10 numaraya Roman Bezus…

Samet Aybaba'nın Bursaspor'a önerilen St.Truiden'de forma giyen Ukraynalı orta saha oyuncusu Roman Bezus'u gözlemleyeceği öğrenildi.

Bursaspor‘da, transfer konusunda topa artık Teknik direktör Samet Aybaba‘da giriyor.

Ukraynalı orta saha oyuncusu Roman Bezus St.Truiden formasıyla 35 karşılaşmada 2 gol atıp 3 asist yaptı. 27 yaşındaki tecrübeli oyuncu daha önce de Ukrayna‘da Dinipro ve Dinamo Kiev formaları giydi.

15 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Titi göztepeye gittimi gitmedimi ? ?? ? Siz onu söyleyin birakin bu sahte transfer haberlerini. . Türkiyede başarili olabilmiş Ukraynali tanimiyorum ben.. Karabükün peşinden gidiyoruz. Düşüyoruz

    30
    3
    1. @BR yorumuna yanıt olarak

      seleznov? akhisar o olmasaydı finalin yanına bile yaklaşamazdı türkiye kupasında,olan biteni ne kadar gözlemlediğiniz belli oluyor böylece

      8
      3
  2. eyvah eyvah işimiz yaş kimseyi alamıyoruz yine son dakika çöplerine kaldık vizyon sıfır marka değerimiz yerlerde ?! Ne transfer yapıldı ne stad tamamlandı halbulki stadı adam gibi tamamlasan 1 yıldız futbolcu transfer etsen hem kombine hem forma rekoru kırar stadın isim hakkını da yüksek rakamlara pazarlarsın sizden bi cacık olmadı olmayacak !?

    22
    2
  3. Aceleye gerek yok lig daha haftaya başlayacak yavaş yavaş gözlemleyin gidin izleyin falan kadro tam zaten ufak eksikler bunlar!

    15
    5
  4. Ya arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam josue’nin bonservisinin %25 i bizdeydi Bölükbaşı zamanında.simdi de Akhisar’a transfer oldu.biz neden almıyoruz bu adamı.

    3
    10
  5. Bakın renktaşlarım vakit çok geç olmadan birşeyler yapmalıyız yoksa sonumuz kötü iki sezon son anda kurtulduk Ali dede bu sefer sezon sonu gelmeden bizi düşürcek bu borçla düşersek tarihten siliniriz klavyeden bizleri kahale almıyorlar ne yazarsak boş icraat yapmalıyız Çorbacı Samet,tende bir cacık olmaz bakın lig başlıyor eksik yerlerimize transfer yapamıyoruz birde iyi adamlarımızı bedavaya satıyorlar abuk subuk demeçler veriyor sen işine baksana tabi Başkan Başkan olmazsa böyle olur

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu