorumuna yanıt olarak

        İşte bende onu diyorum icsaha maçlarını boykot edelim hem yönetime mesaj olsun hemde oyuncular baskıdan kurtulsun. Ben şahsen hiçbir maçımıza gitmeyeceğim.

        3
        1
      2. @hasan yorumuna yanıt olarak

        Çok doğru tespit.
        Takımın çok iyi olduğunu kimse söylemiyor. Ancak gereksiz taraftar baskısı iyi takımı bile bozar.
        Bknz. Şampiyon olduğumuz sene kim diyebilirdi bu takım şampiyon olur diye. Ama o zaman mağlubiyette bile destek olan bir taraftar vardı.

    1. @Uludagdan Assagi yorumuna yanıt olarak

      Bursaspor bu durumdayken Volkan şeni istemeyip hain diyenler 2 Sezondur takımı Küme düşmemeye oynatan Ali aya Neden hain demiyorlar neden sessiz kalıyorlar

      55
      11
  2. Ben bu Akhisarin başkanini tanimiyorum . . . Bizim Ali her gün açiklama yapiyor. . Ortada icraat yok . . Her gün birine talip oluyor . . Nabiz yokluyor .. Sınıfın abazan öğrencisi gibi olduk teklifimizi reddeden reddene

    56
    2
  3. En fazla kiralarsınız onun da opsiyonunu 3-4 milyon euro yaparsınız .İçi geçmiş oyuncuları bile alamayan yönetim Mbwana Samatta’yı nereye alıyor çok merak ediyorum . Geçiniz.

    30
    1
  4. Lig baslıcak hala izliyolar…..lig başlayınca biz kimi izlicez.
    1060 kişiye soruyorum hangi belediyedeki işlerinizden dolayı oy verdiniz…kendi çıkarlarınız yüzünden mi sevdanızı sattınız…sizler delikanlımısınız?

    27
    2
  5. ÖNCE
    NASIL OLACAK BİLMEM AMA
    HERKSİN DİLLENDİRDİĞİ CİDDİ
    TRANSFERLER YAPILMALI
    ANCAAAK
    ENÖNEMLİSİ EVET TAKIMKÖTÜ
    ANCAK
    TRUBUN FUTBOLCU BARIŞINI SAĞLAMAK ZORUNDAYIZ SİZ FUTBOLCU OLSANIZ BU STADA ÇIKMAK İSTERMİSİNİZ
    İÇ SAHA AVANTAJ DEĞİL İPİMİZİ ÇEKME MAÇLARINA DÖNÜŞMEYE BAŞLADI
    HALA ANLAMIYORSUNUZ
    SABRETMEK ZORUNDAYIZ
    YOKSA ÇOK KÖTÜ OLACAK
    BURSASPORU YOKEDERİZ
    ALAH RIZASI İÇİN YAPMAYIN

    23
    3
  6. Transfer için önümüzdeki dünya kupasını bekliyor sanırım başkan hacı yolu bekler gibi transfer bekliyoruz sayın başkan vallahi son 2 sezondan hiçbir farkımız yok hatta 2 gömlek aşağıdayız. transferin son bi kaç günü bir kaç çöp alırız sonra gitmiyorlar diye adamlara küfrederiz. Olmayacak başkan belki iyi niyetlisin eyvallah ama baskanligi bırakmakla en büyük iyiligi yaparsin takıma.

    20
  7. Maalesef takım 1 ay Afyon’da yatmış. Furkan ,Yusuf ,Kubilay ,lima direk oynayacak ayarda değiller .aynı zamanda bu dörtlü ileri uç hattı ve yetenekleri çok zayıf. Belki kendilerini geliştirirlerse yedek olabilirler ama ilk onbir asla.

    16
    1
  8. Baskana deil oglana soyle samet menajer nede olsa limayi itelediniz ya bu ilgaz cinar lar falan nerelerde hani adamlar izlediginiz

    12
  9. Volkan şen gelsin bu çöp kanatlardan daha iyi oynar hiç hain filan demeyin durum vahim onun hainliği değil Bursaspor un başarısı daha önemli şuan küme düşmeye oynamayalım bu senede

    11
    8
  10. Bakın arkadaşlar , bizim armamızı taşıyan her oyuncuya ettiğiniz hakaretler ve küfürler bize eksi olarak dönüyor.Anlayın artık bunu.Sahaya çıkan adamların potansiyeli belli.Ondan sonra herkes kaçmaya yer arıyor.Tepki verecekseniz onu sahanın ortasına atan,transfer yapmayan yönetime verin.Gencecik çocukları yamyam gibi taraftarın önüne atıyorlar , üstüne başarı bekliyorlar.Açın okuyun.Musa çağıran ne diyor , ali tandoğan ne diyor , barış yardımcı ne diyor….Suç top oynayandan çok topu oynatanın.Sonra neden bizden genç oyuncu çıkmıyor.Sen ona sin buna kaf dersen o çocuk mental olarak çökmeden nasıl topunu oynayabilir.Elma ile armut arasındaki farkı iyi anlayın.Yönetimin yanlışlarını oyunculara mal etmeyin.Bir de empati yapın.Çalıştığınız kurumda size durmadan hakaret – küfür eden , sizi durmadan demoralize eden bir çalışma ortamı olsa ne kadar başarılı ve verimli olabilirsiniz!?

    10
    3
  11. Beyler,
    Farkindaysaniz lig başlıyor.
    Tamam iyi bir takım kuramadık.
    Bir çok bölgede oyuncu açığımız var.
    Belliki yönetimin eli kolu bağlı ve kasa boş.
    Buradan iki tavsiyem olacak.
    Başkan ve yönetime ;
    Lutfen transfer yapmış olmak için oyuncu getirmeyin.
    Lig başlıyor siz su anda o mu olsun bu mu olsun diye zaman çalıp idare etmenin derdindesiniz.
    Bu takıma iyi bir oyun kurucu ve adebayor veya vagner gibi çok iyi golcü getirmelisiniz.
    Bu işin olmazsa olmazı bu.
    Bu iki bölge boş kalırsa bu takım bu yıl kesinlikle alt lige düşer.
    Belli ki satalım alalım politikası yapacaksınız fakat satarken de alırken de çok amatörce işler yapıyorsunuz.
    Gelin bir kac doğru iş yapıp su şehri daha fazla uzmeyin.
    Mutlu edin bizleri.
    Taraftara;
    Saygıdeğer Bursaspor taraftarı artık yeter.
    Ilk mac ile birlikte stadı doldurup sesimiz kisilana kadar, avuclarimiz sisene kadar
    Takımımızı destekleyelim.
    Bu sezon bu takımın bize çok ihtiyacı olacak.
    Bilinçli bir şekilde oyuncularımıza destek olalım.
    Yönetime bir hatirlatma.
    Alacağınız en az iki cok iyi oyuncu bize fazladan 6 – 7 mac kazandırır. Bu durumda kendilerine ödeyeceğiniz ücretleri fazlasıyla karşılar.
    Unutmadan.
    ŞAMPÎYON BURSASPOR………………..

    2
    1
  12. Cisseden konisyonunu alamayan sametjk eskisehire getirdiği axel meye ye benzer oyuncularla komisyon pazarlığına girmis

    2
    1
  13. Önce çöp taraftarlardan kurtulmak lazım bu takıma volkan şen gelmeli kadro dışı olanlar takıma dönmeli

    1
    1
  14. Anlaşılan aydede fb maçını gözden çıkarmış transferde hiç acelesi yok.hadi fb maçını kaybettik yeni transferlerin takıma uyumu ilk yarı sonunu bulur sonra bu takım nasıl toparlanacak?! bir kerede yeni sezona tam kadro ne zaman girecez gelde isyan etme..

  15. Siz izlemeye böyle devam edin birşey olmaz bak Akhisar a bir ilçe takımı gitti Türkiye kupasını aldı şimdi de süper kupayı taş gibi takım helal olsun.Bir selezlov var takımı götürüyor…Sen koskoca şehir camia ne hallerdesin içim acıyor, sinirleniyorum ama ne care, nerelerden nerelere geldik sürünüyoruz.Bir yıldız oyuncular olmayan oyuncuları bile alamıyor yüzünüze gözünüze bulaştırıyorsunuz ben bu kadar aciz bilinçsiz bir yönetim görmedim.Helal olsun Akhisar, başakşehir gibi takımlara tebrik ediyorum helal olsun…

  16. Dışardan biri olarak bursaspora bakmış olsam 2 sene küme de son anda kaldınız. Seçim yaptınız akillanmadiniz yine aynı başkanı seçtiniz ve bu senede takımınız çok kötü .Inşallah siz düşersiniz çünkü hakkettiniz derdim.
    Vede böyle diyorlar…

  17. Ona çöp buna çöp diye diye Bursasporu çöplük yaptık. Ben dört sezondur yazıyorum; Bursaspor keşke şampiyon olmasaydı diye. Ne güzel takımı sahiplenişimiz vardı. Şampiyonluktan sonra ne oldum delisi olduk. Hiçbir şey beğenmez olduk. Sadece futbolcu bazında mı? Yönetici bazında da aynı şeyleri yaptık. Rahmetli şampiyon başkana bile kan kusturduk. Hele Körristan, Bölükbaşı ve Ay yönetimlerini hırsızlıkla bile itham ettik. Dikkat ederseniz artık Bursaspora futbolcular bile gelmek istemiyor. Bu durum iradesiz idarecilere panik transferler yaptırdı ve ekonomik yönden de battık. Neticede geldik uçurumun kenarına. Hala akıllanmış değiliz. Korkarım yakında yönetici de bulamayacağız ve kayyuma kalacağız. Anlaşılan küme düşünce aklımız başımıza gelecek.

  18. Birşeylerin ahını aldık sanırım, müthiş bir kopukluk var, hep taraftara yüklenmek de doğru değil , uzun zamandır başarısızlıkla yönetilen klubü hala desteklemeye çalışıyor, bence taraftar ve takım kendi öz eleştirisini yapıp siyasi yapılardan destek almayı kesmeli.?

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu