Lasse Nielsen ile prensipte anlaşıldı

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba Bursa Hakimiyet'e transferle ilgili açıklamada bulundu.

Titi‘nin ayrılmasından sonra doğan stoper ihtiyacı için çalışmalara başladıklarını belirten Aybaba, İsveç‘in Malmö takımında forma giyen Danimarkalı stoper Lasse Nielsen‘le ilgilendiklerini, görüşmelerin olumlu gittiğini ve bir noktaya kadar geldiğini söyledi. Samet Aybaba,Nielsen iyi oyuncu. Sistemimize uyar. Her şey olumlu gidiyor. Gelişmeleri yönetim takip ediyor” dedi.

Bursaspor yönetiminin de oyuncuyla prensip anlaşmasına vardığı ifade edilirken, bu transferin birkaç gün içinde bitmesi için uğraş verildiği öğrenildi.

35 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Kygszibrhm16 yorumuna yanıt olarak

      allano dediğin adam vasat, sıradan.Hatta 1 alt lig takımı oyuncusu…İyi adam olsa böyle 2 günde getirebilirler miydi?

      27
      23
      1. @teleferikli şahabettin yorumuna yanıt olarak

        Nielsen çokta ahım şahım bi oyuncu değil. Ayrıca sağ ayaklı. Titi gittiği için sol ayaklı bi stopere ihtiyaç var. Nielsen doğru isim değil. Samet hocada bunu biliyor olması lazım. Ben sıcak bakmıyorum bu isme Allano en azından sürpriz kutu. Ne çıkar belli olmaz. Bakambu da öyle geldi.

        11
        6
    2. @Kygszibrhm16 yorumuna yanıt olarak

      Bunun yerine Leandro Castan var Roma dün serbest bıraktı. Bonservissiz. Hemde sol ayaklı. En azından biz Titiyi gönderdik ama aynı maliyete bonservissiz oyuncu aldık hemde kariyerli tecrübeli sert bir ligden geldi dersin.

      36
      1
      1. @Kygszibrhm16 yorumuna yanıt olarak

        Defansimiz tertemiz kevgir gibi oldu.Gelenden 5 gidenden 8 yemeğe hazır olun.Takimin en istikrarli defans oyuncusunu satıp yerine hayatı boyunca soğuk iklimden çıkmamış 30 yaşında menajer pazarlaması olan bir oyuncu getirmek Ali ay gibi vizyon abidesi(!) birisine yakışırdı.

        13
        4
        1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

          İskandinav ülkelerinden aldığımız hiçbir oyuncumuzdan verim alamadik.Forsell,svenson,John,bangura,holmen ı de sayarsak aldığımız hiçbir bu tür oyuncudan verim alamadik.Umarim bundan alırız yoksa sonumuz küme.Kume düşmenin en büyük adayiyiz.

          4
          1
  1. Abilerim kardeşlerim konuyla alakalı değil ama bir şey soracam polis memurları oy kullanmak için kulübe üye olabilir mi?

    18
  2. Bu adamın ayakları ve hızı titi’den çok daha iyi bu net belli oluyor civelli tarzı uzun paslar atıyor… ama defans konusunda birşey diyemem zaten isveç ligi ile türkiye ligini kıyaslayamazsınız orada oynadığı burada ölçü olmaz… ama uzun pas ve hız konusu net….

    10
    3
  3. 30 yasinda olan ve ligimiz icin tartismasiz bir kalitesi olan titiyi yok pahasina 500 bin euroya goztepeye veriyoruz ( hedeflerimize gore dogrudan rakibimiz bu sezon) yerine yine 30 yasinda bundan sonra asla transfer bedeli karsiligi satamayacagimiz isvec liginden bugune kadar cikis yapmamis bir adam aliyoruz. Yonetim hata yapmaya devam ediyor neyse geldigi ulke geregi karakterinde ve calisma azminde sorun olmayacagini dusunuyorum ama yetenekleri sinirli sanirim. https://www.transfermarkt.com.tr/lasse-nielsen/profil/spieler/42913

    8
    1
  4. bu yıl defans oturmaz ise. ERTUĞRUL ile bu gemi yürümez..samet hoca bunun farkında olmalı..sadece orta geri değil, kanat defansımızda iyi değil..tamam biz ileri çıkmalarını istiyoruz..fakat ne BEHİÇ NE de karşı taraf savunma yapmasını bilmiyor..her hareketi, faul ile durduruyoruz.,yani kısaca SAVUNMA YAPAMIYORUZ..SAVUNMACILAR GÜÇLÜ,KUVVETİ VE FİZİKLİ OLMALI Kİ. mücadele anında yetersiz kalmamalılar.

    8
    2
    1. @ms yorumuna yanıt olarak

      Zeten sizlerin bir Ertuğrul sıkıntınız var , transfer olmaz Ertuğrul.adam gider o .adam alınır Ertuğrul nedirlan bu herşeyi bu çocuğa bağlıyorsunuz

      7
      1
  5. takım arkadaşı 22 yaşında santrafor var Carlos STRANDBERG isveç u21 nde oyuncusuymuş onu da alın şuan 800 bin değeri 3 yıla 10 a okuturuz. kurtuluşumuz gençler yetenekli oyuncular.

  6. Kesinlikle %100 net bir şekilde asla ve katiyen şüphesiz hiçbir olumsuz durum altında kalmadan gönülden inanarak söylüyorum kesinlikle ve kesinlikle aksi mümkün olmamakla birlikte anlaşmışızdır .

  7. Daha öncede bir çok kez söyledim. Transfer işi sadece para değildir. Bağlantılarınız olmalı yurt dışında iş ortaklarınız lobileriniz olmalı. Başka kulüplerin yöneticileriyle bağlantılarınız en azından taışıklık veya ortak tanıdıklarınuz olmalı. Yabancı bir futbolcuyu almak istediğinizde ona çok rahat ulaşabilmeli onunla oturup konuşabilmeli bursayı bursasporu anlatabilmeli gerekirse eşini ikna etmeli vb. Bizim yönetimimiz kapalıçarşı havlucu esnafı veya hafriyatçılardan oluşmakta. İtalyada fransada veta belçikadaki bir oyuncuya ulaşabilmeleri hatta görüşebilmeleri imkansız. Onların yurt dışı bağlantıları en çok bulgaristanda krupiuerlerdir. Geçen yıllardada le gıen sayesinde fransayla ilişkili oyuncu alabildik sayesinde. Bizim yönetimin transfer gücü sadece menajerlerin eliyle yapılabişir. Bu durumda da kayserinin 500 bin euroya aldığı adama 1600000 euro ya bile alamayuz. Bu olay ortaya çıktıkyan sonra kulübün nasıl batırıldığı sabit olmuşken tüm türkiyeye bile rezil olmuşken kulüpten bir kişiye bile hesap soeulmadıydı

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu