Başkan Adriana Lima deyince…

Bursaspor Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde Allano Lima'nın imza töreninde ilginç bir olay yaşandı.

Başkan Ali Ay Brezilyalı oyuncuyu tanıtırken dili sürçerek Dünyaca ünlü manken Top Model Adriano Lima‘nın adısnı söyledi ve sosyal medya yıkıldı.

İŞTE YAPILAN DİKKAT ÇEKEN YORUMLAR:

 

 

 

30 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Yıldırım yorumuna yanıt olarak

      şu anda utanıyorum twitterde tt oldu adriana lima konusu.Gelen geçen dalga geçiyor bizim ali dedeyle.Yok 350 bin euroya çalıştığı gece kulübünden kiralamışız, yok satın almak istersek 2.5 milyon vermeliymişiz.Türkiyede birine satmaya kalkarsak %20 payı bizimmiş..

      18
      7
      1. @teleferikli şahabettin yorumuna yanıt olarak

        KARDEŞ O DALGA GEÇENLERE SÖYLE KENDİ TAKIMININ FUTBOLCULARININ KARILARI VEYA KIZ ARKADAŞLArının hergün orada burada boy boy playboy resimleri çıkıyo onlara gelince yenge bize gelince utanç mı oluyo. biz utanılacak bişey yapmadık ALLAH’a şükür.

        13
        12
  1. iyiparti genel başkan yardımcısının liderimiz devlet bahçeli demesi kadar absurd bir laf ama kafa dalgın başka yerde ve yaşlılık..

    21
    5
  2. BIRAK ALDIĞIMIZ OYUNCUNUNDA GÜCÜNE GİDECEK. ADINI BİLMİYOR DAHA OYUNCUSUNUN
    NE HALLERE DÜŞTÜK. TÜM TÜRKİYEYE HATTA DÜNYAYA REZİL OLACAĞIZ

    7
    2
  3. Açılışa getir Başkan Adriana Lima’yı, ilk vuruşu o yapsın. Takıma ve taraftara heyecan gelsin. Büyük Başkaaaan…

    5
    5
  4. yaw bırakın kardeşim. hakaten adriana gibi ismi var adamın. normal böle şeylere takılmayın.blkide espri olsun die dedi.al işte adam fenomen oldu.

    3
    1
  5. Başkan akıllılık etmiş tribünleri doldurmanın ve kombinelerin tükenmesi için mantıklı adım atmış Adrian lima, jennifer Lopez kim kardisian, ı kirala bilet ve kombine yi en pahalı satan kulüp olsanda stat full çeker abi.

    3
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu