Newcastle United ile anlaşıldı!

Bursaspor uzun süredir gündemde olan Henri Saivet transferinde mutlu sona ulaşmak üzere.

Tecrübeli futbolcuyla 1 yıllık 800 bin Euro’ya el sıkışan Bursaspor, İngiliz kulübü Newcastle United‘dan serbesttir belgesi bekleniyor.

SİVAS’TA OYNADI

1 sezonluğuna kiralanacak olan Saivet için yeşil-beyazlılar herhangi bir kiralama bedeli ödemeyecek. İngiliz kulübüyle 2021 yılına kadar sözleşmesi olan Henri Saivet, geçen sezon devre arasında Sivasspor‘a kiralık olarak gelmiş ve formuyla göz doldurmuştu.

12 maçta forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusu, Teknik Direktör Samet Aybaba‘nın da güvendiği isimlerin başında geliyor.

31 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Pablo10batalla yorumuna yanıt olarak

      Bonservisi elinde olan Dünya yıldızı Papiss Cisse’ ye en fazla 1.5 milyon teklif ettiniz bu adam için kulübüne 1.8 milyon veriyosunuz !? Ne başarısı var bu adamın ? Bu ne şimdi kötü kokular var bence sivas o kadar para vermiş mi buna ? İkinci Agu Badu vakasıdır net !

      14
      74
      1. @Eser yorumuna yanıt olarak

        Eser haberi düzgün oku baştan 1 yıllık 800 bin euro. Bizim başımıza ne geldiyse s3nin gibi anlamdan dinlemeden konuşanlar yüzünden geldi.

        15
        3
        1. @Ahmet1963 yorumuna yanıt olarak

          “Ahmet” hemen linç etme haberi yanlış okuyan bir tek ben değilim şu yazıya bakar mısın ?
          “Tecrübeli futbolcuyla 1 yıllık 800 bin Euro’ya el sıkışan Bursaspor” resmen algı operasyonu yapmışlar rakamla “1 yıllık 800 bin euro” yanlış okumak çok normal ! Yorumda düzelttik zaten biraz anlayış lütfen ?!

          4
          2
  1. Sivasspor da göz doldurmuş hadi ya hiç dikkatimi çekmedi. Farketmez zaten bu sene küme düşecez başkan görevini yerine getirecek. O gelmiş bu gelmiş farketmez ben kendimi hazırladım zaten ortada bursaspor diye birşey kalmadı. belediyenin siyasetin oyuncağı olmuş bir takım ve taraftar

    15
    37
  2. New Castle niye bedelsiz kiralıyor ? Sivas neden tekrar istemiyor,yada bonservisini almıyor ? Kısacası, Savietde beklentileri minimum tutun ! Hele hele onu Batallayla kıyaslamaya ise hiç kalkmayın ! Deriiiiiiiin hayal kırıklığına uğrarsınız !!!

    7
    3
  3. Doldurun takimda 1000 tane ortasaha oldu, nasil bir transfer politikasi anlayamiyorum samet aybaba gozumde dusmeye basladin kusura bakma hoca, takimin eksik yerlerine 1 tane adam almadin kendi adamlarinla ayni mevkiyi dolduruyosun klubun zaten butcesi belli hepsini ortasaha harcattin bu kdr ortasahaya gerek var mi ? Furkan nolcak ? Yaptigin transferlerden insallah komisyon almiyosundur samet aklima baska birsey gelmiyor cunku

    6
    12
  4. Ortasaha oldu heryer ofansif gücün yoksa macı kitlemeye çıkarsın sahaya 0-0 a yatarsın beraberlik takımı olcaz anlaşıldı bu sene.

    5
    8
    1. @adil yorumuna yanıt olarak

      Adil dün nakoulma haberine troll falan diyodun daha 24 saat gecmeden beni doğrulayan haberler gelmeye başladı. Cisse falan da hikaye mbokani geliyo oraya.

  5. alper emirhan ozancan gönderin sonra vakıfköyden başka takıma gençler kaçınca neden deyin. neden olacak adamlar kendini kanıtlamak istiyor, herkesin gençlere fırsat tanıdığı bir sezonda biz hala zenci peşinde koşuyoruz. oynat bizim gençlerimizi samet o adam okadarda uçuracak adam değil kimmiş gibi yapışıp durdunuz menajerlerle aran iyi belli klüpte biraz daha para olsa varya ne para kaldırılır yıllık 5m TL maaş + transfer primleri hey gibi dünya millet neler kazanıyor biz nelere şükür edip yaşamaya çalışıyoruz. ali samet şaşırmayın sabrımızı taşırmayın..

  6. selamunaleyküm dostlar…. biz bu tabiri cahizse kiralık katillerden bıktık usandık…ortada çok büyük bir sıkıntı var o.ortada hep yalan haberler dönüyor hadi ulusal basını anlarım alıştık onlara ya bari siz yapmayın be kardeşim hem takımımıza zarar hem kendimize zarar çok gülünç duruma düşüyoruz..ben yönetimide anlamış değilim hadi başkanımız iyi niyetli ama kafası futbola basmiyor ya kardeşim senin yönetiminindemi kafası basmıyor ..menejerler ayağınınıza geliyor diye ne bu hava adamlar size çöpleri dayamak için uğraşıyorlar siz övünüyorsunuz…bu nasıl bir transfer politikasıdır anlamış değilim ya bir transferi yaparsın gizli tutarsın işi bitirsin adamı getiririsin imzaya yaparsın reklamını….biz daha adamın haberi yok x futbolcu için şu devrede bu devrede işi bitirip gelecek diyorsunuz ne gelen var ne giden …bu kadarmı insanlar kandırılır ya..biz kanmıyoruz bunu bilin enayide değiliz emin olun biz sizden daha iyi biliyoruz bu futbolu.. sözüm yönetimee…ayıp ayıp utanın basiretsizler….

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu