Ali Ay ile Fikret Orman, Harun için yine görüştü!

Bursaspor Başkanı Ali Ay ile, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın, Harun Tekin için bugün bir kez daha görüştüğü öğrenildi.

Süper Lig‘de yeni sezonda kullanılacak olan Video Yardımcı Hakem (VAR) sisteminin tanıtım toplantısı Riva‘da gerçekleşti. Türkiye Futbol Federasyonu‘nun merkez binasında yapılan toplantıda Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri, Süper Lig Kulüpleri Başkanları hazır bulundu.

Söz konusu toplantıya Bursaspor Başkanı Ali Ay da katıldı. Ay‘ın, toplantı öncesi Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile Harun Tekin transferi konusunda görüştüğü öğrenildi.

Pazarlıkların son aşamaya geldiği ve transferin bu akşam netleşebileceği bildirildi.

Kaynak
Gündem Bursa

52 Yorum Onay bekleyen yorum yok

        1. @adil yorumuna yanıt olarak

          Öncelikle ben Ali Ay’a oy vermedim, o dediğiniz 1060’a dahil değilim. Diğer adaylara da oy vermedim. Çünkü hiçbirinin birbirlerinden farkı yoktu, aynı b.kun farklı renkleri. Ayrıca yönetimleri içerisinde farklı takım taraftarı olanlar, vergilerini bile para kazandıkları şehire ödemeyenler vardı. Benim için hepsi baştan kaybedendi ve tek kazanan Yalçın Canbaz idi. Ayrıca çok sevdiğiniz Bursaspor yazarları içerisinde bike farklı takımları tutanlar var. Bu takım taraftarı Rahmetli başkanın abisini Fenerbahçe üyesi diye istemedi, sonra keşke dedi. Bu yüzden lütfen bırakın artık 1060 demeyi, 450 tl (200 tlsi yıllık aidat) ile kulüp üyesi olun, seçimde oy verin, kulüpte değişiklik yapın. Bu değişikliği ancak taraftar yapar, en büyük blok oy taraftarındır, iyi günde ve kötü günde içinde birlik olamayan başarılı olamaz. 500 milyon euro borcu olan, cezaların kapılarında bekleyen takımlar nasıl birlik olup, yarına umutlu bakıyorsa biz daha umutlu olmalıyız. Ali Ay’ı seçenleri beğenmiyorsanız, kulüp kapısı herkese açık, üye olun, değişimi başlatın.

          21
          2
  1. Bjk Volkan Babacan ile ilgileniyor diye haberler çıktı. Bizim Ali dede o haberleri gördüyse aman hemen satayım diye Harun’u ucuza vermiştir kesin. Tamam yedekte iyi kalecilerimiz var ama Harun da ucuza satılmamalı

    22
    2
      1. @Alp yorumuna yanıt olarak

        Abi satmasın o zaman mecbur muyuz ? Adamlar 1 milyon Euro teklif ettiler diyelim o zaman 1 milyon Euro ya mı bırakalım bu nasıl bir mantık

        9
        1
    1. @BR yorumuna yanıt olarak

      Eskide kaldıysa kimseye satmazsın o zaman
      seni her sezon ipten alan KAPTANINI,
      kim diyo sana bedavaya sat diye, tut elinde EFSANE olsun

      13
      5
  2. Böyle foto verilirmi ezik Başkan görmedim Harun gibi adamı zorla satıyor hemde bedavaya ondan sonra transfer yapçak camiayı yerle bir ettin

    13
    3
  3. Wagner love + Orkan çınar ,
    Bir sonraki satıştan yüzde 20 pay ,
    vede nakit 2,5 milyon .
    Hem kanat hem forvet açığımız kapanıyor.
    2,5 liranın birazı ödemelere verilse bile artan para ile bir ofansif ortasaha al . MİS

    7
    4
    1. @BR yorumuna yanıt olarak

      Senin teklifin zaten yönetim tarafından yapılmış. Beşiktaş bu şartların yanisira querezma ve babeli de vermek istemiş. Ama yinede olmamış. Beşiktaş harunu almayacak arkadaş yaz bunu birkenara.

  4. HArun iyi hoş da geçen sene ceza sahası dışından en çok gol yiyen kaleci. Yani konsantrasyonu en düşük kalecilerden. Cezasahası içi pozisyonda belki en iyisi ama BJK yeniyoruz orta kafa gol yiyemezsin son dakikada çıkıp da adamı ezecek kaleci lazım..antrenörlerin okan Muhammede öğretmesi lazım fener kalecisi gibi havadan adamı ezecek kaleci lazım….

    4
    8
  5. İbrahim yazıcının dik duruş imajı ile tavan yapan Bursaspor başkanlığının ali ay ın yok kuruş imajı ile dip yapmış hali ezik fotosu.

    4
    2
  6. Kaça verdin Ali baba 3e 5e gitti satılsında diyosun…yine bana İbrahim yazıcı dimdik duran başkanımızı hatırlattın…İbrahim yazıcı olsaydı değerini bulursa satılır derdi ancak hedef ne derdi hedefin yukarıysa kaliteli oyuncuların üstüne kaliteli oyuncular alınmalı derdi…Bu şehrin tanıdığı İbrahim yazıcı derdi ki 10 milyon euroyu getiren Harunu alır derdi ve sözü bitirir ve arkasına bakmadan dimdik yürürdü…Ayrıca bitirdiğiniz Batallayı da sözleşmesini uzatırdı bu şehrin tanıdığı İbrahim yazıcı hep taraftarın sesini dinlerdi rahmetli kimseyi dinlemezdi çünkü bu takımın sahibi Bursaspor taraftarıdır…Bu camiaya ne siyaset soktu, ne bir leke değdirdi, belediye başkanıyla bile araları açıktı,Bursaspora laf söyletmedi, Bursaspor u hep kendi içinde halletmeye çalıştı çünkü Bursaspor kurulduğundan beri hep kendi özüyle başarı olacağına inandı…sıkıntılar içinde olan Bursasporumuzu hiçbir zaman dışarı yansıtmadı…Kimse bir İbrahim yazıcı olamaz çünkü nerede duracağını, nerede hareket edeceğini, ne zaman konuşup, konuşmayacağını bilen biriydi…Ali Ay Hedefin yok,para zaten yok, Para bulacaksın diye bu kadar sırnaşmanın anla mı yok…Bursaspor başkanın bir duruşu olmalı..Ayrıca Büyük şehir belediyesinin Bursaspor için asılan sokaklardaki aşifler derhal kaldırılmalı Bursaspor koca bir camia sanki amatör ligindeyiz Bursaspor büyük bir markadır reklama gerek yoktur…Bursasporu küçültmeyin Bursaspor kimsenin oyuncağı değildir…Bursaspor BURSASPORLULARINDIR…..

  7. Fikret orman az evvel canlı yayında açıkladı ilgilenmiyoruz diye..biz harunu yamamaya çalışıyoruz galiba…düştüğümüz hale bak

    3
    1
  8. Yazıklar olsun. Fabri 6 milyon euro harun bedava haruna 10 milyon euro istemek lazım ulan bölükbaşı bile takoz ozan tufanı 7 milyon euro ya verdi feneve ve sonra bakambu gibi adamı aldı geldi gerçi onunda ali ay dan bir farkı yok ama neyse bursasporum için en hayırlı ne ise o olsun artık dicek bişey yok

  9. bu konuyu sana acanı eleştirmek lazım yanaştırma satmıyoruz de git ingiltereden al bekleyip göreceiz gündeminizde var mı yok mu uyanık seni bekle başkan en az dört miliyon euro ya cakarsın buna

  10. Ezik baskan … sunun haline bak tavuk gibi oturmus bursaya hic yakismiyor. Konusmasin da bilmiyorr. Tranferi hic bilmiyor. Bu adam neyi biliyor.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu