Ozan Can Kökçü, Giresunspor’da!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, Bursasporlu Ozan Can Kökçü ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeşil-beyazlı kulübün başkanı Mustafa Bozbağ, yaptığı yazılı açıklamada, son olarak Bursaspor‘un kadrosunda yer alan Hollanda doğumlu ve Azerbaycan Ümit Milli Takımı oyuncusu Ozan Can Kökçü ile her konuda anlaştıklarını belirtti.

Bozbağ, genç oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını kaydederek, transferin Giresunspor‘a hayırlı olması temennisinde bulundu.

21 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bizden aciklama yok bonservisli oyuncumuz 3 yillik imza atiyor ? Kiralik gonderilecek denirken bonservisiyle gitti demek ki , hayirli olsun ama bizim kulup detaylari aciklar umarim.

    61
  2. Kiralansa 3 yıllık çok bir süre.Satılsa niye satıldı aklım almıyor gerçekten.Gelirken güya Fenerbahçe’nin elinden kapmıştık…

    58
    1
    1. @... yorumuna yanıt olarak

      lan bir daha izlemeden, gazla oyuncu almayın, bu ozancan yetersiz eleman, ilk geldiğinde ne palavralar sıkılmıştı bu herif için Babasının pazarlaması.İnegölü kabul etmedi, gitti Giresuna.. Geçen sene ozan, alper bu sene atanasov hepsi çöp bunların.Bursasporun şu ana kadar bulduğu en büyük altın genç Baliç idi. Son zamanlarda genç yetenek diye bizi sedat berisha ile, Sane ile, Ozan Kökçü ile Atanasovla Alper Ademoğlu ile iyi kazıkladılar resmen.

      2
      11
  3. OZANCAN iyi oyuncu. Muhtemelen Bursasporun geri alma hakki vardir. Hayirli olsun. .Oynar kendini geliştirir . Giresunsporda Mert örnek , Ozancan kökcü ve kürşat sürmeli üçlüsünü izleyin. Kadro güzel.

    25
  4. yetenekli futbolcuya sayip oldu giresunspor hayırlı olsun bursaspora gecmiş olsun hem transfer yapamıyorlar en yetenekli gencleri gönderiyorlar beceriksizleri kendine bırakıp peşinde ah deyip avuc yalıyorlar klasik bursaspor hareketi samet hoca transfer yok kabulet artık

    10
    4
  5. Beyin yok sizde böyle transfer politikası mı olur bu kadar iş bilmezlik mi olur nah bulursun Ozancan gibi adamı 2 sene sonra keşke bize gelse dersiniz boş adamlarsınız ulan..

    10
  6. Ozan Can Bursaspor’ da rahatlıkla oynayabilecek kapasitedeydi ama yazık ettiler yolun açık olsun Ozan Can Kökçü !?

  7. Ne kadar vizyonsuz, ne kadar amatör olduk…
    Futbolcu imzalıyor, boy boy fotoğraflar medyada, bizim kulüpte tık yok.
    Kapatın gidin dükkanı, ne kadar İş bilmez bir yönetim var.
    Basın sözcüsü ne iş yapar, havalar sıcak mevsim yaz, tatile mi gitti.
    Bu makamlar sizlere enaz 10 gömlek büyük.

  8. Adam geleceğin yıldız adayı diye lanse edildi,
    Fenevin elinden kapıp getirdik dendi, sonuç
    adam PTT LİGİNE gitti Giresun ile anlaştı şaka bi gerçekten:))

  9. Kiralama değil de bonservisiyle sattıysanız yazıklar olsun. Allah sizi bildiği gibi yapsın. Ankaragüc, maçında göüşçez senle Ay dedeee

  10. Bonsivisiyle genç oyuncuyu satmak kimin fikriydi acaba ? Çocuk iyi oyuncu kiralık gönderilip geri gelse daha başarılı olabilirdi. Umarım kulüp detayları açıklar

  11. Hamzanın bundan bir cacık olmaz diye istanbulspora gönderdiği Zeki gibi Çocuk Lilleye gitti hemde iyi paraya şimdide bu ozan insan kiralık verir son pişmanlık fayda etmez biz çöpleri besleyelim bu kafayla bizden bir cacık olmaz Ali Ay bizi resmen düşürcek kimsenin sesi çıkmıyor eskiden böyle birşey olcaktı eskiler bilir orda yönetim kalmazdı yazık camia ne hale geldi şimdi kafadakilere takmışlar yuları yat yat kalk kalk herkes çorbasına bakıyor Bursasporumuz umurlarında değil sizin gibileri Allah bildiği gibi yapsın

  12. Sizin vizyonunuza sokayim emre mor la kiyaslaniyordu fenerin elinden kaptiniz bilmem ne yaptiniz en sonunda ptt 1.lige sattınız. titi yi de satın ondan sonra bi zahmet kendinizi de satin da kurtulalım be. Dertli yaptınız bizi para yok sponsor yok proje yok ruh yok kısacası bu hayatin heyecanı meyecani yok.

  13. samet gençleri sever oynatır türk futboluna kazandırır diyenin ağzına kürekle vurmak gerek. neye dayanarak böyle söylüyorlar bu adam için ilginç. ben bu adamı bildim bileli çeri çöpü içi geçmişleri transfer ettirir. ve bu adam süper ligin diğer yılmaz vurallarından biridir. klüp klüp gezen boş avel bir adam neyine güveniyorsunuz anlamıyorum. bu arada ertuğrulun tırnağı olamaz.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu