Bursaspor’da kombine sıkıntısı!

Son yıllarda oldukça sıkıntılı süreçlerden geçen Bursaspor'da hayal kırıklıkları devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon 20 bin 800 kombine satan yeşil-beyazlılar, sezonun açılmasına çok az bir süre kalmasına rağmen şuana kadar sadece
6 bin 105 kombine satabildi.

Transferde yaşanan belirsiz ve camia üzerindeki olumsuz hava  bunda baş etken olarak gösteriliyor.

33 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Berke1963 yorumuna yanıt olarak

      Şaşılacak bir şey yok aslında. Geçen sezonun aynısı. 15 binini btso almıştı. Bursa’da gerçek taraftar kalmadı. ÖNCE BAŞARI DESTEK SONRA! imiş. Uleynnn başarılı takımın desteğe ne ihtiyacı var? Bak Basaksehir e, önüne gelen e nasıl vurup geçiyor. Adamların taraftarı mı var? Medyası mı var? Bu kulübün Tribünlerinde şampiyonluktan bu yana yuhhhtan, ıslıktan, protestodan başka bir şey duyulmadı. Bu mu taraftarlık???

      19
      11
        1. @Lodos yorumuna yanıt olarak

          Anlamazmiyim. Ben paramla kombinemi, formamı alacam pazarımı kulübe ayırıp çorbacı olacam. Sen elin cebine gitmeden her şeye maydanoz olup gerçek taraftar. !!! Sayılacan. Valla ne karlı alışveriş.

          5
          4
      1. @sarı çizmeli yorumuna yanıt olarak

        Sarıçizmeli ağa
        Bu taraftar bu takım için neler yaptı nerelere gitti gençliğini vereni ararsın son parası ı verenmi…bursaspor taraftarı dünyada tanınmış bir taraftar grubu… 1 kez şampiyon olmuş bir takım… Her sene ortalarda oynadık ama hiç takımımızı bırakmadık hatta küme düştük her deplasmana gittik. Destekte verdik sevdikten saydıkta (3-5 ahlaksız hariç) ama şu yönetim farkında değilsin belli bizimle dalga geçip… Takımın en iyisi dediğimiz adamlar 500 e gidio 500 verip onun ayarında adam alamıyoruz. Her Mac 5 yesinler alkışlayalım o zaman gecen sen 1 tane maç göster aslan gibi takım halinde iyi oynadığımız. O buyukler 2 Mac üstüste kaybettimi taraftarlarının yarısı gelmio.. Anladık sende Ali aycısın ….

        13
        3
      1. @bsbs yorumuna yanıt olarak

        Satilan kombine sayisi beni desteklemiyormu? Niye Kars ta ,Antep te ,Urfa da oturan adam istanbul takimlarini tutuyor , ya da R.Madrid ,Barselona uzakdogu da milyonlarca fan a sahip? Futbol show isidir.Basarili bir yonetimle gelen basarilar kuluplere taraftar kazandirir.Benle ilgisi yok,insan piskolojisi bu.Bu takimdan ne yazik ki bir zevk alamayacagini bildikleri icin bu kadar kisi kombine almis.

        11
        6
        1. @Marmaris yorumuna yanıt olarak

          Satılan kombine sayısı sizi desteklemiyor. Kars ta, Antep te , Urfa da ki oturan insanlar başkalarının başarıları ile övünüyorlar. Asla o takımın taraftarı olamazlar. Eğer kriteriniz başarı ise hiç almayın zaten kombine forma vs…
          Sizin zihniyetinize benzer taraftarlar şampiyon olduktan sonra türedi. Mantığa bak. Yok psikoloji imiş, yok zevk almayacakmış. Ben taraftarım arkadaş. Yeri gelir cefa çekerim, yeri gelir sefa sürerim. Siz de gidin başka başarılı takımlara. Burada kalabalık yapmanın anlamı yok.

          4
          7
          1. @bsbs yorumuna yanıt olarak

            Ben Altay la oynanan federayon kupasi finalini de canli seyrettim,intertoto kipasi maclarini da Van basten in daha cocuk oldugu Bursa Ajax macini da.Beyhan i, yalcin ‘ adnani da. Rahat ol sen.Sampiyonluktan sonra bursa li olmafik biz.

  1. Çağlar ailesi ve Olay gazetesi Bursaspor düşmanıdır.Körüstan zamanında Batalla takımdan ayrılırken Orhan Güney canlı bir maç sonu canlı yayında kahkahalar atıyordu.

    17
  2. Takım kötü yönetiliyor mu? Evet hemde facia gibi. Kızıyor muyuz yapılanlara ya da yapılmayanlara? Evet hemde çok kızıyoruz. Ama arkadaşlar Bursaspor bizim canımız. Kızabiliriz lakin küsmek olmaz. İmkanı olan her arkadaşımın alması gerekiyor. Bırakalım 1060 kişi yi artık. Onlar kendi vicdanlarında elbet bir gün muhasebelerini ve ne kadar yanlış yaptıklarını anlayacaklar. Bizim işimiz Bursaspor.

    14
    17
  3. Polyannacılık oynayan 6150 kişi !!!!! Valla hepsine madalya takmak lazım,2018-2019 sezonununda takımın düşüşüne canlı şahit olmak için gönüllü olmuşlar ! Ha bunların içinden o GERİZEKALI1060 kişiden birileri varsa onları hariç tutuyorum !!!!!

    10
    1
    1. @aziz yorumuna yanıt olarak

      Tabirinize uyan 6150 den 8 kişi ben ve arkadaşlarım. Takım küme düştüğünde de şampiyon olduğunda da yerimizde idik, her ne koşul olursa olsun Allah izin verdiği sürece de olacağız. Aslolanın Bursaspor olduğunu oy vermediğimiz başkanın elbet gideceği ve Bursaspor’un ilelebet daim olacağını biliyoruz. Tepkimizi de vereceğiz olduğu yerde gerektiğinde. Maç içi takıma hep destek…

    2. @aziz yorumuna yanıt olarak

      Polyannacılık oynayan 6150 kişi’den biri benim. Ali Ay’a değil Hüseyin Akdemir’e oy verdim. 8 yaşındaki oğlum baba maçlara gelmek istemiyorum, ezik takım olduk bizi herkes yeniyor diyor. Bu kadar olumsuzluğa rağmen kombinemi aldım. Lakin insanın çoçuğu özürlü, sakat veya doğuştan engelli diye bırakabilir mi? Bursaspor’umuz şu an sakat durumda. Biz taraftar olarak takımımız bu kadar zor durumdayken ona kızıp kombine almayarak, birilerine küfür ederek terk etmiş oluyoruz. Maça gideriz takımımızı 90 dakika destekleriz. Maç sonu kimi protesto edilecekse yönetim, başkan vb. edilir. Maalesef biz taraftar olarak şampiyonluktan sonra çok değiştik. Küme düşsersek kombinemizi gider tekrar alırız. Deplasmanlarda desteklemeye devam ederiz. İnsan evladından nasıl vazgeçemezse, Bende Bursaspor’dan vazgeçemem. Kızsamda, bağırsamda, çağırsamda Bursaspor benim ailem gibidir. Sevgiyle yaklaşmayı unutmayalım.

      11
      1
        1. @hasan yorumuna yanıt olarak

          İlk kombinemi 2003 te almıştım ve ilk defa bu sene almıyorum.İlk gittiğim maçı hiç söylemiyeyim sen yeni nesil kalabilirsin…

  4. Kombine aldım ama keşke almasaymisim bu yönetim artık çileden çıkardı insanları ağır hakaret etmeden gitmicekler yazıklar olsun Ali aya oy verenlere

    8
    3
  5. kapalıda 600 kişilik 1963 tirübünü oluşturmuşlar geçen sezon aldığımız yer 1500 tl den 4000 tlye çıkmış otopark kartı uygulamasını kaldırıp bu koltuklara otopark hakkı vermişler ulan armutlar ben 4 kişi tek araçla ile geliyorum 1araçlık yer işgal edeceğim niye 16000 tl vereyim ya bunlar satıştan anlamıyorlar yada oraları btso ya çakacaklar vallahi ben bu işten bir şey anlamadım her sene kötüye gidiyor allah sonumuzu hayreylesin taraftarı takımdan nefret ettirmek için elinden geleni yapan yayında ve yapımda emeği geçen herkezi allaha havale ediyorum. (oy verenlerde dahil)

    7
    3
  6. Baş etken ali ay yıllardır kombine alırım bu sene almadım bu ali ay gittiğinde bu senenin yerine de gidince alacağım bir öğrenci kardeşime hediye edeceğim

    3
    1
  7. Pırlanta gibi gençleri de gönderdin ayıkla şimdi pirincin taşını Samet hoca ! Üzelerek söylüyorum 6 hafta dayanamzsın. Alper Ademoğlu – Beratcan Jonathan – Ozancan Kökçü – Çağatay Yılmaz ve sayamadığım bi dünya yıldız adayı gençlerimizin başını yediniz. Sizden bir cacık olmaz. Paran yoksa alt yapıda bir sürü değer vardı onları oynatır hem skora katkıları olurdu hemde parlatır para kazanırdın ben bu zihniyeti anlayamadım hani samet hoca gençlere değer veriyordu !?

    2
    3
    1. @Eser yorumuna yanıt olarak

      arkadaşım o gençlerle süper lig’ de başarılı mı olacağını zannediyordun sen, tecrübeli bir takıma her sene 1 genç bile monte etsen başarıdır, sadece gençlerle bir yere gelinmez. Kiralık verirsin kendini geliştirebileni alırsın A takıma daha sonra. Okan Kocuk gibi.. Kubilay’ ın ne katkısı oldu takıma? Herkes tutturmuş gençte genç, burdan atıp tutmak kolay tabi..

  8. ali ay istifa istifa istifa istifa artık yeter her şeyi eline yüzüne bulaştırdın haftaya lig başlıyor takımın her tarafı eksik çöp dolu bu kadroyla küme düşme adaylarının başında geliyoruz sana ve yönetimine sana oy veren kongre üyelerini allaha havale ediyorum şampiyon takımı bursa şehrine ve tüm türkiye ye rezil ettiniz

  9. Kötü mü Yönetiliyoruz ??? EVET.Ancak.
    Taraftar ile.
    Seyirci arasındaki fark.Takımını her koşulda destekler.Seyirci se. Maç seçer ve Sürekli Başarı Bekler(Başarı Beklemek Normal.)Ancak gelmiyorsa Terk Etmez.
    Lütfen.Seyirci Olan Arkadaşlar Yorum Yapmasın.Psikoloji.Mantık v.s. Sevdanın Önünde Olamaz.
    Kombine Almayabilirsiniz…(Bende Almadım).Ama Sevda Terkedilmez…

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu