Majeed Waris, Nantes’a gidiyor!

Bursaspor'un da transfer listesinde yer alan Majeed Waris'in Fransa'ya gideceği iddia edildi.

Portekiz‘in Record gazetesinin haberine göre teknik direktör Sergio Conceiçao‘nun gelecek planlarında yer almayan Ganalı forvet Majeed WarisNantes‘a kiralanacak.

Taraflar arasındaki anlaşmanın tamamlanmak üzere olduğu ve transferin yakın zamanda resmi olarak açıklanacağı belirtildi.

Porto‘nun Lorient‘den 6 milyon euro bonservis ücreti ödeyerek transfer ettiği 25 yaşındaki futbolcu, 2014-15 sezonunda Trabzonspor forması giymişti.

Kaynak
Ajansspor

22 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Yahu geleceğine inanan bir allah kulu dahi yoktu zaten.Saçma sapan yalan transfer haberi yapıp gündem şişirmeyin.Gereksiz boş içerikler.Ali ay Bursaspor’u bitirmeye çalışıyor.Bununla ilgili haberler yapın.Mesela Harun’u nasıl hiç fiyatına bjk ye veririm onu düşünüyor.Takıma nasıl verimsiz oyuncu alabilirim ona bakıyor.Takımı nasıl yalnız bırakabilirim,hakkını ulusal alanda nasıl yedirebilirim ve Bursaspor adını nasıl yerden yere vurup iyicene ezdirebilirim bunun hesabını yapıyor.Biraz da bunlara değinmenizi rica edeceğim sayın site yöneticileri.Varsa yoksa yalan transfer haberi atıp duruyorsunuz ortaya.Bursaspor’u hallaç pamuğu gibi bir o yana bir bu yana rezil rüsva eden ali ay hakkına tek bir yazı dahi yok ne hikmetse.Bu da bizi , sizin de belli mercilerin piyonu olduğunuzu düşünmemize sebep oluyor.Saygılarımla

    39
    15
    1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      Ali ay nefretinden başka olumlu hiçbir özelliğin yok. Ne taraftarlık bilinci nede futbol bilgin var. Züccaciye dükkanına dalan fil misali ortalığı kırıp döküyorsun.

      9
      4
      1. @sarı çizmeli yorumuna yanıt olarak

        Taraftarlik bilincimin olup olmadığına neye göre karar verdiniz bilmiyorum.Ali aya karşı da nefret beslemiyorum.Tek istediğim bu takımın daha verimli yönetilmesi ve haklarının yedirilmemesi.Yoksa Ali ayin kendisini tanımıyorum.Sadece aynı safta namaza durmuslugumuz var o kadar.

        4
        5
    2. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      aynen pttdedi adana demrspor bile andersonu getirdi biz iki kuruşluk warisleri alamıyoz neyse az kaldı tsyd de iptal oldu 11 gün sonra fener maçında ak koyun kara koyun ortaya çıkacak…

      14
      10
      1. @osm16 yorumuna yanıt olarak

        @osm16 11 gun sonra ak koyun kara koyun ortaya çıksa ne olcak bu takım catır cutur top oynasa ne olur ılk yarıyı 5.bıtırse hadı onu geçtim lider bitirse ne olur 2 senedir 2.yarılarda gelen geçen vuruyor bu takım ılk devreyi lıder bıtırse bile guvenım yok 2. devrede lıgı 14 15 yada 2.ligde buluruz kendimizi

        1
        4
  2. – üzülmeye hiç gerek yok. bu tür transferler zaten bünyemize uygun değil. Trabzonda ki durumu ortada. orada neredeyse hiç oynamadı. aynısı burada da olacaktı.
    – Bursaspor sadece transferle başarılı olamaz. bunun diğer adı ”taşıma suyla değirmen dönmez!”dir. en iyisi gelse bile sonuç belli. en kısa zamanda çöp… çünkü ortada futbol için ortam yok.
    – tek çare, öze dönüş. mali disiplin. ve kurumsal yapı. yani başka bir ifade ile yeniden yapılanma.
    – ancak bunun meyvesi hemen olmaz. hasadı için en az 4-5 yıl lazım.
    – Bursaspor’un iki yakası neden bir araya gelmiyor?
    a- futbolun gerçekleri, 4-5 yıl sonra diyor.
    b- taraftar ve medya, 4-5 maçta olsun diyor.
    – bu doğanın ve eşyanın tabiatına aykırı. hele hele futbolun! çok daha aykırı.
    – sabır-sevgi-destek olmazsa gelecek çok karanlık.

    31
    4
    1. @soru-yorum yorumuna yanıt olarak

      değerli renktaşım,senin gibi insanları görmek güzel fakat artık polyannacılık oynamanın anlamı yok,bu iş bitti,bu taraftar (1060) ali ay’ı ikinci kez başkan seçerek (o sağ salim yanaşmamız gereken limanı kaçırmamıza neden olarak) takımın ipini çekmiştir,öyle ya da böyle,bu takım bu sezonun sonunda küme düşecek,isteyen bassın eksiyi,ama gerçekler bunlar,kimse kusura bakmasın

      8
      13
      1. @adil yorumuna yanıt olarak

        sevgili kardeşim, polyanacılığı da nereden çıkarıyorsun. ben burada futbolun realitesinden bahsediyorum.
        karar tabi ki camianın. benim anlatmaya çalıştığım,
        ya sabredip sonunda muradımıza ereceğiz.
        ya da şimdi olduğu gibi kaos-kargaşa içinde senelerce debelenip, borçlanacağız.

        ali aylar dan şikayetçiyiz ama, ali ayların kendi içimizden çıktığı gerçeğini unutuyoruz. sonuçta ali ayların bize benzemesinden daha doğal ne olabilir.
        biz bilinçlendikçe, tavırlarımız ve bakış açılarımız değiştikçe, desteği doğru şekilde verdikçe ali aylar falan zaten kendiliğinden tasviye olacak.
        atalarımız boşuna söylememiş ”armut dibine düşer!” diye…

        6
        1
        1. @soru-yorum yorumuna yanıt olarak

          Dediklerinize sonuna kadar katılıyorum ancak dediğiniz şeyler eğitimle gerçekleşeceği için @adil nick’li arkadaşın polyannaciligina meylediyor.Yoksa yazdığınız yorumların çoğunluğuna katılıyorum.Geri kalan sezonlarda bulunduğum tribünlerde küfür etmeme ,yabancı madde atmama adına bir kültür oluşturmaya çalıştım.Ancak bu sizin de bazı yorumlarda bahsettiğiniz gibi uzun zaman isteyen bir süreç.Bence önce kendimizi değiştirerek baslamaliyiz.

          5
          1
  3. bizi volkan şen paklar arkadaşlar.Başka kanat aramaya gerek yok. Tek şartımız, kent meydanında eşeklik ettim diye bağırması..

    13
    24
  4. Yorum yazmamayım diyorum fakat yazmadan da olmuyor. Yine ters köşe yine kol saati. Değişen bir şey yok . Bir arpa boyu yol aalmıyoruz. Bu yönetime oy veren blokçu sürüsü!! durumdan memnunmusunuz . Herşeyin çok iyi olacağını mı düşünüyorsunuz? Beklentileriniz iyi yönde mi ? Bakın seçtiğiniz adam gaf üstüne gaf yapıp bizi rezil ediyor. Harun u satmak için cimnastik kulübüne bi yalvarmadığı kaldı . Bizden zayıf Anadolu takımları çatır çatır transfer yaparken bunlar bekliyor. Transfer sürecini yönetemiyorlar. Süperlig çok zorlu geçecek ve takım hazır değil .

    11
    8
  5. bi işide adam gibi yapın be bi adana demirspor gibi olmadık bakın sivasa adam dogulası kiraladı siz hala göztepeye adam kaptırın 1060 grubu eğleniyormuyuzzz

    10
    7
  6. Çok uzulmedigim gitsin çok büyük sıkıntı değil ligimize gelmiş ve başarısız olmuş çok ta gittiği yerlerde dikiş tutturamamis biri… Ama üzücü olan tarafı yönetimin iş bitirici olamaması eli ayağı düzgün hiç bir adamı alabilecek vizyon yok ve bu tarz adamlarda ufak hesaplara çok giriyorlar bir de ikna kabiliyeti olmayınca hepsi uçup gidiyor… Hayırlısı artık ne diyelim ama zor bı sezon daha bekliyor bizi….

    7
    5
  7. her gün defalarca siteye girip gelişmeleri takip ediyorum ve istisnasız her gün bir şok haber alıyorum… Kulübün bir karizması vardı son 2- 3 yıldır gerçekten ama gerçekten çok vahim durumdayız… Bu böyle gitmez..

    2
    5

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu