Titi veda etmeye geldi!

Göztepe ile iki yıllık sözleşme imzalayan Titi maçı tribünden izledi.

Göztepe ile iki yıllık sözleşme imzalayan Titi maçı tribünden izledi. Eski takım arkadaşları ve personelle vedalaşan Brezilyalı futbolcu duygusal anlar yaşadı.

10 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Batalla – Titi – Hatun takimdaki en sevdiğim oyunculardi. Üzüldüm üçüde gidiyor. ? Azizde giderse bu kadro Tff 2.lig kırmızı grupta orta sıralara oynar.

    54
    1
  2. Şaka maka adam gittiğine sevinmiştir akşamki kadroyu oyunu görünce oh be bu sene çileden sıkıntıdan kurtuldum demiştir eminim.Onları da anlamalıyız biz tribünde nasıl çıldırıyorsak gerçekten çabalayan adamlar da sahada çıldırıyor mesela titi mesela harun aziz batalla.

    46
    1
    1. @teksas1963 yorumuna yanıt olarak

      Bu yorum muhtemelen senin kendi karakterinin yansıtan bir yorum olmuş . Titi nin içinden dediğin gibi bir düşünce geçirmiş olabileceğine ihtimal vermiyorum . Çünkü onun çok sağlam karakterli bir insan olduğunu düşünüyorum . Geçen sezon sonundaki tutumu karakterini ortaya koymuştu . Kendin söylüyorsun takımın iyiliği için kendini paralayan adam neden halimize bakıp oh be desin ??

  3. Ali dedenin taktiği açıklıyorum klüpte alacağı olduğundan ikinciye başkan adayı oldu bu sene amacı para eden topçuları satıp gelen paradan alacaklarını alıp devre arası istifa etmek.

    32
    1
  4. titi gibi bir adamı bu kadar ucuzzz paralara gönderen ve takımı 3 yıldır süründüren bu ali ay ın allah cc belasını versin vede bunu tekrar başkan yaptıranların

    7
    1
  5. Bir bana söylesin;
    Bu takımda 10 Numara Kim, Golcü forvet kim,Kanatta kim oynuyor,Bi stoperimiz vardı oda gitti, Stoper kim ? Kim, kim kim ???? Bu işler beceri ister liyakat ister yönetim futbolcu almada satmada herşeyde çok başarısız, iyi niyet malesef yeterli kalmıyor; Samet Hocayı geç Zidane, Morinho gelse ne yazarki? kadro derinliğini geçtim, ana kadro yok, Harun ve bir iki isim dışında hepsi çöp… yazık çok yazık.. iki senedir düşmekten son anlarda kurtuluyoruz bu sene çekirgenin üçüncü sıçrayışının akıbeti bellidir hep malumunuz..

    4
    1
  6. PARA İÇİN OYNUYOR DİYORLAR HER KES PARA İÇİN ÇALIŞIR ADAM İYİSİNİ YAPTI PARA İÇİN EEE UUUU IIII DEMEKTENSE ADAM GİTTİ

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu