Lima’nın imza töreni bugün yapılacak

Bursaspor’un yeni transferi Allano Lima`nın imza töreni bugün İbrahim Yazıcı Tesisleri`nde gerçekleştirilecek.

Yeşil-beyazlı takımın 1 yıl kiralık olarak kadrosuna kattığı Brezilyalı oyuncu Allano Lima saat 14.30`da yapılacak törenle kendisini Bursasporlu yapan sözleşmeyi imzalayacak.

İmza töreni basın mensuplarının katılımıyla gerçekleştirilecek, taraftar imza törenine alınmayacak.

11 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @bsbs yorumuna yanıt olarak

      Kardeşim geçen sene Ekong ve Titi imza törenleri taraftara açıktı, çoluk çocuk dolmuştu rezalet yaşanmıştı. Bence böyle olması daha iyi.

      17
      4
      1. @Alperen yorumuna yanıt olarak

        Siz taraftara kapanmasının sebebini geçen sene yaşanan rezalete bağlıyorsanız saygı duyarım. Ben ise yönetimin tepkiden ötürü böyle bir şeye kalkıştığını inancını paylaşıyorum.

        13
        8
        1. @bsbs yorumuna yanıt olarak

          Aynen, kesinlikle katılıyorum, bence de o yüzden yaptılar ama bir yandan da iyi oldu. Taraftar tepkiyi başka yerde de verebilir.

          6
          1
        2. @bsbs yorumuna yanıt olarak

          – tepki koyma hakkımızın olduğunu sanmıyorum. 3 milyonluk futbol kentinde! 3 bin kombine ile tepki koyulmaz. tepki koyma hakkının bir bedeli var. o da dolu tribün, ve tam destek…
          – taraftar, takım kurulsun, takır, takır futbolunu oynasın destek ve kombine o zaman! diyor. yok böyle bir şey!.. takımın iyi gün de değil, kötü günde. kazanırken değil, zorlanırken desteğe ihtiyacı var.
          – herşey yönetimden bekleniyor. yönetim dediğin nedir ki? bugün var, yarın yok. kulübün gerçek sahibi taraftar değil mi? hal böyle ise ”taşın altına elini koymak!” taraftara düşmez mi?

          9
          3
          1. @soru-yorum yorumuna yanıt olarak

            Cevaplı-Yorum
            – Tepki koyma hakkımızın olduğunu sanıyorum. 3 milyonluk kentte nede 3 bin kombine satılması da zaten bir tepkinin doğal ürünü. Bizim armamız ile takımımız ile bir problemimiz yok. Tepkimiz koskoca camiayı bakkal dükkanından beter yönetenlere.
            – Taraftar takım kurulsun takır takır oynasın değil, yönetim güven versin, verdiği sözleri yerine getirsin, camia ile didişmekten vazgeçsin ve takım iyi mücadele etsin istiyor. Kazanırken destek olan bir camia olsaydık geçen sene 20.000 ortalama ve ikinci ligde kapalı gişe oynamazdık.
            – Evet her şey yönetimden bekleniyor. Çünkü vaatlerde bulunan yönetim. Takımı yöneten yönetim. Taraftarımızın profili, maddi kazanımı ve yapabilecekleri ortada. Şampiyon olurken de böyle idi. Ve hep böyle kalmaya devam edecek. Sadece küfür konusu üzerinde durarak takımımıza ceza aldırmamamız gerekir. Bu konu üzerinde yoğunlaşmak gerek.

            Bu arada taraftarımızında belli başlı konularda değişmesi gerektiği, belediyeden nemalanan çorbacıların ayıklanması gerektiği, şahsi çıkarları için bursasporun zarar görmesine ses etmeyenleri tribünlerden el çektirilmesi gerekiyor. Ama evvela yönetim.

            5
            4
  1. Bu taraftar sizin sonunuzu getirecek merak etmeyin !? Ligler başladı uyutulmaya devam ortada bişey yok biraz mossoro ile oyala biraz cisse biraz doumbia sonunda Mehmet battal’ ı alır getirirsiniz…

    8
    6
  2. imza toreni yapalimda messi mi geliyo anlamadim ali ay bursasporun kaderiyle oynama ya transfer yap yada cek git goz gore gore bu takimi kume dusurmene izin vermezler dicem ama izin kongrede verildi malesef.

    6
    2
  3. gayet yerinde ve güzel bir uygulama olmuş,taraftar adı altında ortalığı karıştıran,ona buna küfredip takıma ceza aldıran cahil cühelanın öyle yerlere alınmaması lazım

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu