Cisse’nin menajerinden şok cevap!

2 milyon 200 bin Euro isteyen 33 yaşındaki golcünün menajerinin yeşil beyazlı yönetime 'Önerdiğiniz rakamın 400-500 bin Euro üzerine çıkmazsanız bizi hiç aramayın. Bu transferin başka türlü gerçekleşme ihtimali yok' dediği öğrenildi. 

Bursaspor’da forvet arayışı sürüyor. Gündemine birçok ismi alan ancak resmi bir adım atamayan yeşil beyazlılar, Papiss Cisse ismi üzerine yoğunlaşmıştı.

Teknik Direktör Samet Aybaba’nın ısrarla istediği 33 yaşındaki forvet oyuncusuyla şuan görüşmeler tıkanmış durumda. Bursaspor’dan yıllık 2 milyon 200 bin Euro talep eden tecrübeli santraforun menajerinin son olarak Ali Ay yönetimine adeta rest çektiği öğrenildi.

BEKLEMEYE ALINDI

Bursaspor yönetiminin 1 milyon 500 bin Euro önerdiği Cisse için menajerinin ‘Önerdiğiniz rakamın 400-500 bin Euro üzerine çıkmazsanız bizi hiç aramayın. Bu transferin başka türlü gerçekleşme ihtimali yok’ dediği belirtildi.

Mali anlamda oldukça sıkıntılı bir süreçten geçen yeşil beyazlıların karşılaştıkları bu durum sonrası Cisse ismini şuan beklemeye aldıklarını belirtildi.

Yeşil beyazlı yönetim uzun süredir gündemde olan Papiss Cisse transferinde

Geçen sezon Çin’in Shandong Luneng Taishan Reserves takımında forma giyen Senegalli golcü Cisse ve menajeriyle irtibata geçen yeşil-beyazlı yöneticiler, bu oyuncuyla ilgili tekliflerini iletti.

29 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Genel kurul sürecinde sayfa sayfa Ali ay reklamı yapan satılmış cavitin satılmış gazetesi götünüze kına yakın şimdi Ali dedeyle beraber sahaya siz çıkında gün görmemiş küfürler suratıniza nasıl çarpıyor bi görün bakalım

    83
    6
    1. @Mustafa D. yorumuna yanıt olarak

      Güzel kardeşim.Bırakın onu bunu suçlamayı.Ben 2 sezondur Orhan Güney bu takımın en büyük düşmanı diyorum,sercan onun musluğu diyorum beni kimse dinlemıyor.Bunların hiçbir önemi yok.Gelin üye olun şu kulube.Üye iseniz de üye olmayanlara üye olması konusunda yardımcı olalım ve bu ali ay’ı artık göndrelim.Bakın bu işin şakası yok.Ligin en zayıf halkasıyız.Ali ay bursaspor u yerle yeksan etmek için elinden geleni ardına koymuyor.Bir şekilde buna dur dememiz gerek.Birilerini suçlamanın kimseye faydası yok.

      11
      2
    2. @Mustafa D. yorumuna yanıt olarak

      Kardeş bence forvette ali ay
      Sol kanatta cavit çağlar
      On numarada hasan parlakay
      Stoperdede cem öztürk yani kadro
      Kale : recep altepe
      Sağ bek : orhan güney
      Stoper : cem öztürk , btso başkanı ibrahim burkay
      Sol bek : süha gürsoy
      Önlibero : cevdet altınel
      8 numara : bursa hakimiyet
      Sağ kanat : hüsyin altınırmak
      10 numara : hasan parlakay
      Sol kanat : cavit çağlar
      Santraforda : ali ay
      Sizce kadro güzel değil mi ha bide taraftar olarak 1060 çorbacı fener maçına gitti mi tadından yemez bir güzel de fener 10 tane atar ali ay ve çorbacılarına….ali ay ve takımı ve çorbacılar bursaya döndüğünde özlüce de gerçek taraftarımız liğme liğme edip asfalta yapıştırırız :)))) şaka bir yana sizce bu kurduğum takım fenerden kaç tane yer

      15
      2
    1. @batuhan yorumuna yanıt olarak

      STOPER SÖZLEŞMESİZ OLAN OYUNCULAR ; DİEGO POLENTA , PHİLİPP WOLLSCHEİD
      FORVET ; ABEL HERNANDEZ , JOSE SALOMON RONDON , WİLFRİED BONY
      10 NUMARA ; ADAM MAHER BUNLARA BAKABİLİRSİNİZ

      28
      1
  2. 500 bin euro kaç tl haberin varmi Cisse. Bütün afrikayi mi doyuracaz.. Sow müslüman dedik attiği gol başina trilyonlari alip gitti.. Hacca gider bizim paralarla

    21
    9
    1. @BR yorumuna yanıt olarak

      Kardeşim bu saçmalıklara cidden inanıyor musunuz? Oyuncuların parasını ödeyemiyoruz diye takımdan kaçan kaçana , titi aldı ceketi gitti.Harun desen ses çıkarmıyor ama biliyoruz ki o da hem taraftar profilinden hem de olmayan yönetimden mutsuz.Siz hala gelmişssiniz böyle yalan haberlere inanıyorsunuz.Burada yazılan isimlerin bursaspordan haberi bile yok.Siz hayal dünyasında yaşamaya devam edin.Kasada metalik yok ali ay hepinizi ona talibiz buna teklifte bulunduk yalanıyla uyutuyor.Siz de hala inanıyorsunuz.Ali ay messiye talibiz dese inanacaksınız vallahi.

      8
      1
  3. Biraz akıllanalım ali başkan gerçekten bu işi bilmiyor ama kardeşim 33 yaşında adama 2 milyon e verme lüksümüz varmı? İsterse adam iyi topcu golcü olabilir ama bizim o rakamları verme durumumuz yok bu konuda yönetim vazgeçerse haklı bulurum.. Başka sönük yıldız bulabiliriz daha uyguna!

    12
    3
  4. Cisse ile mossoro dan başka futbolcumu yok. Dedeleri toplamaya çalışıyoruz. Stoper için boşta olan diego polenta, 10 numara için karpaty lvivden jorge carracal, sağ kanat için bordeaux tan jonathan cafu, forvet için forvet için az alkmardan fred friday yada cska moskowa dan aaron olanare yi alalım bitirelim şu işi. Mossorolarla, cisselerle, etılarla uğraşıp dünyanın parasını vereceğine bu tarz para edecek adamları neden almıyoruz çok şaşırıyorum.

  5. 33 yaşında çöp Çinde oynayan adamdan hayırmı gelir adam oraya para için gitmiş adamın işi bitmiş 2 milyon € yapmaz zaten paramızda yok Bu Başkan varken Allah yardımcımız olsun

  6. Yanlış hedef beklenen sonuç. Şimdi moda saudi arabistan ligi. Paraya acımıyorlar. Bunun yanında UAE ligi ve diğerleri var. Para çok lig zayıf. Cissse gibi adamlar için şahane emeklilik cenneti. Dumbia için de öyle. Sen futbolu kafasında bitirmiş bu adama kalkıp 1.5 mi euro veriyorsun haliyle beğenmiyor. Seni aşağılıyor. Biraz futbol bilgin olsa, biraz takip etsen zaten bu adamlara bulaşmazsın. Samet’in aklında geçen sene kendisini kurtaran kone kalmış. Şimdi zannediyor ki tüm premier lig ıskartaları böyle çıkacak. Daha fazla yüzlerine gözlerine bulaştırmadan necid’i kadroya alsınlar. Belki yetenekli bir adam değil ama bu ligin fiziksel mücedelesine uygun, efendi çalışkan bir oyuncu. Bu tassarruf senesinde katkısı olacaktır.

  7. Bizim kaliteli bir golcüye verebileceğimiz maksimum rakam,
    YILLIK 1 MİLYON EURO + maç başı 10 BİN EURO,
    Bundan fazla verilecek olan her ücret kulübe zarar yazar,
    yok mu boşa düşecek golcü RODALLEGA, LOVE, ETO
    bu adamlara teklifler yapın, Avrupayı tarayın, bulamazsanız NECİD efendiyi
    çağırın ne yaptı adam size de kadroya almıyosun

  8. Arkadaş bir takımda ücret dengesi olur… bir yandan milyon euro ile anlaşıyorsunuz, diğer yandan 300-500 bin euro ile anlaşıyorsunuz… daha sonra takımda topçular arasında verimsizlik oluyor, bir de geç ödemelerinizle iyice kopuyorlar…gençlerde aynı alt yapıdan yetişen topçularda da dengesizlik hat safhada Kubilay ne verdi de iki yıl önce 4 yıllık yüksek ücret verdiniz? Diğer gençlere veriyor musunuz? Tabi araya abiler ve nemalananlar girdiği sürece bu düzelmez… Önce adil olacak insan !!!!

  9. Eski bir söz vardır Hem Cebi delik Hem şeyi büyük diye bizim yönetim de o hesap 250.000 Euro için en iyi defans adam mı satıyorsun 2 milyon euro’ya forvet alacaksın Böyle salakça bir iş olabilirmi 2 milyon euroyu bu adama vereceğime necidi kazanmanın Yollarına bakarım

  10. Yani 1.5 milyon verdiysek üzerine 3-5 daha istiyorlar kardeşim ver 250- 300 bin daha 1.750′ ye 1.8′ e bitir böyle yıldız futbolcular için normal para 40 yaşındaki Eto Konya’ da 2.5 milyon alıyor ! Bu para bize forma, kombine stada sponsor olarak zaten fazlasıyla dönecek. Kazandıracağı maçlardaki getirisini zaten saymıyorum. TFF Galibiyete geçen sene 2.2 milyon beraberliğe 1.1 milyon verdi bu sene bu rakamlar daha da artacak. Yöneticiliği biz mi öğreticez size çapsızlar bu kadar amatör olunmaz haftaya lig başlıyor çuvallarız averaj takımı oluruz demedi demeyin…?!

    3
    3
  11. Ptt 1.lig gol kralını alsaydınız bari. Hem adam Türkiye’yi biliyor hemde 20 gol atmış, gol atma alışkanlığı var. Biz 31 Ağustosa kadar depelenir dururuz transferde. İlk üç maç hüsran olur, sonra panik halinde birini kiralarız.

  12. Yaaa arkadaş ayranın yok içmeye tahtarevanla gidiyorsun sıçmaya… Bırakın artık şu boş sevdalar i adamların kiclarini kaldırmayı… Necidle kembo yu alın alın tekrar takıma 10 numara saviet i kiralayin uğraşmayın kimseyle…

    3
    1
  13. Velev ki menajer böyle bir laf etmiş olsun
    Bu konuşmaya muhatap olan kişinin bunu Başkan hariç kimseye iletmemesi gerekir.
    O kişi ; görevini yapmamış ise derhal kovulmalı ve hakkında tazminat davası açılmalıdır.
    Görevini yapıp bu detayları sadece Başkan’a iletmiş ise (bu seçenek daha gerçekçi gözüküyor)
    O zamanda Başkanın derhal istifa etmesi gerekir. Bu skandal görüşmenin iki kişinin bilmesi
    gereken bir sır olmaktan çıkıp Basına yansıması ise inanılmaz bir cehalet örneğidir.

    Bir futbol Klübünün başkanı bu ölçüde ”medya maymunu” olmamalıdır.
    Haftanın yedi günü açıklama yapmamalıdır.
    Son olarak….
    Bursaspor’da geçen 2 yıldan hiç ders alınmadığını,
    Ve… hala çok ama çok kötü yönetildiğini söyleyebiliriz.

  14. geçen seneden daha az gol atan bir takım olacağımız kesin.hücum hattımız gerçekten zayıf.kaptığı toplarla hızlı çıkan bir takım göreceğiz.samet hoca geçen sene bu futbolu EMRE KILINÇ-KONE ikilisiyle başardı.STANCU-YUSUF ERDOĞAN ikilisiyle bu olur mu göreceğiz.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu